Shirak – Štokholm 0:2 (kon.) | Alaškert – Almaty 2:1 (kon.) | Minsk – Cherno More 4:0 (kon.)
Debrecín – Skonto FC 9:2 (kon.) | Keşla FK – Hafnarfjördur 2:2 (po pr.) | Jūrmala – Novi Sad 1:1 (kon.)
Omonia Nikózia – Jagiellonia 1:0 (kon.) | Qäbälä – Čukarički Belehrad 2:0 (kon.) | Željezničar Sarajevo – Ferencvároš 2:0 (kon.)
Kalju – Vaduz 0:2 (kon.) | Brøndby – Beroe 0:0 (kon.) | Rosenborg – Reykjavík 3:0 (kon.)
Botoşani – Légia Varšava 0:3 (kon.) | Solún – Lok. Záhreb 6:0 (kon.) | UC Dublin – Slovan Bratislava 1:5 (kon.)
Odd – Shamrock 2:1 (kon.) | Göteborg – Śląsk 2:0 (kon.) | Riteriai – Limassol 0:0 (kon.)
Hajduk Split – Koper 4:1 (kon.) | Strømsgodset – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Differdange – Trabzonspor 1:2 (kon.)
Beitar Jeruzalém – Charleroi 1:4 (kon.) | Thun – Be'er Sheva 2:1 (kon.) | Žilina – Dacia Kišinev 4:2 (kon.)
Newtown – Kodaň 1:3 (kon.) | Giurgiu – Inverness Caledonian 0:0 (kon.) | FK Rabotnički – Jelgava 2:0 (kon.)
Wolfsberger – Soligorsk 2:0 (kon.) | Podgorica – Kukësi 2:4 (kon.) | Linfield – Trnava 1:3 (kon.)
Aberdeen – Rijeka 2:2 (kon.) | Birkirkara – West Ham 1:0 (3:5 po pen.)
koniec
University College Dublin AFC
1:5 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
Štvrtok 23.07.2015, 19:00 • UCD Bowl, Dublin • Európska liga (predkolá) • 2. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Slovan dal gól!
    Slovan si záver zápasu vychutnáva a uštedruje domácim debakel, ktorý je pre nich po bojovnom výkone možno aj trochu krutý. Bol to však opäť nádherný gól – Štefánik vysunul na ľavej strane Zreľáka, ten takmer z bránkovej čiary našiel krížnym centrom RÓBERTA VITTEKA, lopta medzitým preletela aj ponad Corbeta a tak kanonier Slovana hlavičkoval nezadržateľne do siete!
    Asistencia: Adam Zreľák
     
    90+1
    Slovan dal gól!
    Tak predsa len, Slovan korunuje svoj výborný výkon ešte štvrtým gólom! A bola to nádherná akcia – Lásik ešte z vlastnej polovice vysunul milimetrovou prihrávkou do behu RÓBERTA VITTEKA, ktorý predviedol rutinérske zakončenie, keď si položil Corbeta na trávnik a sám zasunul loptu do prázdnej brány!
    Asistencia: Richard Lásik
     
    88
    Striedanie v tíme University College Dublin AFC: z ihriska odchádza Christopher Mulhall, prichádza Samir Belhout.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Benson (University College Dublin AFC).
     
    87
    Tak a mohol tu byť štvrtý gól Slovana! Gašparovič peknou prihrávkou falšom vysunul na ľavej strane Zreľáka, ktorý vyslal ideálny krížny center na Hudáka, ten z päťky hlavou minul!
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza Lukáš Gašparovič.
     
    82
    Predviesť sa musel aj Ján Mucha! Swan vyslal spoza šestnástky z pravej strany nebezpečnú tiahlu strelu, Mucha sa musel poriadne natiahnuť, aby vyboxoval pri ľavej žrdi na roh!
     
    81
    Slovan dal gól!
    Je to znovu o dva góly, Slovan si môže dopriať pokojný záver zápasu! Milinkovič si pripisuje druhú gólovú asistenciu, vyslal presný center z rohového kopu, v strede šestnástky našiel voľného KORNELA SALÁTU, ktorý hlavičkou k pravej žrdi nedal Corbetovi šancu!
    Asistencia: Marko Milinkovič
     
    80
    Parádna akcia belasých! Oršula si narazil na pravej strane so Zreľákom a strieľaným centrom našiel v šestnástke Vitteka, ten z prvej zakončoval a obranca domácich zablokoval gólovú strelu na roh!
     
