Argentína – Paraguaj 2:2 (kon.) | Kolumbia – Venezuela 0:1 (kon.) | Brazília – Peru 2:1 (kon.)
koniec
Brazília
2:1 (1:1)
Peru
cz Nedeľa 14.06.2015, 23:30 • Estadio Municipal Bicentenario Germán Becker (Temuco) • Copa América • Skupina C
Predzápasové kurzy
    Douglas COSTA - 2:1
     
    90+2
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Favorit dnešního utkání se přecijen v nastavení prosazuje a pravděpodobně rozhoduje o svém dnešním vítězství! Velmi kruté pro Peru, které podalo velmi statečný výkon! Na začátku celé akce byl Neymar, který na sebe natáhl hráče a všechny následně překvapil křížnou přihrávku na pravou stranu, kde se nacházel DOUGLAS COSTA. Útočník Doněcku si již ve stoprocentní šanci věděl rady!
    NEYMAR - 1:1
     
    5
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Tak to vypadá na dobrý zápas! Brazílie pohotově odpovídá na branku Peru a srovnává! Z pravé strany poslal do vápna nádherný centr Dani Alves, který našel naprosto volného NEYMARA, ten se prosazuje přesnou hlavičkou! Obrana Peru teď pořádně zaspala!
    Christian CUEVA - 0:1
     
    3
    Peru právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovský šok pro Brazílii, neboť Peru jde hned ve třetí minutě do vedení! Obrovskou chybu ve vlastním vápnu udělal David Luis, který poslal těžkou přihrávku Jeffersonovi, který poslal snad ještě horší přihrávku. Tu vypíchl CHRISTIAN CUEVA a poslal tvrdou střelu, na kterou Jefferson nedosáhl!

    Jan Havlovic

    Góly: 5. Neymar, 90+2. Costa – 3. Cueva

    Karty:   45. Neymar (BRA), 57. Luis (BRA) – 30. Guerrero (PER), 83. Vargas (PER)


    Brazília: Jefferson – Filipe Luis, David Luiz, Miranda, Dani Alves – Elias, Fernandinho – Willian (87. Everton Ribeiro), Neymar (C), Fred (75. Roberto Firnimo) – Diego Tardelli (66. Douglas Costa)
    Náhradníci: Douglas Costa, Roberto Firnimo, Neto, Marquinhos, Thiago Silva, Geferon, Fabinho, Everton Ribeiro, Robinho, Macelo Grohe, Casemiro

    Peru: Gallese – Vargas (88. Yotún), Ascues, Zambrano, Advíncula – Ballón – Sanchéz, Lobatón (C) – Cueva (82. Reyna), Farfán (83. Carrillo) – Guerrero
    Náhradníci: Céspedes, Riojas, Requena, Hurtado, Reyna, Penny, Retamoso, Pizarro, Ramos, Carrillo, Yotún, Libman

    Rozhodca: García – Camargo, Torrentera (vš. MEX)