Argentína – Paraguaj 2:2 (kon.) | Kolumbia – Venezuela 0:1 (kon.) | Brazília – Peru 2:1 (kon.)
koniec
Brazília
2:1 (1:1)
Peru
cz Nedeľa 14.06.2015, 23:30 • Estadio Municipal Bicentenario Germán Becker (Temuco) • Copa América • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Velký favorit Brazílie měla hned na úvod problémy s Peru, avšak nakonec dokázal vyhrát 2:1!

    Začátek dnešního zápasu nabídl opradu zajímavou podívanou! Hned ve třetí minutě se po chybě Brazílie dostalo Peru do vedení, když se prosadil Christian Cueva. Brazílie však bleskově odpověděla a v páté minutě se prosadil hlavičkou Neymar! Ve 13. minutě mohla jít Brazílie do vedení, avšak střelu Neymara na brankové čáře vyrazil Advíncula. Následně přišlo slabší období a další střelu na branku vyslal až Lobatón. Jefferson byl však na místě. V závěru poločasu zahrával Neymar standardku, prosadit se však nedokázal.

    Na začátku druhého poločasu trefil břevno Neymar! Na další šanci jsme čekali až do 75. minuty, kdy se mohl z protiútoku prosadit Douglas Costa, avšak minul! V samotném závěru odvedl výbornou práci Neymar, který krásnou přihrávkou našel ve vápně volného Douglase Costu, který rozhodl o výhře Brazílie!

    Z mé strany je to vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (01:29:53)
    Jednoznačnou hvězdou dnešního utkání byl Brazilec Neymar!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Peru se ještě v samotném závěru pokouší vyrovnat, nicméně Brazílie brání výborně a výsledek už si pravděpodobně pohlídá!
    Douglas COSTA - 2:1
     
    90+2
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Favorit dnešního utkání se přecijen v nastavení prosazuje a pravděpodobně rozhoduje o svém dnešním vítězství! Velmi kruté pro Peru, které podalo velmi statečný výkon! Na začátku celé akce byl Neymar, který na sebe natáhl hráče a všechny následně překvapil křížnou přihrávku na pravou stranu, kde se nacházel DOUGLAS COSTA. Útočník Doněcku si již ve stoprocentní šanci věděl rady!
     
    90+1
    Hlavní arbitr Roberto García nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Neymarově střele chyběly centimetry!
     
    90
    Rozhodnutí měl v poslední minutě na kopačce Neymar, který dostal do středu pole ideální míč od Daniho Alvese. Technická střela brazilské hvězdy se však do branky nevešla!
     
    89
    Peru vybojovalo rohový kop, jehož se ujal Guerrero. Jeho centr však vůbec povedený nebyla a brazilský obrana si s nadýchaným centrem dokázala poradit!
     
    88
    I reprezentace Peru provádí poslední možné střídání! Ze hřiště jde Juan Manuel Vargas, kterého nahrazuje záložník Yoshimar Yotun!
     
    87
    Peru se dostalo na útočnou polovinu postuapnou kombinací a u míče byl Guerrero. K němu však přiletěl Fernandinho, který hostujcího útočníka fauloval!
     
    86
    Kanárci provádějí svou poslední změnu v tomto zápase! Výborný výkon dnes podal Willian, který právě skončil! Na jeho pozici nastupuje Evrton Ribeiro, který si zahraje přibližně sedm minut!
     
    85
    Z pravé strany poslal do vápna zajímavý centr Sanchéz, kterého našel střídající Reyna. Na malém vápně si dovolil míč zpracovat Miranda a pocuchal nervy brazilských fanoušků, neboť mu míč skočil a brazilský stoper míč jen tak tak odpálil!
     
    84
    Rozehrávky standardní situace se ujal Neymar, avšak centr mu vůbec nevyšel a na hranici vápna míč odvátil hned první bránící hráč!
     
    83
    Douglas Costa na pravé straně zabojoval o míč a dokázal se dostat před Manuela Vargase, který musel brazilského záložníka faulovat a vidí zaslouženou žlutou!
     
    82
    Peru provádí své první změny v tomto zápase! Ze hřiště jde střelec první branky Christian Cueva, kterého nahrazuje Yordy Reyna. Druhé střídání se týká Jeffersona Farfána, toho nahrazuje útočník Sportingu André Carrillo!
     
    81
    K zajímavému centru se dostal z pravé strany právě střídající Roberto Firnimo. Ve vápně však míč odvrátil Zambrano!
     
