MFK Zvolen – Žilina B 2:0 (kon.) | Šaľa – L. Mikuláš 2:2 (kon.) | Skalica – Bardejov 3:0 (kon.)
Nové Mesto n/V – Dubnica 0:0 (kon.) | Michalovce – Nitra 1:1 (kon.) | Senec – Prešov 1:0 (kon.)
Poprad – Sereď 2:3 (kon.)
koniec
FK Poprad
2:3 (1:1)
ŠKF Sereď
Sobota 25.04.2015, 19:00 • NTC Poprad • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Pod Tatrami sme boli svedkami zaujímavého stretnutia, v ktorom padlo až päť gólov. V druhom polčase skóroval za domácich v 59. minúte a za hostí sa presadili Richard Hulák z penalty a Jurica v priebehu 76. minúty.

    Poprad si teda v nadstavbovej časti pripísal ďalšiu prehru, Sereď získava dôležité tri body.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:47:54)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Futbalisti Serede majú loptu na svojich kopačkách a zdá sa, že už s prehľadom si ju takto budú prihrávať do záverečného hvizdu.
     
    90+1
    Kubus sa dostal s loptou do vnútra pokutového územia, následne tam však zazmätkoval a domáci teda nebudú mať ďalšiu streleckú príležitosť.
     
    90
    Nadstavujú sa dve minúty.
     
    89
    Marián Ferenc následne spadol v šestnástke, hlavný rozhodca však zachoval chladnú hlavu a právom neponúkol Popradčanom penaltu.
     
    88
    Dávid Gallovič bol počas svojho pohybu nedovolene zastavený Marekom Pechom, Poprad teda bude ešte rozohrávať z oblasti za poliacou čiarou. Sedlák to rozohrá centrom.
     
    87
    Lukáš Kubus sa oprel do lopty veľmi silno, čo napokon znamenalo, že guľatý predmet letel vysoko nad bránu. Hostia si teda vydýchli.
     
    86
    Teraz si však Podtatranci vybojovali dobrú pozíciu na štandardku, budú ju zahrávať tesne spoza šestnástky. Pri lopte je Ferenc a Kubus. Ktorý to bude?
     
    85
    Diváci tu v národnom tréningovom centre začínajú s blížiacim sa koncom zápasu poriadnejšie povzbudzovať, popradskí futbalisti sa snažia, ale nejako im to tam nechce padnúť.
     
    84
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Filip Palutka, prichádza Dávid Gallovič.
     
    84
    Opora domáceho útoku v podobe Lukáša Kubusa sa dostala znovu do zakončenia, keď pálila spoza šestnástky, ale lopta sa napokon zastavila iba na tele protihráča.
     
    83
    Miroslav Kasaj bol síce nedovolene zastavený, ale zase príliš hrozne to nevyzeralo. Istú chvíľu strávil ležaním na trávniku, snažil sa asi len nazbierať cenný čas.
     
    80
    Kubus posúval svoju nohu vysoko, ako sa len dalo, no napriek tomu nedokázal spracovať ľahký center od Mariána Ferenca.
     
    78
    Jurčo poslal z pravej strany priamy center do šestnástky, kde hľadal Kubusa, ponúknutá lopta však nebola presná a bezpečne ju zachytil brankár Ladislav Rybánsky.
     
    77
    Striedalo sa v oboch tímoch, za domácich nastúpil na ihrisko Erik Šuľa a za hostí prišiel na ihrisko Milan Mujkoš.
     
    76
    Sereď dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Štandardku, ktorá nasledovala po faule na Kasaja, premenil s istotou MARTIN JURICA. Bolo to mimoriadne jednoduché, keďže Malec nevypočítal svoje postavenie v bráne a lopta preletela pekne popri ľavej žrdi z jeho pohľadu. Sereď vedie 2:3!
     
