Sevilla – Barcelona 2:1 (kon.) | Granada – La Coruña 1:1 (kon.) | Espanyol – Gijón 1:2 (kon.)
Las Palmas – Eibar 0:2 (kon.) | Malaga – Sociedad 3:1 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:1 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 03.10.2015, 16:00Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme napokon videli až tri góly! V 52.minúte išli prekvapivo do vedenia domáci futbalisti po góle Krohn-Dehliho. Krátko na to pridal v 57.minúte druhý gól domácich Iborra a už sa zdalo, že domáci si pohodlne svoje víťazstvo ustrážia. Prišla však 74.minúta, hostia získali pokutový kop, ktorý Neymar dokázal využiť a znížiť tak na 2:1! Barcelona si potom dokázala vyvinúť veľký tlak, ale druhého gólu sa už nedočkala a tak domáci tím vyhráva tento zápas pomerom 2:1!

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotného večera! (17:56:04)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Z veľkej diaľky ešte skúsil vystreliť Neymar, Rico si však s týmto pokusom bez problémov poradil, to je už z tohto zápasu všetko!
     
    90+4
    Lopty teraz majú na kopačkách futbalisti Sevilly a nachádzajú sa na útočnej polovičke, zrejme je už o osude zápasu rozhodnuté!
     
    90+3
    Z pravej strany smeroval do pokutového územia domácich center od Alvesa, domáci futbalisti odvracajú loptu do bezpečia.
     
    90+2
    Je tu už záverečný tlak futbalistov Barcelony, tréner Luis Enrique ženie svojich zverencov dopredu. Domáca defenzíva je však momentálne pevná ako skala a hostí do ničoho nepúšťa.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca zápasu nadstavuje ešte 4 minúty!
     
    90
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti a to pre hostí nie je dobré. Domáci zbierajú cenné sekundy a hostia ich tak musia vysoko napádať. Už sme v samom závere zápasu, čakáme na údaj o nadstavenom čase.
     
    89
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Benoît Trémoulinas, prichádza Mariano.
     
    88
    Sevilla sa teraz dostala ku lopte, snažila sa ju vyviesť ďaleko od svojej brány, hostia sa však dopustili nedovoleného zákroku a tak lopta ostáva na kopačkách domácich futbalistov.
     
    87
    Momentálne hrá smerom dopredu len jedno mužstvo a to Barcelona, ktorej sa však nedarí nájsť recept ako prekonať defenzívu domácich aj druhýkrát.
     
    86
    Barcelona už sústredila všetky svoje sily do útoku a tak sa pre domácich otvárajú zadné okienka. Sevilla však hrá na istotu a všetky lopty odkopáva do bezpečia.
     
    85
    V pokutovom území domácich to teraz opäť vrelo, hosťom sa však druhý gól v tomto zápase streliť nepodarilo! Ku odrazenej lopte sa dostal Neymar, avšak lopta sa po dobrom bloku ocitla v náručí brankára domácich!
     
    84
    Hostia rozohrali rohový kop nakrátko, následne sa dostal ku lopte Suaréz, jeho strela z uhla však skončila len v náručí domáceho brankára Rica, ktorý sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    83
    Napokon si hostia vybojovali po útočnej aktivite rohový kop, domáci futbalisti sa tak musia mať na pozore.
     
    82
    Ku lopte sa teraz dostali domáci futbalisti, avšak ďaleko sa s ňou nedostali, napokon stroskotali na obrane hostí. Barcelona začína opäť útočiť.
     
    81
    Hostia sa však nevzdávajú a naďalej útočia ako sa len dá, druhýkrát sa im však bránu domácich stále dobiť nedarí. Pomaly sa blíži už samotný záver zápasu, hosťom tak už veľa času na vyrovnanie neostáva.
     
    79
    Mohlo byť vyrovnané! Veľká chyba domácej obrany, Suaréz sa dostal s loptou za domácu obranu, poslal presnú prihrávku pred bránu domácich na ktorú si nabehol nový muž na ihrisku Ramírez, ten však šokujúcu napálil loptu len do brvna domácej brány, obrovské šťastie na domácej strane!
     
    78
    Barcelona sa však ku lopte dostáva späť a opäť nebezpečne útočí. Snaží sa prekonať domácu defenzívu aj druhýkrát, obrana domácich si však dáva pozor.

    Miroslav Revaj

    Góly: 52. Krohn-Dehli, 57. Iborra – 74. Neymar (pen.)

    Karty:   19. Krychowiak (SEV), 23. Andreolli (SEV), 33. Kolodziejczak (SEV), 73. Trémoulinas (SEV), 75. F. Llorente (SEV) – 28. Busquets (BAR), 48. Mathieu (BAR), 60. Alba (BAR)


    FC Sevilla: S. Rico – Coke, Andreolli, Kolodziejczak, Trémoulinas (89. Mariano) – Krychowiak, N'Zonzi – Krohn-Dehli, Iborra (70. J. A. Reyes), Vitolo – Gameiro (72. F. Llorente).
    Náhradníci: Soria – Cristóforo, Mariano, Immobile, Konopljanka, F. Llorente, J. A. Reyes.

    FC Barcelona: Bravo – Roberto, Piqué, Mathieu (60. Dani Alves), Alba – Rakitić, Busquets, Mascherano – Munir (61. Ramírez), L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Dani Alves, Bartra, Camára, Gumbau, Douglas, Ramírez.

    Rozhodca: Jesús Gil – Nevado, Fernández – Hernández