    80
    Na levé straně si na průnik věřil Manuel Vargas, avšak výborně pozične zahrál Dani Alves, a tak obránce Fiorentiny zařadil zpátečku a přihrává zpět ke stoperům.
     
    79
    Brazílii se již krátí čas a pokouší se rozhodnout o svém vítězství! Obrana Peru však dnes funguje dobře a Brazilce do zakončení často nepouští!
     
    78
    Roberto Firnimo se dostal do souboje s Zambranem a hůře skončil brazilský borec, který na hřiště přišel před malou chvílí! Firnimo se však dokázala zvedout a bude pokračovat v zápase!
     
    76
    Carlos Dunga provádí druhé střídání! Ve druhém poločase byl hodně nevýrazný Fred, který také dnes končí. Na "plac" jde mladý Brazilec z Hoffenheimu Roberto Firnimo!
    Protiútok Brazílie brankou neskončil
     
    75
    Na rozehrávku jsme si musel chvilku počkat! Rozehrávky se ujal Jefferson Farfán, který napálil pouze zeď a míč se odrazil do středu, kde chyboval Advíncula a Neymar se dostal do protiútoku! Útočník Barcelony výborně načasoval přihrávku na Douglase Costu, avšak jeho střela mířila mimo!
     
    74
    Vzápětí přichází další nedovolený zákrok! Tentokrát fauloval v blízkosti vápna opět Fernandinho, který poslal k zemi Paola Guerrera. Peru tak má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    73
    Fernandinho si počínal v souboji s Joele Sanchézem až hokejově a může být rád, že za svůj "bodyček" neuviděl žlutou kartu!
     
    72
    Hodně zajímavý míč do vápna dostal Neymar, který se již chystal ke střele, avšak na poslední chvíli mu jej odebral Manuel Vargas!
    Fanoušek, který se proslavil na brazilském šampionátu v roce 2014 je zpět!

     
    70
    Brazílie je opět u míče a kombinuje na útočné polovině. Čas se krátí a stáv je 1:1, což pro Kanárky jistě není uspokojivé!
     
    69
    Brazílie velmi aktivně kombinovala na útočné polovině, avšak do zakončení se dostat nemohla. Zajímavý centr za obranu poslal Filipe Luis, avšak Neymar i Willian se nacházeli v ofsajdu.
     
    67
    Willian se před malou chvílí objevil na levé straně a dokázal si obhodit Vargase, avšak poté byl u míče dřív Zambrano, který jej poslal do autu!
     
    66
    Brazílie provádí první střídání! Ze hřiště jde útočník čínského týmu Shandong Luneng Diego Tardelli. Na jeho pozici přichází Douglas Costa, hráč, který září v dresu Doněcku!
     
    65
    Jefferson Farfán zvládl na pravé straně souboj s Felipe Luisem. Následně předal míč do běhu Sanchézovi, který se však nechal obrat Mirandou.
     
    64
    Na zajímavý centr Luise Advincula z pravé strany si naskočil Jefferson Farfán. Hlavička záložníka Schalke 04 však skončila vysoko nad brankou Jeffersona.
     
    63
    Willian si krásně přehodil Sáncheze, což však evidentně neměl dělat, neboť hned po chvíli ho za tuto "drzost" potrestal Carlos Lobatón. Sudí samozřejmě odpískal nedovolený zákrok.
     
    62
    Carlos Dunga momentálně stojí u postranní čáry se svým asistenm a snaží se vymyslet, jak oživit hru svého týmu. V brzké době můžeme čekat první střídání Kanárků.
     
    61
    Hodně vysoko teď vylétla nohu Brazilce Freda, který zasáhl hlavu Guerrera. Sudí García odpískal nedovolený zákrok až se zpožděním, čímž neudělal brazilským hráčům radost.
     
    60
    Hodně zajímavý centr poslal do vápna z pravé strany aktivní Willian. Na malém vápně míč odvracel Zambrano! Míč se k Willianovi dostla následně znovu, tentokrát už však záložník Chelsea stál v ofsajdu!
     
    59
    Rozehrávky standardní situace se ujal sám postižený, který svým nadýchaným centrem hledal na zadní tyči Guerrera. Tomu však pár desítek centrimetrů ke zpracování míče přecijen chybělo!
     
    57
    První žlutou kartu ve druhém poločase dostává Brazilec Felipe Luis, který byl v souboji s Farfánem pozdě a záložníka Schalke tvrdě dohrál!
     