    73
    Lukáš Janigloš v týchto chvíľach dostáva žltú kartu za svoj tvrdý zokrok proti Miroslavovi Kasajovi. Zaujímavejšie však následne vyzerala situácia v oblasti striedačiek, kde sa príslušníci realizačného tímu Serede začali hnevať na domácich, prebehla tam slovná prestrelka a aj nejaké dve strkanice. Všetko vyriešila ochranka a usporiadateľská služba.
     
    72
    Mimoriadne aktívny Lukáš Kubus teraz znovu prebudil domáce publikum, keď sa vysunul na stred ihriska pred šestnástkou a pálil svojou pravačkou, no brankár Rybánsky stihol prízemný projektil bezpečne zachytiť vo svojich rukách.
     
    71
    Sereďskí futbalisti tentokrát neboli veľmi zodpovední vo svojej rozohrávke, lopta sa však napokon dokázala odrážať tak, aby im to neurobilo škrty cez rozpočet.
     
    69
    V národnom tréningovom centre si dnešný dobrý a pozoruhodný futbal vychutnáva 1426 divákov.
     
    68
    Z pravej strany strieľal alebo sa snažil centrovať Peter Melek, napokon lopta letela iba nepresvedčivo na Rybánskeho, ktorý nemal problém s jej zachytením.
     
    67
    Melek šprintoval za loptou do šestnástky, kde ju mal v neistote Richard Hulák, napokon mu však dopomohol kolega z brány, a tak sme teda neboli svedkami potrestania zaváhania.
     
    65
    Lukáš Janigloš sa už v oblasti rohovej zástavky nedokázal vymaniť spod obliehania Branislavom Hulákom, a tak musel loptu iba odkopnúť za krajnú čiaru.
     
    64
    Sedlák ukázal svoju obrannú zdatnosť, keď prihrávkový pokus od Romana Tareka bezpečne zlikvidoval smerom za postrannú čiaru.
     
    63
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Renáto Meszelényi, prichádza Martin Gál.
     
    62
    Lukáš Kubus v týchto chvíľach dostáva žltú kartu za svoje nedovolené počínanie.
     
    61
    Domáci hráči získavajú štandardku, budú ju kopať z priestoru pár metrov za polovicou. Zahrávať ju bude Ferenc.
     
    60
    Hosťujúci Marek Pecho ostal už niekoľko sekúnd ležať v šestnástke súpera, napokon sa však dokázal ja za pomoci protihráča postaviť na vlastné a pokračuje v hre bez problémov.
     
    59
    Poprad dal gól!
    Popradskí futbalisti aj druhýkrát v priebehu tohto stretnutia vyrovnávajú stav! Tomáš Sedlák dokázal spoza šestnástky šikovne nájsť popradského kanoniera LUKÁŠA KUBUSA v pokutovom území, ten chvíľu počkal a dokonale oblúčikom obstrelil ruky brankára Rybánskeho! Zároveň je to pre Kubusa druhý gól v tomto zápase.
     
    57
    Lukáš Kubus si vytvoril miesto za pokutovým územím, posunul si loptu na svoju pravú nohu, ale vystrelil napokon iba do oproti stojaceho protihráča.
     
    55
    Kasaj prihrával v pokutovom území Marekovi Pechovi, ten sa však vyskytol v tesnom ofsajde, čo si čiarový rozhodca dôkladne všimol a ďalšiemu pohybu Sereďčanov na lopte bolo teda zabránené.
     
    53
    Koná sa prvé striedanie v tomto zápase. Z ihriska odchádza strelec druhého gólu Serede Branislav Hulák a na jeho poste ho nahradí s číslom 11 Marek Pecho.
     
    50
    Sereď dala gól!
    RICHARD HULÁK s prehľadom loptu kopol ku ľavej žrdi, Malec sa hodil do opačnej strany, čo znamená, že Sereď sa ujíma vedenia 1:2!
     
    49
    Popradský kapitán Matúš Bendík dostáva červenú kartu za zákrok proti hosťujúcemu Tomášovi Varhaníkovi, ktorý sa v šestnástke snažil uvoľniť do zakončenia. Sereď bude kopať pokutový kop!
     
