Česko – Grécko 6:1 (kon.) | Slovensko – USA 4:3 (po pr.)
koniec
Česko
6:1 (3:0, 0:0, 3:1)
Grécko
cz Nedeľa 28.06.2015, 11:45Majstrovstvá sveta mužov
Predzápasové kurzy
     
    Je hotovo! Čeští hokejbalisté ve švýcarském Zugu získávají po kvalitním výkonu v boji o třetí místo bronzové medaile, které znamenají pro Českou republiku další úspěch! Po skvělé první a třetí třetině porazili naši mužští reprezentanti Řecko 6:1 a v tuto chvíli jsou korunováni bronzovými medaile! Vy si rozhodně nenechte ujít finálový zápas mezi Slovenskem a Spojenými státy, který startuje přesně v 18 hodin! Prozatím přeji příjemný zbytek nedělního odpoledne. (13:15:47)
     
    Češi se radují, ve švýcarském Zugu získali bronzové medaile!
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    43:33
    Utkání se dohrává před řeckou brankou, Češi očekávají bronzové oslavy!
     
    42:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestý zářez do řecké branky přináší další českou radost, k dvougólovému Milanu Schanubeltovi se v tuto chvíli připojil po přesné trefě i TOMÁŠ WRÓBEL – 6:1! Asistence: Daniel Hnízdil a Radek Soukup.
     
    42:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je definitivní bronzová tečka na náš výkon! V závěru třetí patnáctiminutovky se čeští hokejbalisté znovu usadili v útočném pásmu, do míčku se opřel MILAN SCHNAUBELT a neomylně prostřelil gólmana Ioannise – 5:1! Asistence: Jan Bacovský a Jan Bílý.
     
    42:23
    Také Řekové jsou po delší době v pěti.
     
    41:45
    A Češi již jsou v pěti.
     
    41:28
    Řeckou útočnou akci přerušil ofsajd.
     
    40:45
    Krátká početní výhoda čtyři na tři je u konce, opět se bude hrát ve stejnoměrném počtu hráčů.
     
    40:23
    S vyloučeními se v současné době opravdu roztrhl pytel. John Adamou (GRE) vrací českému týmu možnost hrát přesilovou hru.
     
    39:59
    Navíc se Řekům podařilo utéct, čímž si outsider vykoledoval vyloučení. Dnes potřetí poputuje na lavici hanby Radim Štěpáník (CZE), pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    39:42
    Češi ostřelují branku řeckého soupeře ze všech stran a ze všech možných úhlů, zatím bohužel bez úspěchu.
     
    38:45
    Výhoda končí po nepřesném pasu na Bacovského, to nás ale zase tak moc mrzet nemusí. Dvěma minutami je za sekání potrestán George Nistas (GRE).
     
    38:21
    Navíc dostává český tým výhodu, budeme hrát přesilovku!
     
    37:53
    Češi jsou znovu plní sil a elánu, čas Řeků na vyrovnání se po inkasované brance hodně pokrátil.
     
    37:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Navíc přichází důležitá branka do řecké sítě, která znovu navyšuje české vedení na rozdíl tří branek! Přečíslení dva na jednoho skvěle vymyslel Jan Příhoda, který naservíroval míček na úplně volného ONDŘEJE LUXE, který vrátil Čechům tříbrankové vedení – 4:1! Asistence: Jan Příhoda a Jiří Benedikt.
     
    36:39
    Druhou přesilovou hru v řadě Řekové využít nedokázali, Benedikt se znovu zapojil do hry.
     
    35:55
    Tato početní výhoda již řeckému týmu nevychází tak dobře, jako ta předchozí. Češi se brání s velkým přehledem.
     
    35:09
    Češi se osvobodili a mají čas znovu zformovat svůj obranný čtverec.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 5. Wróbel (Kruček, Soukup), 6. Schnaubelt (Bílý), 12. Lux (Pospíšil, Soukup), 37. Lux (Příhoda, Benedikt), 43. Schnaubelt (Bacovský, Bílý), 43. Wróbel (Hnízdil, Soukup) – 33. Novis (Pitsikoulis, Adamou)


    Česko: Šimara (Jirotka) – Pospíšil, Příhoda, Růžička „C“, Kudela, Slanec, Soukup, Krejčí – Bacovský, Špaček, Kruček – Průcha, Bílý, Wróbel – Benedikt, Hudeček, Štěpáník – Schnaubelt, Hnízdil, Lux. Trenér: Drahomír Kadlec.
    Grécko: Ioannis (Fotios) – Joseph Barbas, Adamou, Manos, Paul Barbas, Tzaferis, Novis, Rompotinos, Hionis – Nistas "C", Argiris, Arkalis, Bozinakis, Pitsikoulis, Govas, Alvo, Romano, Michael Barbas, Arkalis, Jessie Barbas, Giannoumis, Joshua Barbas, Karvouniaris. Trenér: George Vouloumanos.