    56
    Rozehrávky volného přímého kopu se ujal David Luiz, jehož přímá střela mířila nad branku a Gallese nemusel zasahovat. Následuje odkop od branky Peru.
     
    55
    Individuální akci nyní provedl ve středu pole Neymar, který se vyhnul jednomu protihráči, ten druhý ho však již poslal k zemi a Brazílie má k dispozici zajímavou standardku!
     
    55
    Rozehrávky se ujal Neymar, jehož centr však nebyl vůbec povedený. Na hranici vápna míč odkopl Lobatón a Brazílie bude muset opět začínat z vlastní poloviny.
     
    54
    Willian byl na pravé straně zdvojený, avšak míč i tak udržel. Nakonec ho poslal k zemi Cueva a hlavní sudí na doporučení asistenta odpískal nedovolený zákrok.
    Neymar napálil břevno
     
    53
    Brazilci však aktivním napadáním vybojovali míč zpět a k míči na útočné polovině se dostal Neymar. Z kroku vyslal parádní ránu, kterou zastavilo břevno!
     
    52
    Ve středu pole si počínali v kombinaci velmi dobře Fernandinho s Eliasem. Následně se míč dostal k Neymarovi, ten ho však špatně zpracoval a následně i ztratil.
     
    51
    Exekuce volného přímého kopu se zhostil Jefferson Farfán, jehož centr se točil na malé vápno. Ve vzduchu však kraloval Fernandinho, který míč odhlavičkoval.
     
    50
    Paolo Guerrero teď nedokázal udržet rovnováhu po souboji s Mirandou. Za až tolik mu to vadit nemusí, neboť sudí García odpískal nedovolený zákrok a Peru má k dispozici hodně zajímavou standardní situaci!
     
    49
    Ukázkový šlapák předvedl Diego Tardelli v souboji s Carlose Ascuesem. Peruánec je viditelně otřesený a bude potřebovat lékařskou pomoc.
     
    48
    Brazílie v pohodě kombinovala na vlastní polovině, ovšem velmi špatnou přihrávku poslal David Luiz, který nedokázal najít Filipe Luise. Vhazovat tak bude Peru!
     
    47
    Gólman Gallese teď hodně špatně rozehrál a k míči se dostal na levé straně Willian. Záložník Chelsea však do zakončení nešel a raději poslal míč zpět ke stoperům.
     
    46
    Hlavní sudí Roberto García právě zahájil druhý poločas! Úvodní výkop měli fotbalisté Peru. Oba týmy zatím pokračují beze změny!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Začátek dnešního zápasu nabídl opradu zajímavou podívanou! Hned ve třetí minutě se po chybě Brazílie dostalo Peru do vedení, když se prosadil Christian Cueva. Brazílie však bleskově odpověděla a v páté minutě se prosadil hlavičkou Neymar! Ve 13. minutě mohla jít Brazílie do vedení, avšak střelu Neymara na brankové čáře vyrazil Advíncula. Následně přišlo slabší období a další střelu na branku vyslal až Lobatón. Jefferson byl však na místě. V závěru poločasu zahrával Neymar standardku, prosadit se však nedokázal.

    Druhý poločas začne přibližně v 0:35!
    Dnešní utkání sleduje slušeně zaplněný Estadio Municipal Bicentenario Germán Becker. Fanošuci se zatím musí bavit!

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Neymar to zkusil přímo, avšak jeho střela proletěla nad brankou Pedra Gallese!
     
    45
    Brazilec Neymar teď odebral z trávníku pěnu, kterou zde "nastříkal" hlavní sudí, neboť bránil míči. Za tento čin dostává žlutou kartu!
     
    44
    Neymar byl teď před vápnem doslova odstrčen Ascuesem a rozhodčí odpískal nedovolený zákrok! Hodně zajímavá situace pro Brazílii!
     
    43
    Zajímavou kombinaci na levé straně rozejelo Peru, do té vstoupil domácí Fernandinho. Jenže záložník Manchesteru City zanedlouho míč ztratil a v kombinaci je opět Peru.
     
    41
    Neymar se na levé straně vymanil od postranní čáry a poslal luxusní pas pro Felipe Luise, ten si obešel stopera Zabrana a postupoval do vápna. Zde však k němu přistoupil Ascues, který mu ztížil situaci. Střela obránce Chelsea nakonec skončila vysoko nad brankou!
     