    46
    Hneď na úvod sa snažili hostia prekvapiť súpera pomerne rýchlym útokom, keď sa po pravej strane uvoľňoval Branislav Hulák, ale napokon nakopol iba do Bendíka.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas bol z pohľadu herného veľmi zaujímavý, lopta sa prenášala zo strany na stranu, skórovali dokonca oba tímy. Diváci si ešte ani nestihli nájsť tú správnu polohu na sledovanie a už v 5. minúte ich zo sedadiel musela postaviť chyba domácich, ktorú premenil Vaško. Poprad však odpovedal, keď ešte do 15. minúty dokázal skórovať Kubus.
    Druhý polčas sa začne približne o 20:00.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Domáci futbalisti majú loptu na kopačkách v oblasti stredového kruhu a pravdepodobne už nič dôležité nebude nasledovať, jedine písknutie hlavného rozhodcu.
     
    43
    Rams ešte nejak jednoducho vyčaroval prihrávku na Ferenca, ktorý to skúšal pasom do šestnástky, ale tam už nikto z hráčov v bielych dresoch nebol pripravený.
     
    42
    Tarekov center sa napokon ocitol až na hranici šestnástky, kde svoju pravačku napriahol Matej Loduha, ale ten pálil iba vysoko nad popradskú bránu.
     
    41
    Lukáš Janigloš napravil svoje malé zaváhanie spred niekoľkých minút, sklzom zastavil prihrávku smerom do vápna. Sereď bude zahrávať rohový kop.
     
    39
    Melek hlavičkoval Bendíkov center smerom do pokutového územia, ale pokus prvého menovaného hráča nebol až taký úspešný. Sereďský brankár si s ním s prehľadom poradil.
     
    38
    S blížiacim sa záverom prvého polčasu už obom súperom dochádzajú postupne sily, keďže tie použili na skvelé akcie a príležitosti. Záverečné minúty sa preto pravdepodobne budú niesť v pokojnom tempe.
     
    35
    V obrane bol neistý Lukáš Janigloš, no ešte pred ním si nebezpečne počínal Ľubomír Jurčo, ktorého počínanie vyústilo v nedovolený zákrok proti Tomášovi Varhaníkovi. Sereď má priamy kop.
     
    34
    Popradský útočník Lukáš Kubus teraz takmer nachytal na hruškách brankára Serede, ktorého svojím pohybom priviedol do pomykova až tak, že napokon trafil jeho telo, ale lopta sa odrazil iba za bránkovú čiaru.
     
    32
    Po dobrej prihrávke od Mariána Ferenca získal loptu v pokutovom území Lukáš Kubus, ktorý si ešte musel vytvoriť streleckú pozíciu, čím stratil čas a napokon aj rovnováhu. Strieľal teda iba zo zeme, čo nebolo príliš razantné, a tak s tým Rybánsky nemal problém.
     
    30
    Matúš Bendík sa snažil zbaviť Kasaja na obrannej polovice, hráč Serede si však v tomto súboji dopomohol nedovoleným zákrokom, čo znamená, že rozohrávkou budú odmenení domáci.
     
    29
    Čiaroví rozhodcovia v tejto chvíli pískali ofsajd zase na opačnej strane, po Troppovom centri sa v ňom vyskytol Ferenc. Loptu teda má Sereď.
     
    28
    Loduha už mal na dosah prihrávku smerom na Huláka v pokutovom území, ale všetko sa napokon skončilo ofsajdovým verdiktom čiarového rozhodcu.
     
    26
    Pekný pohyb popradských hráčov pred súperovou šestnástkou napokon skončil zaujímavo! Loptu si v nebezpečnom priestore posúvalo viacero futbalistov, napokon Jurčo posunul Kubusovi pred vápno, odkiaľ najlepší popradský strelec pálil, ale iba do rúk pripraveného Rybánskeho!
     
