Česko – Nemecko 8:1 (kon.)
koniec
Česko
8:1 (1:0, 4:0, 3:1)
Nemecko
cz Piatok 28.08.2015, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Reprezentácia žien
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:02
    A znovu se Němky dostaly až do českého brankoviště, puk naštěstí končí v náručí Blanky Škodové, před kterou vznikla velká mela. Dominika Forejtová (CZE) a Sophie Kratzerová (GER) jsou vyloučeny za hrubost, jde se hrát 4 na 4.
     
    37:52
    Chvíli před koncem druhé části je na světě vůbec první přesilovka zápasu! Dostává ji český výběr, Carina Strobelová (GER) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    20:49
    A byla to velká třenice, která vede k prvním trestům utkání. Vendula Přibylová (CZE) i Kerstin Spielbergerová (GER) jsou vyloučeny na dvě minuty za hrubost, bude se hrát čtyři na čtyři.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 5. Zíková (Křížová), 24. Patočková (Forejtová), 26. Povová (Lédlová), 34. Křížová (Povová), 40. Vanišová (Lédlová, Přibylová), 42. Povová (Bukolská), 44. Přibylová (Lédlová), 48. Přibylová (Zedníková) – 54. E. Nixová (Gleissnerová)


    Česko: Škodová (Peslarová) – Herzigová, Horálková "C", Zedníková, Zíková, Černá, Flachsová, Brotánková – Vanišová, Přibylová, Lédlová – Povová, Bukolská, Křížová – Bucifalová, Hymlárová, Neubauerová – Patočková, Forejtová, Vonková. Trenér: Jiří Vozák.
    Nemecko: Alblová (41. P. Bysziová) – Brendelová, Gleissnerová, Ujciková, Richterová, Strobelová, Rothemundová, Botthofová, Sabusová – Zornová "C", Bittnerová, Spielbergerová – Schmidová, Kratzerová, E. Bysziová – Seitzová, Karpfová, P. Nixová – E. Nixová, Lanzlová, Feldmeierová. Trenér: Benjamin Hinterstocker.

    Rozhodca: Růžičková – Novotná, Štreitová.