MFK Zvolen – Žilina B 2:0 (kon.) | Šaľa – L. Mikuláš 2:2 (kon.) | Skalica – Bardejov 3:0 (kon.)
Nové Mesto n/V – Dubnica 0:0 (kon.) | Michalovce – Nitra 1:1 (kon.) | Senec – Prešov 1:0 (kon.)
Poprad – Sereď 2:3 (kon.)
koniec
FK Poprad
2:3 (1:1)
ŠKF Sereď
Sobota 25.04.2015, 19:00 • NTC Poprad • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Dávid Gallovič bol počas svojho pohybu nedovolene zastavený Marekom Pechom, Poprad teda bude ešte rozohrávať z oblasti za poliacou čiarou. Sedlák to rozohrá centrom.
     
    84
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Filip Palutka, prichádza Dávid Gallovič.
     
    77
    Striedalo sa v oboch tímoch, za domácich nastúpil na ihrisko Erik Šuľa a za hostí prišiel na ihrisko Milan Mujkoš.
     
    76
    Sereď dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Štandardku, ktorá nasledovala po faule na Kasaja, premenil s istotou MARTIN JURICA. Bolo to mimoriadne jednoduché, keďže Malec nevypočítal svoje postavenie v bráne a lopta preletela pekne popri ľavej žrdi z jeho pohľadu. Sereď vedie 2:3!
     
    73
    Lukáš Janigloš v týchto chvíľach dostáva žltú kartu za svoj tvrdý zokrok proti Miroslavovi Kasajovi. Zaujímavejšie však následne vyzerala situácia v oblasti striedačiek, kde sa príslušníci realizačného tímu Serede začali hnevať na domácich, prebehla tam slovná prestrelka a aj nejaké dve strkanice. Všetko vyriešila ochranka a usporiadateľská služba.
     
    72
    Mimoriadne aktívny Lukáš Kubus teraz znovu prebudil domáce publikum, keď sa vysunul na stred ihriska pred šestnástkou a pálil svojou pravačkou, no brankár Rybánsky stihol prízemný projektil bezpečne zachytiť vo svojich rukách.
     
    63
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Renáto Meszelényi, prichádza Martin Gál.
     
    62
    Lukáš Kubus v týchto chvíľach dostáva žltú kartu za svoje nedovolené počínanie.
     
    59
    Poprad dal gól!
    Popradskí futbalisti aj druhýkrát v priebehu tohto stretnutia vyrovnávajú stav! Tomáš Sedlák dokázal spoza šestnástky šikovne nájsť popradského kanoniera LUKÁŠA KUBUSA v pokutovom území, ten chvíľu počkal a dokonale oblúčikom obstrelil ruky brankára Rybánskeho! Zároveň je to pre Kubusa druhý gól v tomto zápase.
     
    53
    Koná sa prvé striedanie v tomto zápase. Z ihriska odchádza strelec druhého gólu Serede Branislav Hulák a na jeho poste ho nahradí s číslom 11 Marek Pecho.
     
    50
    Sereď dala gól!
    RICHARD HULÁK s prehľadom loptu kopol ku ľavej žrdi, Malec sa hodil do opačnej strany, čo znamená, že Sereď sa ujíma vedenia 1:2!
     
    49
    Popradský kapitán Matúš Bendík dostáva červenú kartu za zákrok proti hosťujúcemu Tomášovi Varhaníkovi, ktorý sa v šestnástke snažil uvoľniť do zakončenia. Sereď bude kopať pokutový kop!
     
    32
    Po dobrej prihrávke od Mariána Ferenca získal loptu v pokutovom území Lukáš Kubus, ktorý si ešte musel vytvoriť streleckú pozíciu, čím stratil čas a napokon aj rovnováhu. Strieľal teda iba zo zeme, čo nebolo príliš razantné, a tak s tým Rybánsky nemal problém.
     
    26
    Pekný pohyb popradských hráčov pred súperovou šestnástkou napokon skončil zaujímavo! Loptu si v nebezpečnom priestore posúvalo viacero futbalistov, napokon Jurčo posunul Kubusovi pred vápno, odkiaľ najlepší popradský strelec pálil, ale iba do rúk pripraveného Rybánskeho!
     
    16
    Kasaj stihol ešte loptu v šestnástke súpera zastihnúť, následne sa guľatý predmet nečakane odrazil od Bendíka na kopačku Tomáša Hanzela, ktorý nekompromisne pálil, ale pre domácich, našťastie, mieril vedľa!
     
    14
    Jozef Tropp bol na počiatku popradskej akcie v strede poľa, loptu ponúkol nakoniec na kopačku Tomáša Sedláka, ktorý sa z ďaleka odhodlal vypáliť a vôbec nemieril zle! Rybánsky sa musel poriadne vysunúť z brány ku pravej žrdi a odolať tvrdej koncovke!
     
    12
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti prinášajú za sedem minút odpoveď v podobe vyrovnávajúceho gólu. V šestnástke Serede vznikli určité diery, ktoré využil Ferenc na svoju prihrávku na stred malého vápna, kde ľavačkou aj so šťastím dokázal LUKÁŠ KUBUS skórovať a prekonať bezmocného Rybánskeho!
     
    8
    Veľká šanca pre Poprad! Hostia pochybili v rozohrávke v strede poľa, lopty sa zmocnil záložník Sedlák, ktorý okamžite naľavo vysúval Lukáša Kubusa, ktorý sa snažil v behu šikovne obstreliť hosťujúceho brankára Rybánskeho, ale napokon bol brankár Serede šikovnejší a šťastnejší!
     
    5
    Sereď dala gól!
    Bleskurýchle zahranie štandardnej situácie posiela hostí do vedenia! Hosťujúci kapitán KAMIL VAŠKO sa najlepšie zorientoval v šestnástke, využil chybu domáceho brankára Maleca a zužitkoval rohový kop svojou hlavičkou!

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 12. Kubus, 59. Kubus – 5. Vaško, 50. R. Hulák (pen.), 76. Jurica

    Karty:   62. Kubus (PPD) – 88. Pecho (SER)   49. Bendík (PPD), 73. Janigloš (PPD)


    FK Poprad: Malec – Jurčo, Janigloš, Bendík ("C"), Tropp, Palutka, Sedlák, Rams, M. Ferenc, Kubus, Melek
    Náhradníci: Huszárik – Šuľa, Gallovič, Orenič, Ondruš

    ŠKF Sereď: Rybánsky – Vaško ("C"), Hanzel, Tarek, Kasaj, Loduha, R. Hulák, Jurica, Meszlényi, Varhaník, B. Hulák
    Náhradníci: Mujkoš, Gál, Pecho, Adam, Šálka

    Rozhodca: Fajčík – Sluk, Jankovič

    Diváci: 1426