Udinese – AC Miláno 2:3 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
2:3 (0:3)
AC Miláno
cz Utorok 22.09.2015, 20:45 • Stadio Communale Friuli, Udine • Talianska Seria A • 5. kolo
    58. Alexis ZAPATA - 2:3
     
    58
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udine snižuje na 2:3, a momentálně ztrácí již pouze jednu branku! Théréau dokázal dostat míč do vápna pro Di Nataleho, který poslal před branku velmi dobrý míč, který propadl až DÚVANU ZAPATOVI, ten doklepl míč do branky!
    51. Emmanuel BADU - 1:3
     
    51
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Máme sníženo! Udine vstoupilo do druhého poločasu velmi aktivně, a po zásluze snižuje! Na levé straně se dokázal dostat k míči Di Natale, který ve vápně našel EMMANUELA BADUA, ten poslal míč k tyči, a Diego López byl krátký!
    45+1. Cristián ZAPATA - 0:3
     
    45+1
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Hostující celek dává v samotném závěru poločasu třetí branku! Exekuce rohového kopu se ujal Bonaventura, který poslal centr přímo na hlavu CRISTIANA ZAPATY, ten poslal míč přesně k tyči, Karnezis se natahoval marně!
    11. Giacomo BONAVENTURA - 0:2
     
    11
    AC Milán právě vstřelil branku!
    AC Milán vede v desáté minutě již dvoubrankovým rozdílem! Krásný pas za obranu Udine poslal Montolivo, který ve vápně našel GIACOMA BONAVENTURU, ten dokázal dostat míč pod Karnezisem do branky! Výborný start milánského celku do dnešního utkání!
    5. Mario BALOTELLI - 0:1
     
    5
    AC Milán právě vstřelil branku!
    MARIO BALOTELLI! Exekuce volného přímého kopu se zhostil italský střelec, který trefil naprosto přesně! Trenér Mihajlović udělal velmi dobrý krok, když poslal Maria na hřiště od úvodních minut!

    Jan Havlovic

    Góly: 51. Badu (Di Natale), 58. A. Zapata – 5. Balotelli, 11. Bonaventura (Montolivo), 45+1. C. Zapata (Bonaventura)

    Karty:   31. Piris (UDI), 39. Iturra (UDI), 53. Wague (UDI), 59. Fernandes (UDI), 86. Marquinho (UDI) – 15. Balotelli (ACM), 18. Calabria (ACM), 71. C. Zapata (ACM)   90+2. Fernandes (UDI)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:1. Fauly: 24:21.
    Udinese Calcio: Karnezis – Wague, Domizzi, Piris (46. A. Zapata) – Edenilson, Badu, Iturra (84. Marquinho), Fernandes, Adnan (73. Pasquale) – Théréau, Di Natale.
    Náhradníci: Meret – Romo, Felipe, Danilo, Heurtaux, Emanuel Insúa, Pasquale, Widmer, Marquinho, R. Aguirre, Perica, A. Zapata.

    AC Miláno: Diego López – Calabria (49. Alex), C. Zapata, A. Romagnoli, De Sciglio – N. de Jong, Montolivo, Bonaventura – Honda (64. A. Poli) – Balotelli, Bacca (80. Adriano).
    Náhradníci: Abbiati, G. Donnarumma – Alex, Ely, J. Mauri, Nocerino, A. Poli, Suso, Cerci, Adriano.

    Rozhodca: Doveri – Barbirati, Marzaloni (vš. Itálie)