Šaľa – Žilina B 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Pohronie 0:2 (kon.) | Senec – Dunajská Lužná 2:3 (kon.)
L. Mikuláš – Haniska 3:0 (kon.) | Prešov – MFK Zvolen 3:0 (kon.) | R. Sobota – Bardejov 2:0 (kon.)
Nitra – Borčice 2:0 (kon.) | Poprad – Teplička n. Váhom 3:1 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:0 (2:0)
FK Haniska
Sobota 22.08.2015, 16:30 • Štadión Okoličné • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Dnešný prenos je na konci. My Vám samozrejme ďakujeme za pozornosť a uvidíme si pri najbližšom domácom zápase Liptovského Mikuláša. Pekný zvyšok sobotňajšieho večera. (18:20:50)
     
    Vážení športoví priatelia pred pár sekundami sa nám skončil zápas 4. kola, v ktorom Liptovský Mikuláš zdolal súpra z Haniskej 3:0.

    V prvom sa síce Liptáci dostali do vedenia 2:0, ale samotný herný prejav bol na oboch stranách opatrný. Domáci sa do vedenia dostali zo štandardnej situácie po hlavičke Kubenu. Liptáci išli do vedenia v 40. minúte, keď po faule na Jasenovského zvýšil z bieleho bodu Staš.

    V drhuom polčase sa domáci hráči mohli dostať do väčšieho vedenia, ako 3:0, avšak v ystriedaní Laco, ktorý prišiel do hry v 53. minúte nevyužil tri gólové situácie. V posledných minútach zápasu si domáci hráči ustrážili vedenie 3:0 a pripísali si ďalšie tri body čím sa posunuli medzi vedúce celky v súťaži.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    87
    Laco v ďalšej obrovskej šanci, ale ani do tretice z toho nie je gól. Odrazená lopta pred brankárom a následné zakončenie končí u brankára. Liptáci pár minút pred koncom stále vedú 3:0.
     
    85
    Do konca zápasu nám ešte ostáva pár minút. Laco tentokrát opäť napádal center do pokutového územia, ale po pár sekundách rozhodca prerušil hru po ťahaniciach od spomínaného mikulášskeho hráča.
     
    83
    Striedania na oboch stranách. Z ihriska odchádza Lišivka a Kovács. Na domácej strane nastupuje Čurma u súpera Borovský.
     
    83
    Laco sa opäť dostal do obrovskej šance, ale odrazenú loptu nedostal do prázdnej brány a prestrelil vysokon nad!
     
    79
    Po nejakom čase opäť dobrý pokus na domácej strane. Papaj videl, že brankár Fedor je trošku von z brány, tak to vyskúšal lobom z väčšej vzdialenosti. Lopta len tesne minula pravú tyč.
     
    79
    Azda najväčšia šanca v zápase, z ktorej napadol gól! Perfektnú loptu za obranu si spracoval Patrik Laco, ktorý prišiel pred pár minútami do zápasu. Mladý útočník sa valil sám na Fedoro, ale v súboji 1 na 1 trafil iba haniského brankára.
     
    75
    Laco si prebra loptu na pravej strane a následne si ju prebral až do jadra ihriska, kde sa už snažil zakončiť, ale Cicman včas zakročil.
     
    72
    Druhé striedanie v domácom tíme. Ihrisko opúšťa Staš, nastupuje Hirka.
     
    70
    Dnešné stretnutie sleduje 340 divákov.
     
    59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ďalší gól na domácej stran. Perfektná prihrávka opäť z kopačky Tomáša Staša, ktorý v dnešnom zápase najskôr premenil pokutový kop a tentokrát našiel ŠTEFANA GERECA, ktorý po predošlej nepremenenej šanci teraz presne namieril k pravej tyči.
     
    59
    Liptovský Mikuláš v obrovskej šanci! Dlhý center po pravej strane si dokázal spracovať do pokutového územia Patrik Laco, ktorý následne kolmicou našiel Štefana Gereca, ktorý z prvej pred malým vápnom prestrelil bránu.
     
    57
    V posledných minútach hry sa na štadíone v Okoličnom nič vážne neudialo. Liptáci si zatiaľ kontrolujú výsledok a súpera v priebehu druhého polčasu ešte k ničomu vážnemu nepustili.
     
    53
    Prvé striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Hraciu plochu opúšťa Peter Jasenovský, na hraciu plochu prichádza Patrik Laco.
     
    53
    Center z ľavej poslal do bezpečia Kucharčík, avšak vzápätí sa domaći v strede ihriska previnili zakázanou hrou a hlavný rozhodca Prešinský nariadil priamy kop z cca 25 metrov.
     
    47
    Dobrá akcia v podaní Liptovského Mikuláša. Kombinácia zhruba cez tri prihrávky zavŕšená prízemným centrom Jasenovského z ľavej strany. Lopta síce preletela cez malé vápno, ale nabiehajúci pastva na ňu nedotiahol.
     
    46
    V úvode druhého polčasu aktívnejší domáci hráči, ktorý sa dostali do dobrej šance, ale Gerec trošku zazmetkoval a ponuknutú šancu nevyužil.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Haniska. Viac informácií tu.

    Góly: 18. Kubena, 40. Staš (pen.), 59. Gerec

    Karty:   39. Cicman (HNS), 43. Pekár (HNS)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Bréda – Šimún, KUbena, Kucharčík, Papaj, Gerec, Mizerák, Staš, Jasenovský, Lišivka (K), Pastva.
    Náhradníci: Korytko, Čurma, Vandraško, Laco, Kreva, Hirka.

    FK Haniska: Fedor – Klimek, Gorej, Cicman, Leško, Majerník (K), Kolbas, Beck, Pekár, Maťaš, Kovács.
    Náhradníci: Seman, Hrubovčák, Borovský, Suchý, Majoroš, Novotný.

    Rozhodca: Prešinský – Hancko, Vorel

    Diváci: 340