    40
    Z pravé strany poslal do vápna zajímavý centr Dani Alves. Na hranici malého vápna se k hlavičce nedostal Tardelli, avšak míč propadl k Fredovi. Mladý Brazilec si však míč zpracoval rukou!
    Lobatónova střela brankou neskončila
     
    39
    Peru se velmi rychle přesunulo na útočnou polovinu a z pravé strany poslal Farfán míč do středu pro Lobatóna. Ten se opřel do míče z první, avšak Jefferson si pro jeho střelu došel!
     
    38
    Diego Tardelli se zbavil dvojice protihráčů a předal míč na pravou stranu, kde se nacházel osamocený Willian. Jeho centr našel na zadní tyči Freda, který si však míč špatně zpracoval.
     
    36
    Ve středu hřiště nabíral rychlost Neymar, který byl však zdvojen Peruánci a o míč přišel. Peru tak jde do rychlého protiútoku.
     
    35
    Zajíamvý míč na pravou stranu dostal Willian, který udělal kličku Vargasovi a poslal střílený centr před branku. Míč proletěl těsně mimo pravé tyče branky Gallese.
     
    35
    Exekuce rohového kopu se ujal Christian Cueva, který svým centrm našel ve vápně úplně volného Vargase, tomu však nesedlo zpracování míče.
     
    34
    Jefferson Farfán na hranici vápna zajímavě sklepával míč do "jízdy" Paolu Guerrerovi, který měl však vedle sebe Davida Luize, ten raději poslal míč na rohový kop!
     
    33
    Peruánci se dostali na útočné polovině do kombinace, avšak jejich přihrávkám chybí větší přesnost. I tak se však hosté dokázali udržet v kombinaci.
     
    31
    S Danim Alvesem to navíc nevypadá vůbec dobře. Momentálně je u něj lékařský tým a uvidíme, zda-li obránce Barcelony bude schopen pokračovat ve hře.
     
    30
    Christian Cueva se dokázal zbavit Daniho Alvese a namířil si to přímo do středu. Jeho následná přihrávka mířila ke Guerrerovi. Tomu však míč ujel a "kolíky" zajel právě do Alvese. V tomto případě je žlutá karta naprosto zasloužená!
     
    29
    Exekuce rohového kopu se zhostil sám Neymar, jeho cetnr však přesný nebyl a ve vápně míč odhlavičkoval stoper Carlos Zambrano.
     
    28
    V hlavní roli byl před malou chvílí opět Brazilec Neymar, který se prohnal po pravé straně a zamířil do vápna. Zde Peruánci vytvořili dvojblok, který míč nepropustil a Brazílie bude zahrávat druhý rohový kop v zápase.
     
    27
    Ve středu pole se pokoušel Elias prostrčit míč uličkou na Diega Tardelliho. Ten však na přihrávku reagoval pozdě a míč se dokutálel ke gólmanu Gallesemu.
     
    26
    Peruánci mají zatím na Neymara opravdu spadeno! Brazilský útočník se nejdříve vyhnul dvěma hráčům ve skluzu, následně ho pak poslal slušným "stromem" k zemi Lobatón. Ani v tomto případě žlutá nepřišla.
     
    25
    Vůbec prvního rohového kopu Peru v tomto zápase se zhostil Vargas, jehož centr propadl na zadní tyč. Zde však dokázal míč odvrátit Dani Alves!
    Neymar a jeho parádička
     
    24
    Krásné "fintičky" nám na levé straně předvedl Neymar, který doslova vykoupal Advíncula, který ho následně fauloval. Zde měla přijít žlutá karta, avšak sudí byl milosrdný.
     
    23
    Jefferson Farfán si ve středu pole skvěle narazil míč s Sacnhézem a postupoval vpřed. Následná přihrávka na Guerrera byla přesná, nicméně útočník Peru si míč špatně zpracoval.
     
    22
    Nene, nemohou. Brazilec Fred si teď pomohl zcela zbytečným falem na pravé straně, když poslal k zemi Carlose Zambrana.
     
    21
    O útočný průnik se pokoušel na levé straně Neymar, avšak proti trojici protihráčů neuspěl. Míč však následně vybojoval zpět Willian a Kanárci mohou pokračovat v kombinaci.
     
    20
    Z pravé strany poslal další pěkný centr Dani Alves, na který si do vápna naběhl Diego Tardelli, ten se nacházel ve vápně opět zcela osamocen! Jeho hlavička však mířila nad branku!
     
    19
    K postupnému útoku se dostala také Peru, která snad poprvé v zápase kombinuje na útočné polovině Brazílie. Ta žádnou větší snahu napadat zatím nevyvíjí.
     
