Česko – Grécko 6:1 (kon.) | Slovensko – USA 4:3 (po pr.)
koniec
Česko
6:1 (3:0, 0:0, 3:1)
Grécko
cz Nedeľa 28.06.2015, 11:45Majstrovstvá sveta mužov
Predzápasové kurzy
     
    Češi se radují, ve švýcarském Zugu získali bronzové medaile!
     
    43:33
    Utkání se dohrává před řeckou brankou, Češi očekávají bronzové oslavy!
     
    42:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestý zářez do řecké branky přináší další českou radost, k dvougólovému Milanu Schanubeltovi se v tuto chvíli připojil po přesné trefě i TOMÁŠ WRÓBEL – 6:1! Asistence: Daniel Hnízdil a Radek Soukup.
     
    42:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je definitivní bronzová tečka na náš výkon! V závěru třetí patnáctiminutovky se čeští hokejbalisté znovu usadili v útočném pásmu, do míčku se opřel MILAN SCHNAUBELT a neomylně prostřelil gólmana Ioannise – 5:1! Asistence: Jan Bacovský a Jan Bílý.
     
    40:23
    S vyloučeními se v současné době opravdu roztrhl pytel. John Adamou (GRE) vrací českému týmu možnost hrát přesilovou hru.
     
    39:59
    Navíc se Řekům podařilo utéct, čímž si outsider vykoledoval vyloučení. Dnes potřetí poputuje na lavici hanby Radim Štěpáník (CZE), pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    38:45
    Výhoda končí po nepřesném pasu na Bacovského, to nás ale zase tak moc mrzet nemusí. Dvěma minutami je za sekání potrestán George Nistas (GRE).
     
    37:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Navíc přichází důležitá branka do řecké sítě, která znovu navyšuje české vedení na rozdíl tří branek! Přečíslení dva na jednoho skvěle vymyslel Jan Příhoda, který naservíroval míček na úplně volného ONDŘEJE LUXE, který vrátil Čechům tříbrankové vedení – 4:1! Asistence: Jan Příhoda a Jiří Benedikt.
     
    34:39
    Tak to je nepříjemné pro český výběr, přichází zbytečný faul v útočném pásmu, jenž nabízí Řecku další početní převahu. Konkrétně se krosčekem provinil Jiří Benedikt (CZE).
     
    32:46
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Tak Řekové v početní převaze díky tlaku na brankovišti vykřesali úvodní trefu dnešního střetnutí a jistou jiskřičku v boji o bronzové medaile Na brankovišti se nejlépe zorientoval DANIEL NOVIS, který poprvé prostřelil gólmana Šimaru – 3:1! Asistence: Nicholas Pitsikoulis a John Adamou.
     
    32:05
    Náš reprezentační výběr se bude muset bránit, dvouminutový trest si bude muset odpykat Jan Pospíšil (CZE).
     
    27:59
    Ojedinělá řecká akce směrem dopředu přinesla hodně zajímavou příležitost a také další vyloučení na české straně. Potrestán je znovu Radim Štěpáník (CZE).
     
    20:15
    Ve stejném čase však přichází úvodní trest i na české straně, na lavici hanby si dvouminutový pobyt odbude Radim Štěpáník (CZE).
     
    17:06
    Český protiútok byl zhacen nedovoleným zákrokem Nicholase Pitsikoulise (GRE), jenž si za sekání odpočine na trestné lavici.
     
    11:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A z ní se rázem stává rozdíl tří branek! Čeští hokejbalisté hodně rázně kráčí za ziskem bronzových medailí! Náskok Češi navýšili poté, co střelu od modré čáry v podání Jana Pospíšila ještě tečoval před brankou ONDŘEJ LUX, který tím opět o krůček přiblížil svůj tým k bronzu – 3:0! Asistence: Jan Pospíšil a Radek Soukup.
     
    09:19
    Na začátku desáté minuty zápasu nás čeká úvodní přesilová hra. Za hru tělem totiž usedá na trestnou lavici Peter Karvouniaris (GRE).
     
    08:28
    Řecký tlak přinesl další skvělou šanci, střelec Romano ale poloprázdnou českou svatyni trestuhodně minul!
     
    07:53
    Dnes poprvé se musel pořádně předvést Jan Šimara! Na hranici brankoviště dostal až příliš mnoho času na dorážky Giannoumis, český brankář však udržel beton na zemi a výborným zákrokem zabránil snížení!
     
    05:57
    Řekové zažili odstrašující začátek zápasu a z toho důvodu si vybírají oddechový čas!
     
    05:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak takhle se nám to líbí! Za necelé dvě minuty následuje druhá česká radost, která znamená navýšení našeho vedení! Do střelecké listiny se zapisuje po přihrávce Bílého MILAN SCHNAUBELT – 2:0! Asistence: Jan Bílý.
     
    04:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól! Máme tu úvodní trefu zápasu o bronzové medaile! Čeští reprezentanti se dostávají do vedení po bleskurychlé útočné akci! Na jejím začátku stál Martin Kruček, který potáhl míček po pravém mantinelu a neomylně ho naservíroval na hokejku TOMÁŠE WRÓBELA, jenž bez potíží poslal český tým do důležitého vedení – 1:0! Asistence: Martin Kruček a Radek Soukup.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 5. Wróbel (Kruček, Soukup), 6. Schnaubelt (Bílý), 12. Lux (Pospíšil, Soukup), 37. Lux (Příhoda, Benedikt), 43. Schnaubelt (Bacovský, Bílý), 43. Wróbel (Hnízdil, Soukup) – 33. Novis (Pitsikoulis, Adamou)


    Česko: Šimara (Jirotka) – Pospíšil, Příhoda, Růžička „C“, Kudela, Slanec, Soukup, Krejčí – Bacovský, Špaček, Kruček – Průcha, Bílý, Wróbel – Benedikt, Hudeček, Štěpáník – Schnaubelt, Hnízdil, Lux. Trenér: Drahomír Kadlec.
    Grécko: Ioannis (Fotios) – Joseph Barbas, Adamou, Manos, Paul Barbas, Tzaferis, Novis, Rompotinos, Hionis – Nistas "C", Argiris, Arkalis, Bozinakis, Pitsikoulis, Govas, Alvo, Romano, Michael Barbas, Arkalis, Jessie Barbas, Giannoumis, Joshua Barbas, Karvouniaris. Trenér: George Vouloumanos.