Udinese – AC Miláno 2:3 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
2:3 (0:3)
AC Miláno
cz Utorok 22.09.2015, 20:45 • Stadio Communale Friuli, Udine • Talianska Seria A • 5. kolo
     
    90+2
    Závěr utkání vůbec nezvládl domácí Bruno Fernandes, který si neodpustil nějakou slovní připomínku k výkonu hlavního rozhodčí, a dostává druhou žlutou kartu!
    90+1. Povedenou ránu Bruna Fernandese vyrazil brankář Diego López
     
    90+1
    Domácí celek v samotném závěru vybojoval rohový kop, který rozehrál Di Natale. Obrana AC centr odvrátila, nicméně za vápnem vystřelil Bruno Fernandes, jehož ránu López vyrazil!
     
    86
    Výbornou práci odvedl Andrea Poli, který získal míč ve středu hřiště, a postupoval vpřed. Následně se nachal faulovat Marquinhem, který dvě minuty pod svém přichodu dostává žlutou kartu!
     
    84
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Manuel Iturra, přichází Marquinho.
     
    80
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Luiz Adriano.
     
    73
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Ali Adnan, přichází Giovanni Pasquale.
     
    71
    Cristian Zapata dostává za tvrdý nedovolený zákrok žlutou kartu! Následnou standardní situaci rozehrál Antionio Di Natale, ze které však Udine nedokázal branku AC ohrozit.
     
    70
    Teď zapracoval na pravé straně Antionio Di Natale, který se dostal k centru. Přízemní centr málem ve vápně našel Théréaua, tomu však chyběl metr, aby míč zasáhl!
     
    64
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Kejsuke Honda, přichází Andrea Poli.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Bruno Fernandes (Udinese Calcio).
    58. Alexis ZAPATA - 2:3
     
    58
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udine snižuje na 2:3, a momentálně ztrácí již pouze jednu branku! Théréau dokázal dostat míč do vápna pro Di Nataleho, který poslal před branku velmi dobrý míč, který propadl až DÚVANU ZAPATOVI, ten doklepl míč do branky!
     
    53
    Tlak Udine teď přerušil hvizd rozhodčího, který přerušil hru po ostrém zákroku Waguého na Maria Balotelliho. Domácí stoper dostává zaslouženě žlutou kartu!
    51. Emmanuel BADU - 1:3
     
    51
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Máme sníženo! Udine vstoupilo do druhého poločasu velmi aktivně, a po zásluze snižuje! Na levé straně se dokázal dostat k míči Di Natale, který ve vápně našel EMMANUELA BADUA, ten poslal míč k tyči, a Diego López byl krátký!
     
    49
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Davide Calabria, přichází Alex.
     
    46
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Iván Piris, přichází Alexis Zapata.
    45+1. Cristián ZAPATA - 0:3
     
    45+1
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Hostující celek dává v samotném závěru poločasu třetí branku! Exekuce rohového kopu se ujal Bonaventura, který poslal centr přímo na hlavu CRISTIANA ZAPATY, ten poslal míč přesně k tyči, Karnezis se natahoval marně!
     
    39
    Mario Balotelli se tentokrát dokázal uvolnit na pravé straně, kde ho nakonec poslal k zemi domácí Iturra. Domácí středopolař následně dostal žlutou kartu! Mario Balotelli je však zatím opravdu všude!
     
    31
    Teď byl však velmi tvrdě dohrán na polovině milánského celku Mario Balotelli, kterého poslal k zemi právě Piris. Obránce z Paraguaye nakonec za svůj zákrok dostal také žlutou kartu!
    29. Wagué skončil mimo hřiště
     
    29
    Domácí Wagué se pokoušel dostihnout míč na hrací ploše, což se nakonec nepovedlo. Senegalský obránce následně přepadl přes reklamní panel, a ošklivě dopadl na zem. Následně se však Wagué dokázal zvednou, a pravděpodobně mu nic není!
     
    26
    Tentokrát se do samostatného úniku mohl dostat hostující Bacca, nicméně jeho postup následně zastavil výborně načasovaným skluzem Domizzi. Míč se odrazil na nohu Balotelliho, jehož slabá střela však mířila pouze do středu branky!
     
    18
    Tentokrát si na levé straně troufl na průnik Bruno Fernandes, kterého zatahal za dres právě Calabria! Italský obránce dostává žlutou kartu!
     
    15
    Střelec úvodní branky dnešního utkání byl velmi důrazný při napadání, což vedlo také k nedovolenému zákroku na domácího Domizziho.Mario Balotelli navíc za svůj zákrok dostává žlutou kartu!
    11. Giacomo BONAVENTURA - 0:2
     
    11
    AC Milán právě vstřelil branku!
    AC Milán vede v desáté minutě již dvoubrankovým rozdílem! Krásný pas za obranu Udine poslal Montolivo, který ve vápně našel GIACOMA BONAVENTURU, ten dokázal dostat míč pod Karnezisem do branky! Výborný start milánského celku do dnešního utkání!
    5. Mario BALOTELLI - 0:1
     
    5
    AC Milán právě vstřelil branku!
    MARIO BALOTELLI! Exekuce volného přímého kopu se zhostil italský střelec, který trefil naprosto přesně! Trenér Mihajlović udělal velmi dobrý krok, když poslal Maria na hřiště od úvodních minut!

    Jan Havlovic

    Góly: 51. Badu (Di Natale), 58. A. Zapata – 5. Balotelli, 11. Bonaventura (Montolivo), 45+1. C. Zapata (Bonaventura)

    Karty:   31. Piris (UDI), 39. Iturra (UDI), 53. Wague (UDI), 59. Fernandes (UDI), 86. Marquinho (UDI) – 15. Balotelli (ACM), 18. Calabria (ACM), 71. C. Zapata (ACM)   90+2. Fernandes (UDI)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:1. Fauly: 24:21.
    Udinese Calcio: Karnezis – Wague, Domizzi, Piris (46. A. Zapata) – Edenilson, Badu, Iturra (84. Marquinho), Fernandes, Adnan (73. Pasquale) – Théréau, Di Natale.
    Náhradníci: Meret – Romo, Felipe, Danilo, Heurtaux, Emanuel Insúa, Pasquale, Widmer, Marquinho, R. Aguirre, Perica, A. Zapata.

    AC Miláno: Diego López – Calabria (49. Alex), C. Zapata, A. Romagnoli, De Sciglio – N. de Jong, Montolivo, Bonaventura – Honda (64. A. Poli) – Balotelli, Bacca (80. Adriano).
    Náhradníci: Abbiati, G. Donnarumma – Alex, Ely, J. Mauri, Nocerino, A. Poli, Suso, Cerci, Adriano.

    Rozhodca: Doveri – Barbirati, Marzaloni (vš. Itálie)