    18
    Na levé straně opět úřadoval Willian, který si však cestu do vápna nenašel, a tak přenesl hru na pravou stranu, kde se nacházel Dani Alves. Centr obránce Barcelony však skončil v rukavicích Gallese.
     
    17
    Peruánci chybovali ve středu pole a do protiútoku se dostal Neymar. Brazilský útočník posílal kolmou přihrávku pro Diega Tardelliho. Před toho se však dostal Zambrano, který raději poslal míč do zámezí.
     
    16
    Hodně tvrdý vzdušný souboj svedl Jefferon Farfán s Davidem Luize. Hůře skončil hostující borec, který se však po malé chvilce zvedl a vypadá to, že bude schopen pokračovat ve hře.
     
    15
    Na levé straně odvedl výbornou práci Willian, který na sebe natáhl pozornost a našel na hranici vápna Freda. Jeho střela z prnví se však neujala, neboť trefila bránícího hráče!
     
    14
    Hostující Peru se svým útokem neuspělo a dopředu se dostala Brazílie. Z levé strany odcentroval Diego Tardelli, avšak Gallese šel ven z branky a míč lapil do svých rukavic.
    Výborný obranný zákrok Advíncula
     
    13
    Protiútok Brazílie táhl Neymar, který však posunul míč do vápna na lépe postaveného Diega Tardelliho. Ten míč Neymarovi vrátil na "desítku", odkud útočník Barcelony vypálil. Gallese nezasáhl, nicméně stoper Advíncula míč vykopl ve skluzu!
     
    12
    Na pravé straně svedl ostrý souboj Farfán s Filipe Luisem, který však dokázala vybojovat míč a Brazílie míří do protiútoku!
     
    11
    Filipe Luis zachytil odražený míč za vápnem a okamžitě našel na hranici pokutového území Neymara, který si udělal prostor a vyslal přízemní střelu, ta však skončila mimo.
     
    11
    Brazílie následně rozehrávala první rohový kop zápasu. Rozehrávky se ujal Willian, jehož centr se snášel na malém vápnu. V tomto prostoru však kraloval stoper Zambrano.
     
    10
    Brazílie se dokázala dostat do kombinace na útočném polovině a po uvolnění Fernandinha střílel z levé strany Fred. Jeho střílený centr tečoval Gallese a míč proletěl těsně mimo branky!
     
    9
    Útočným faulem se provinil na útočné polovině také Diego Tardelli, který si v souboji s Carlosem Zambranem pomohl rukou!
     
    8
    Teď na levé straně dostal přihrávku útočník Guerrero, který si udělal prostor a zamířil do vápna. Po souboji s Mirandou spadl na zem, avšak sudí García jasně ukazuje, že penaltu odpískat nehodlá!
     
    7
    Na druhé straně se pokoušel o průnik středem obrany střelec první branky Cueva, jenže David Luiz mu míč vypíchl a peruánský útočník následně fauloval.
    NEYMAR - 1:1
     
    5
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Tak to vypadá na dobrý zápas! Brazílie pohotově odpovídá na branku Peru a srovnává! Z pravé strany poslal do vápna nádherný centr Dani Alves, který našel naprosto volného NEYMARA, ten se prosazuje přesnou hlavičkou! Obrana Peru teď pořádně zaspala!
     
    4
    Na tahu je nyní Brazílie, která bude muset lehce otevřít obranu a pokoušet se vyrovnat! Momentálně Kanárci kombinují na útočné polovině.
    Christian CUEVA - 0:1
     
    3
    Peru právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovský šok pro Brazílii, neboť Peru jde hned ve třetí minutě do vedení! Obrovskou chybu ve vlastním vápnu udělal David Luis, který poslal těžkou přihrávku Jeffersonovi, který poslal snad ještě horší přihrávku. Tu vypíchl CHRISTIAN CUEVA a poslal tvrdou střelu, na kterou Jefferson nedosáhl!
     
    2
    Elias se ve středu hřiště dostal pod tlak hráčů hostí, avšak situaci zvládl výborně a dokázal dostat míč na levou stranu, kde se nacházel Filipe Luis. Kanárci tak pokračují v kombinaci.
     
