Sevilla – Barcelona 2:1 (kon.) | Granada – La Coruña 1:1 (kon.) | Espanyol – Gijón 1:2 (kon.)
Las Palmas – Eibar 0:2 (kon.) | Malaga – Sociedad 3:1 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:1 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 03.10.2015, 16:00Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Benoît Trémoulinas, prichádza Mariano.
     
    85
    V pokutovom území domácich to teraz opäť vrelo, hosťom sa však druhý gól v tomto zápase streliť nepodarilo! Ku odrazenej lopte sa dostal Neymar, avšak lopta sa po dobrom bloku ocitla v náručí brankára domácich!
     
    79
    Mohlo byť vyrovnané! Veľká chyba domácej obrany, Suaréz sa dostal s loptou za domácu obranu, poslal presnú prihrávku pred bránu domácich na ktorú si nabehol nový muž na ihrisku Ramírez, ten však šokujúcu napálil loptu len do brvna domácej brány, obrovské šťastie na domácej strane!
     
    75
    Žltú kartu dostáva Fernando Llorente (FC Sevilla).
    74. NEYMAR - 2:1
     
    74
    Barcelona dala gól!
    Ku veľkej zodpovednosti sa napokon postavil NEYMAR, loptu umiestnil presne ku ľavej tyči, brankár Rico síce smer streli uhádol, ale aby zasiahol loptu mu chýbali centimetre – 2:1!
     
    73
    Trémoulinas zahral v pokutovom území rukou a tak vidí žltú kartu, hostia budú kopať penaltu!
     
    73
    Bola nariadená penalta pre Barcelonu!
     
    72
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Kévin Gameiro, prichádza Fernando Llorente.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Vicente Iborra, prichádza José Antonio Reyes.
     
    63
    Aj ďalší súboj Neymara s Ricom končí v prospech domáceho brankára, ktorý tak vyráža loptu na ďalší rohový kop! Barcelona začína poriadne tlačiť, gól sa jej však vsietiť nedarí.
     
    62
    Ku lopte sa teraz dostal Neymar, jeho krásna strela však gól hosťom nepriniesla, výborným zákrokom sa prezentoval domáci brankár Rico!
     
    61
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Munir, prichádza Sandro Ramírez.
     
    60
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Jérémy Mathieu, prichádza Dani Alves.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Jordi Alba (FC Barcelona).
    57. Vicente IBORRA - 2:0
     
    57
    Sevilla dala gól!
    Netrvalo dlho a domáci tím pridáva svoj druhý gól v tomto zápase a prekvapivo ide do vedenia o dva góly! Opäť skvelý prechod domácich futbalistov do útoku, Krohn-Dehli sa zbavil obrancov hostí, poslal pred bránu Barcelony centrovanú loptu, VICENTE IBORRA sa vyhol ofsajdu a krásnou hlavičkou prekonal Brava v bráne hostí – 2:0!
    52. Michael KROHN-DEHLI - 1:0
     
    52
    Sevilla dala gól!
    Krásny prechod do útoku v podaní domácich futbalistov, ktorý znamená prvý gól tohto zápasu a vedenie domáceho tíme 1:0! Gameiro dostal loptu na pravej strane, krásne prenikol cez obrancov hostí až do pokutového územia, odtiaľ poslal prízemný center pred bránu hostí, lopta sa odrazila ku úplne voľnému MICHAEL KROHN-DEHLI a ten nemal problém umiestniť loptu do siete!
     
    48
    Žltú kartu dostáva Jérémy Mathieu (FC Barcelona).
     
    37
    Ku lopte sa pred pokutovým územím domácich dostal Suárez, jeho strela či center opečiatkovala spojenicu domácej brány! V atraktívnom futbale tak pokračujeme ďalej!
     
    33
    Žltú kartu dostáva Timothée Kolodziejczak (FC Sevilla).
     
    28
    Žltú kartu dostáva Sergio Busquets (FC Barcelona).
     
    27
    Opäť veľká príležitosť pre hostí na otvorenie skóre tohto zápasu! Po rohovom kope sa lopta dostala späť do pokutového územia domácich, tam sa ocitol Suarez vo výbornej príležitosti, loptu však nedokázal ideálne zasiahnuť a tak si domáci mohli vydýchnuť!
     
    24
    Neuveriteľné! Hostia zahrávali po faule priamy kop, jeho exekútorom bol Neymar, ktorý loptu napálil do pravej tyčky, lopta sa však odrazila na bránkovú čiaru za domáceho brankára, Kolodziejczak bol rýchlejší ako dobiehajúci Piqué a loptu dokázal poslať do bezpečia! Obrovská smola na strane hostí!
     
    23
    Žltú kartu dostáva Marco Andreolli (FC Sevilla).
     
    21
    Dopredu sa dostali domáci, Krohn-Dehli poslal parádny center na svojho spoluhráča Gameira, ten postupoval následne sám na brankára hostí, Bravo však predviedol úspešný zákrok a loptu vyrazil na rohový kop pre domáci tím!
     
    19
    Žltú kartu dostáva Grzegorz Krychowiak (FC Sevilla).
     
    16
    Vo veľkej šanci sa po chybe domácej obrany ocitol Suárez, ktorý sa dostal ku odrazenej lopte, spravil pár pohybov,následne vystrelil, ale jeho strelu zblokoval domáci obranca na rohový kop, domáci tak teraz mali veľké šťastie!
     
    11
    Rohový kop napokon zahrával Krohn-Dehli, po jeho centri sa do hlavičkového zakončenia dostal Gameiro, jeho pokus však na bránkovej čiare zastavil úspešným zákrokom brankár hostí Bravo!

    Miroslav Revaj

    Góly: 52. Krohn-Dehli, 57. Iborra – 74. Neymar (pen.)

    Karty:   19. Krychowiak (SEV), 23. Andreolli (SEV), 33. Kolodziejczak (SEV), 73. Trémoulinas (SEV), 75. F. Llorente (SEV) – 28. Busquets (BAR), 48. Mathieu (BAR), 60. Alba (BAR)


    FC Sevilla: S. Rico – Coke, Andreolli, Kolodziejczak, Trémoulinas (89. Mariano) – Krychowiak, N'Zonzi – Krohn-Dehli, Iborra (70. J. A. Reyes), Vitolo – Gameiro (72. F. Llorente).
    Náhradníci: Soria – Cristóforo, Mariano, Immobile, Konopljanka, F. Llorente, J. A. Reyes.

    FC Barcelona: Bravo – Roberto, Piqué, Mathieu (60. Dani Alves), Alba – Rakitić, Busquets, Mascherano – Munir (61. Ramírez), L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Dani Alves, Bartra, Camára, Gumbau, Douglas, Ramírez.

    Rozhodca: Jesús Gil – Nevado, Fernández – Hernández