Poprad – Martin 2:3 (kon.) | Trnava – Topoľčany 6:8 (kon.) | Detva – Budapešť 4:1 (kon.)
Trenčín – Kometa Brno 2:2 (kon.) | Miškovec – Bardejov 3:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
HK VITAR Martin
Piatok 28.08.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry gól nepadol, Martin si udržal stav a z Popradu odchádza s ďalším víťazstvom. Poprad naopak nedokázal prvýkrát v priebehu prípravy vyhrať.

    Ďakujem vám za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:17:06)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    V momente, keď Kostúr odišiel z brány Bartečko z medzikružia príklepom vypálil na bránu, puk sa kotúľal cez bránkovú čiaru, no zasiahol tam perfektne obranca Martina, ktorý zabránil, aby sa zápas posunul do predĺženia!
     
    59:04
    Do prečíslenia unikol Poliaček, z pravého kruhu posunul na opačnú stranu Pokrivčákovi, jeho strela z prvej však letela mimo brány.
     
    58:26
    Gólman Kostúr sa už pýtal z brány, no tréner Paukovček mu nedal jasný verdikt, Popradčania totižto ešte neboli na sto percent pri puku v pásme.
     
    57:21
    Krotákovi uchmatol puk v útočnom pásme Themár, ktorý sa rozbehol po pravom krídle, našťastie to za popradského kapitána dokázal vyžehliť spoľahlivý obranca Štefan Fabian.
     
    56:33
    Ťavoda z horného vrcholu na pravom kruhu bekhendom nahadzoval, Bartečko puk ale nedokázal spracovať. Následne už boli pri puku Martinčania.
     
    56:04
    V obrovskej príležitosti z tesnej blízkosti brány sa ocitol Peter Gápa, nedokázal však prekonať ležiaceho Dzubinu, ktorý len tak tak prikryl puk pod svoju lapačku!
     
    55:27
    Tomáš Pokrivčák mohol využiť zaváhanie popradskej defenzívy, zrýchlil smerom ku pravému kruhu, ale Kostúr zmenšil strelecký uhol a vyrazil hokejkou.
     
    54:53
    Štrauch nakrátko z medzikružia bekhendom posunul na blížiaceho sa Krotáka ku bráne hostí, ale kapitán kamzíkov už nedokázal zastihnúť puk.
     
    54:36
    Kroták nahral na pravý kruh Matejovi Síkelovi, jeho zakončenie bolo zblokované hráčom Martina a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    53:37
    Domáci hráči sa teraz chvíľu snažili ťažiť v útočnom pásme, Kasík nahadzoval na bránu, o dorážku sa pokúšal Branislav Rapáč s Bajarunsom, ale Dzubina všetko spoľahlivo pokryl.
     
    53:15
    Kasík od modrej čiary nastrelil na Dzubinu, gólman Nitry však dokázal strelu zastaviť na betóne.
     
    52:49
    Kamzíci prečkali presilovku, Rapáč sa vracia na ľad, ale martinskí hokejisti sú ešte stále v útočnej tretine.
     
    52:07
    Pokrivčák najprv napriahol na modrej, ale potom si to premyslel, videl pred sebou voľný priestor, a tak sa ešte priblížil ku bráne, ale následnú strelu Kostúr vyrážačkou likvidoval.
     
    51:24
    Domáci hokejisti sa zatiaľ bránia zodpovedne, bezpečne posielajú všetky puky von z obranného pásma.
     
    50:47
    Poprad bude hrať oslabenie. Branislav Rapáč dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    50:39
    Branislav Rapáč sa snažil prekabátiť Jokeľa obhodením si ho o mantinel, hráč Martina mu však na to neskočil a pozorne zastavil puk.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 30. Bartečko (Török, Bjalončík), 35. Kroták (Bartečko, Fabian) – 4. Jokeľ (Jáchym, Bačik), 11. Themár (Vyskoč, Pokrivčák), 30. Murček (Ozols)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Bjalončík, Török – Kroták (C), Lavrovs, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč – Gápa, Toma, Štrauch
    HK VITAR Martin: Dzubina (Orčík) – Tabaček (A), Matejka (A), Ozols, Dvořák, Jáchym, Bačik, Vyskoč, Trávniček – T. Varga (C), Surovka, Kokavec – Pokrivčák, Murček, Poliaček – Môcik, Dírer, Jokeľ – Themár, Juríšek, R. Varga

    Rozhodca: Snášel – Bednár, Štofančík