    1
    Hlavní sudí Roberto García právě zahájil dnešní utkání! Výhodu úvodního výkopu měl Neymar s Diegem Tardellim. Míč šel hned ke stoperům Brazílie, kteří rozehrávají postupný útok.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Brazílie: Jefferson – Filipe Luis, David Luiz, Miranda, Dani Alves – Elias, Fernandinho – Willian, Neymar, Fred – Diego Tardelli
    Náhradníci: Douglas Costa, Roberto Firnimo, Neto, Marquinhos, Thiago Silva, Geferon, Fabinho, Everton Ribeiro, Robinho, Macelo Grohe, Casemiro

    Peru: Gallese – Vargas, Ascues, Zambrano, Advíncula – Ballón – Sanchéz, Lobatón – Cueva, Farfán – Guerrero
    Náhradníci: Céspedes, Riojas, Requena, Hurtado, Reyna, Penny, Retamoso, Pizarro, Ramos, Carrillo, Yotún, Libman

    Rozhodčí: García – Camargo, Torrentera (vš. MEX).
     
    Hezký nedělní večer! Velmi očekávaná akce, která přtahuje zraky milionů fanoušků na celém světě je tady! Jihoamerické mistrovství Copa América ve čtvrtek v noci odstartovalo a dnes pokračuje dalšími dvěma zápasy! Na Estadio Municipal Bicentenario Germán Becker se střetne favorit celého šamionátu Brazílie a Peru! Úvodní výkop je naplánován v 23:30 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    BRAZÍLIE
    Brazílie patří k favoritům celého šampionátu. Kanárci si jistě chtějí napravit chuť po nepovedeném domácím šampionátu. Na svěřence Carlose Dungy však bude vyvíjen velký tlak a uvídíme, jak se s ním popasují.

    Kanárci odehráli v letošním roce celkem čtyři zápasy! Hned ten první odehráli na půdě Francie. Velmi očekávaný duel skončil výhrou Brazílie 3:1! V následném utkání přivítala Brazílie v Londýně Chile a dokázala vyhrát 1:0. Následující utkání s Mexikem již Kanárci odehráli v rámci finální přípravy! S Mexikem vyhráli 1:0. Svěřencům Carlose Dungy vyšla i generálka, ve které vyhráli 1:0.

    Jednoznačně největší hvězdou Brazilců na Copa América bude Neymar, kterému by měli zdatně sekundovat Willian nebo Robinho! Obraně by měla šéfovat dvojice Thiago Silva – David Luiz.
     
    PERU
    Země ze severozápadu jihoamerického kontinentu není ve skupině C považována za favorita a v konkurenci Brazílie, Kolumbie a Venezuely se čeká, že bude právě s posledním jmenovaným bojovat o třetí místo! Avšak Peru může klidě překvapit, podobně jako Paraguay včera v utkání s Argentinou!

    V letošním roce sehrála reprezentace Peru jen dva přípravné zápasy. Na začátku dubna v domácím prostředí přivítala právě Venezuelu, které podlehla 0:1. Generálkou na Copa América bylo utkání s Mexikem. Peru šlo do vedení zásluhou Farfána, avšak Valenzuela vyrovnal a utkání skončila 1:1!

    Největší hvězdou reprezentace Peru je Jefferon Farfán, který v Evropě hájí barvy Schalke 04! V útoku by měl být jedničkou André Carrillo, ten je součastí kádru Sportingu. Trenér Ricardo Gareca má v kádru také veterána Claudia Pizarra, který by se v těžkých bitvách mohl hodit!

    Jan Havlovic

    Góly: 5. Neymar, 90+2. Costa – 3. Cueva

    Karty:   45. Neymar (BRA), 57. Luis (BRA) – 30. Guerrero (PER), 83. Vargas (PER)


    Brazília: Jefferson – Filipe Luis, David Luiz, Miranda, Dani Alves – Elias, Fernandinho – Willian (87. Everton Ribeiro), Neymar (C), Fred (75. Roberto Firnimo) – Diego Tardelli (66. Douglas Costa)
    Náhradníci: Douglas Costa, Roberto Firnimo, Neto, Marquinhos, Thiago Silva, Geferon, Fabinho, Everton Ribeiro, Robinho, Macelo Grohe, Casemiro

    Peru: Gallese – Vargas (88. Yotún), Ascues, Zambrano, Advíncula – Ballón – Sanchéz, Lobatón (C) – Cueva (82. Reyna), Farfán (83. Carrillo) – Guerrero
    Náhradníci: Céspedes, Riojas, Requena, Hurtado, Reyna, Penny, Retamoso, Pizarro, Ramos, Carrillo, Yotún, Libman

    Rozhodca: García – Camargo, Torrentera (vš. MEX)