    76
    Striedanie v tíme University College Dublin AFC: z ihriska odchádza Jamie Doyle, prichádza Eoin Kirwan.
     
    75
    Dublin mohol z brejku vyrovnať! Cannon ušiel po pravej strane a videl, že v šestnástke mu nabieha Swan. Aj mu adresoval krížny center, už sa zdalo, že domáci útočník zakončí do prázdnej brány, v poslednej chvíli sa však do lopty vrhol Mucha a umne ju vytlačil mimo Swanov dosah!
     
    74
    Milinkovič centroval z rohu a našiel v šestnástke Vitteka, ten si výborne naskočil a ideálne umiestnil loptu k pravej žrdi mimo dosahu Corbeta, ktorého na čiare zastúpil Cannon!
     
    71
    Ďalšia možnosť UCD Dublin! Bolo to veľmi krkolomné, ale Cannon napokon našiel v šestnástke Swana, ktorý sa už otáčal a chcel nebezpečne strieľať! Napokon ho zastavil Saláta, lopta sa však dostala znovu na šestnástku ku Cannonovi, ktorého tvrdú strelu belasí zablokovali!
     
    69
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Martin Dobrotka, prichádza Dávid Hudák.
     
    67
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Filip Oršula.
     
    67
    Milinkovič bol vo vyloženej gólovej pozícii! Zreľák mu z pravej strany adresoval výborný center na vzdialenejšiu stranu šestnástky, Milinkovič tam bol sám pred brankárom, dlho však váhal a tak Kouogun doslova vlastným telom zastavil loptu pred čiarou!
     
    58
    Mohlo byť vyrovnané, to sú neuveriteľné okamihy! Obrana Slovana znovu chybovala a po kolmici Bensona zakončoval sám pred Muchom Swan, Mucha sa do strely doslova vrhol a obetavo vyrazil, teraz podržal belasých!
     
    57
    Tím UC Dublin práve strelil gól!
    Obrovská radosť v Dubline, domáci znižujú stratu a po prakticky prvej akcii v druhom polčase rozradostnili UCD Bowl! Hostia chybovali v strede obrany, kde im prepadol dlhý nákop z obrannej polovice domáceho tímu. K lopte sa dostal RYAN SWAN, Saláta ho už nedostihol a domáci útočník sa trafil pomedzi nohy Muchu až do siete!
     
    57
    Ďalšia pekná akcia Slovana! Podaný si narazil s Vittekom a vyslal nadýchaný oblúčik cez celú šestnástku, až lopta pristála na jej protiľahlom kraji u Milinkoviča, ktorý krížnym volejom tesne minul!
     
    55
    Striedanie v tíme University College Dublin AFC: z ihriska odchádza Dylan Watts, prichádza Conor Cannon.
     
    54
    Krajní obrancovia Slovana sa predháňajú v aktivite, teraz ňou hýri Sekulič! Prešiel cez pravú stranu a priťukol ešte na šestnástku Vittekovi, ktorý vrátil na stred Lásikovi a ten okamžite strieľal, Corbet v páde kryl!
     
    49
    Slovan dal gól!
    Belasí zvyšujú svoj náskok a už by sa musel stať futbalový zázrak, aby prišli o postup do ďalšieho predkola! Milinkovič prešiel stredom ihriska, kde domáci zaspali a ponechali mu dostatok priestoru. Narazil si loptu so Zreľákom, ktorý mu ju ideálne priťukol do šestnástky a MARKO MILINKOVIČ už potom s prehľadom obstrelil Corbeta k ľavej žrdi!
    Asistencia: Adam Zreľák
     
    48
    Teraz to Štefánik trafil oveľa lepšie a Corbet mal čo robiť! Záložník Slovana si prebral loptu pred šestnástkou a pravačkou tvrdo vystrelil, Corbet v páde vyboxoval!
     
    46
    A okamžite vyložená šanca na druhý gól v írskej sieti! Podaný prešiel po ľavej strane a v páde ideálne prihral do šestnástky Štefánikovi, ten mal v jej strede skvelú pozíciu, svoju delovku nasmeroval tesne vedľa pravej žrde!
     