    24
    Popradčania Jurčo a Palutka si tentokrát veľmi dobre defenzívne počínali na obrannej polovici, každý po jednom sklze prispel ku bezpečnému bráneniu.
     
    22
    Jurica sa snažil v šestnástke prenechať priestor na zakončenie Miroslavovi Kasajovi, napokon však situáciu s prehľadom upokojil brankár Malec.
     
    20
    Kasaj sa snažil rozohrávať na malom priestore cez Ferenca, popradský záložník však situáciu dokonale prečítal a loptu cez seba nepustil.
     
    19
    Peter Melek sa šikovne dokázal vymaniť spod obliehania dvoch hráčov svojimi krátkymi kľučkami na malom priestore a následne už prihrával svojim spoluhráčom.
     
    17
    Palutkov center vyboxoval Rybánsky iba do horúceho priestoru v šestnástke, kde sa ešte snažil strieľať Kubus, ale k lopte sa napokon tak presvedčivo nedostal.
     
    16
    Kasaj stihol ešte loptu v šestnástke súpera zastihnúť, následne sa guľatý predmet nečakane odrazil od Bendíka na kopačku Tomáša Hanzela, ktorý nekompromisne pálil, ale pre domácich, našťastie, mieril vedľa!
     
    15
    Popradský obranca Tropp sa tentokrát po rohovom kope z kopačky Tomáša Sedláka rozhodol vyskúšať v šestnástke "nožnice", ale strieľal napokon iba vysoko nad Rybánskeho bránu.
     
    14
    Jozef Tropp bol na počiatku popradskej akcie v strede poľa, loptu ponúkol nakoniec na kopačku Tomáša Sedláka, ktorý sa z ďaleka odhodlal vypáliť a vôbec nemieril zle! Rybánsky sa musel poriadne vysunúť z brány ku pravej žrdi a odolať tvrdej koncovke!
     
    13
    Sereďčania sa chceli opäť pripomenúť domácej defenzíve, keď mal na pravej strane loptu na kopačke Miroslav Kasaj, ale jeho nevydarený oblúk do šestnástky zachytil s istotou brankár Malec.
     
    12
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti prinášajú za sedem minút odpoveď v podobe vyrovnávajúceho gólu. V šestnástke Serede vznikli určité diery, ktoré využil Ferenc na svoju prihrávku na stred malého vápna, kde ľavačkou aj so šťastím dokázal LUKÁŠ KUBUS skórovať a prekonať bezmocného Rybánskeho!
     
    10
    Domáci obranca Jozef Tropp predviedol sympatický obranný zákrok na vlastnej polovici, ktorým znemožnil súperovmu hráčovi ísť do zakončenia. Poprad následne okamžite rozohral, ale Kubus v šestnástke sa len slabo zorientoval.
     
    8
    Veľká šanca pre Poprad! Hostia pochybili v rozohrávke v strede poľa, lopty sa zmocnil záložník Sedlák, ktorý okamžite naľavo vysúval Lukáša Kubusa, ktorý sa snažil v behu šikovne obstreliť hosťujúceho brankára Rybánskeho, ale napokon bol brankár Serede šikovnejší a šťastnejší!
     
    7
    Janigloš hľadal na pravej strane spoluhráča Palutku, ktorý sa však nedokázal obtočiť okolo protihráča, a tak Poprad nezískal príležitosť na zakončenie.
     
    6
    Peter Melek zrýchlil od stredového kruhu priamo vpred, hľadal Kubusa prihrávkou do pohybu, ale na loptu reagoval rýchlejšie hosťujúci Vaško.
     
    5
    Sereď dala gól!
    Bleskurýchle zahranie štandardnej situácie posiela hostí do vedenia! Hosťujúci kapitán KAMIL VAŠKO sa najlepšie zorientoval v šestnástke, využil chybu domáceho brankára Maleca a zužitkoval rohový kop svojou hlavičkou!
     
