Česko – Grécko 6:1 (kon.) | Slovensko – USA 4:3 (po pr.)
koniec
Česko
6:1 (3:0, 0:0, 3:1)
Grécko
cz Nedeľa 28.06.2015, 11:45Majstrovstvá sveta mužov
Predzápasové kurzy
     
    40:23
    S vyloučeními se v současné době opravdu roztrhl pytel. John Adamou (GRE) vrací českému týmu možnost hrát přesilovou hru.
     
    39:59
    Navíc se Řekům podařilo utéct, čímž si outsider vykoledoval vyloučení. Dnes potřetí poputuje na lavici hanby Radim Štěpáník (CZE), pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    38:45
    Výhoda končí po nepřesném pasu na Bacovského, to nás ale zase tak moc mrzet nemusí. Dvěma minutami je za sekání potrestán George Nistas (GRE).
     
    34:39
    Tak to je nepříjemné pro český výběr, přichází zbytečný faul v útočném pásmu, jenž nabízí Řecku další početní převahu. Konkrétně se krosčekem provinil Jiří Benedikt (CZE).
     
    32:05
    Náš reprezentační výběr se bude muset bránit, dvouminutový trest si bude muset odpykat Jan Pospíšil (CZE).
     
    27:59
    Ojedinělá řecká akce směrem dopředu přinesla hodně zajímavou příležitost a také další vyloučení na české straně. Potrestán je znovu Radim Štěpáník (CZE).
     
    20:15
    Ve stejném čase však přichází úvodní trest i na české straně, na lavici hanby si dvouminutový pobyt odbude Radim Štěpáník (CZE).
     
    17:06
    Český protiútok byl zhacen nedovoleným zákrokem Nicholase Pitsikoulise (GRE), jenž si za sekání odpočine na trestné lavici.
     
    09:19
    Na začátku desáté minuty zápasu nás čeká úvodní přesilová hra. Za hru tělem totiž usedá na trestnou lavici Peter Karvouniaris (GRE).

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 5. Wróbel (Kruček, Soukup), 6. Schnaubelt (Bílý), 12. Lux (Pospíšil, Soukup), 37. Lux (Příhoda, Benedikt), 43. Schnaubelt (Bacovský, Bílý), 43. Wróbel (Hnízdil, Soukup) – 33. Novis (Pitsikoulis, Adamou)


    Česko: Šimara (Jirotka) – Pospíšil, Příhoda, Růžička „C“, Kudela, Slanec, Soukup, Krejčí – Bacovský, Špaček, Kruček – Průcha, Bílý, Wróbel – Benedikt, Hudeček, Štěpáník – Schnaubelt, Hnízdil, Lux. Trenér: Drahomír Kadlec.
    Grécko: Ioannis (Fotios) – Joseph Barbas, Adamou, Manos, Paul Barbas, Tzaferis, Novis, Rompotinos, Hionis – Nistas "C", Argiris, Arkalis, Bozinakis, Pitsikoulis, Govas, Alvo, Romano, Michael Barbas, Arkalis, Jessie Barbas, Giannoumis, Joshua Barbas, Karvouniaris. Trenér: George Vouloumanos.