    41
    Slovan dal gól!
    Slovan strieľa mimoriadne dôležitý gól na konci prvého polčasu, dostáva sa do vedenia a domáci by museli teraz skórovať trikrát, aby postúpili! Akcia odštartovala na ľavej strane, odkiaľ centroval Kubík a ideálne našiel na zadnej žrdi Milinkoviča. Ten okamžite hlavičkou vrátil na stred šestnástky RÓBERTOVI VITTEKOVI, ktorý peknou hlavičkou umiestnil loptu k ľavej žrdi až do siete!
    Asistencia: Marko Milinkovič
     
    33
    Po odkope Boylea nasledoval roh, po ktorom hlavičkoval Vittek a lopta sa dostala k Sekuličovi, ktorý číhal pri pravej žrdi. Z bezprostrednej blízkosti zakončil tiesnený mimo!
     
    32
    Obrovská šanca Slovana a skvelý reflexívny zákrok Corbeta! Vittek odcentroval z pravej strany šestnástky presne do stredu na Zreľáka, ktorý ideálne trafil loptu do protipohybu Corbeta. Už-už sa zdalo, že lopta zapadne do siete, Corbet ale vymrštil pravú ruku a podržal svoj tím!
     
    20
    Hra sa rýchlo prelieva zo strany na stranu, evidujeme aj strelecký pokus belasých! Spoza šestnástky vypálil Milinkovič, jeho štipľavú prízemnú strelu kryl Corbet pri pravej žrdi len s veľkou námahou!
     
    17
    Belasí sú zatiaľ v ofenzíve nebezpeční! Milinkovič centroval z rohu a na bližšej strane šestnástky našiel Salátu, jeho hlavička z výbornej pozície letela tesne vedľa pravej žrde!
     
    14
    Milinkovič takmer prekvapil Corbeta! Pripomínalo to pokus Rumuna Stanciua, ak si pamätáte na prvý gól Bukurešti v prvom zápase s Trenčínom. Marko to skúsil spoza šestnástky z ostrého uhla, lopta padala pod brvno, napokon skončila na hornej sieti!
     
    10
    A to bola ešte väčšia príležitosť hosťujúceho tímu! Milinkovič krásne vysunul na pravej strane Sekuliča, jeho center bol zablokovaný a lopta sa dostala späť ku kapitánovi Slovana. Ten načechral pred šestnástku Lásikovi, ktorý sa krásne oprel do lopty a jeho strela len tak zvonku minula pravú žrď!
     
    9
    Svoju prvú šancu duelu už mali aj belasí! Kubík sa pohral s Leahym pri postrannej čiare, uvoľnil sa a aj dobre odcentroval na vzdialenejší roh šestnástke, kde v páde hlavičkoval Milinkovič a mieril tesne vedľa pravej žrde!
     
    5
    Íri mohli z ničoho nič otvoriť skóre! Slovan stratil loptu v strede poľa, prepadli tam obaja defenzívni záložníci a Mulhall bežal s loptou cez pravú stranu. Zdiaľky to skúsil tiahlou strelou k pravej žrdi, vyzeralo to nebezpečne, lopta napokon mierila tesne vedľa!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 57. Swan – 41. Vittek (Milinkovič), 49. Milinkovič (Zreľák), 81. Saláta (Milinkovič), 90+1. Vittek (Lásik), 90+3. Vittek (Zreľák)

    Karty:   87. Benson (UCD)


    University College Dublin AFC: Corbet – Leahy, Kouogun, Boyle, Langtry – Watts (55.Cannon), O´Neill, Benson (C) – Mulhall (88. Belhout), Swan, Doyle (76. Kirwan)
    Náhradníci: Mackey (NB), McLaughlin, Harney, Kirwan, Watson, Belhout, Cannon Tréner: Colin O´Neill

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulič, Dobrotka (69. Hudák), Saláta, Podaný – Lásik, Štefánik – Milinkovič (C) (83. Gašparovič), Zreľák, Kubík (67. Oršula) – Vittek
    Náhradníci: Krnáč (NB), Hudák, Záhumenský, Kotula, Gašparovič, Oršula, Priskin Tréner: Ján Švehlík

    Rozhodca: O. Valjić – D. Drašković, G. Dujak (všetci Bosna a Hercegovina)

    Diváci: 1361
    16.07.2015
    Slovan Bratislava - UC Dublin 1:0

    Góly: 84. Zreľák

    Karty:   21. Štefánik (SBA), 59. Saláta (SBA), 82. Priskin (SBA) – 61. Langtry (UCD), 82. Mulhall (UCD), 89. Leahy (UCD), 90+1. Boyle (UCD)   28. Gorosito (SBA)