    4
    Azda najskúsenejší popradský hráč poslal loptu nebezpečne pred malé vápno, kde mal problém s boxovaním hosťujúci brankár Rybánsky, ale napokon stihol všetko vyriešiť a loptu kopnúť ďaleko preč.
     
    4
    Domácim futbalistom sa nepodarilo nič zaujímavé vymyslieť, ale budú mať ešte jeden rohový kop, tentokrát z opačnej strany. Zahráva ho Sedlák.
     
    3
    Lukáš Kubus bežal čo mu sily stačili, loptu napokon dostihol, ale bezpečne ho odstavil hosťujúci Martin Jurica. Poprad bude kopať roh.
     
    2
    Lopta však napokon pristála iba na nohách popradského kapitána Matúša Bendíka, ktorý ďalej stihol bezpečne loptu dostať mimo nebezpečenstva.
     
    2
    Domáci futbalisti sa previnili nedovoleným zákrokom voči súperovi, hostia teda budú kopať loptu z 15 metrov za polovicou. Pravdepodobne to budú skúšať centrom.
     
    1
    O úvodný výkop dnešného stretnutia sa postarali popradskí hráči, ktorí začali jednoduchými prihrávkami na obrannej polovice s pokusom o rýchly center na hrot. Toto však už nebolo úspešné.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Prajem vám príjemný večer, i keď vonku to tak ešte nevyzerá. V Poprade máme vyhovujúce podmienky na futbal, teplota dosahuje okolo 17 °C, vietor je len slabý. Na ihrisko už nastúpili oba tímy, Sereďčania v červených dresoch a popradskí futbalisti v bielych.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Malec – Jurčo, Janigloš, Bendík ("C"), Tropp, Palutka, Sedlák, Rams, M. Ferenc, Kubus, Melek
    Náhradníci: Huszárik – Šuľa, Gallovič, Orenič, Ondruš

    ŠKF Sereď: Rybánsky – Vaško ("C"), Hanzel, Tarek, Kasaj, Loduha, Hulák, Jurica, Meszlényi, Varhaník, Hulák
    Náhradníci: Mujkoš, Gál, Pecho, Adam, Šálka

    Rozhodca: Fajčík – Sluk, Jankovič.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z 4. kola nadstavby DOXXbet ligy. V národnom tréningovom centre v Poprade uvidíme od 19:00 stretnutie medzi FK Poprad a ŠKF Sereď. Zápasom vás príspevkami prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    FK Poprad
    Popradskí futbalisti nadstavbu rozbehli veľmi katastrofálne, zatiaľ totižto nevyhrali ešte ani jeden zápas. Preto im momentálne patrí posledná 12. priečka so ziskom siedmich bodov, ktoré sa im ešte preniesli zo základnej časti. V časti "O postup" najprv doma prehrali so Skalicou 0:1, potom podľahli vonku Sencu 3:2 a naposledy si pripísali prehru aj na ihrisku Šale, kde sa zápas po 90 minútach skončil 2:1 v prospech domácich. Poprad, ak teda chce ešte niečo vymyslieť, musí už dnes doma jednoznačne vyhrať.

    ŠKF Sereď
    Sereďčania sú na tom tabuľkovo oveľa lepšie, keďže im patrí 5. pozícia so ziskom 18 bodov a o štvrtú priečku sa zároveň delia s Bardejovčanmi, no oni majú zase lepšie skóre. Sereď má skóre 17:14, ale v nadstavbovej časti sa im takisto veľmi nedarilo. Najprv doma remízovali práve s Partizánom Bardejov 1:1, potom vyhrali 1:2 na ihrisku Lokomotívy Zvolen a v predošlom treťom kole prehrali doma s favoritom na celkové prvenstvo Zemplínom Michalovce 0:1. Sereď má v podstate dobré miesto v tabuľke, ale pokiaľ nechce stratiť kontakt s tímami na čele, tak pod Tatrami by mala bodovať naplno.

    Preto nás čaká pomerne zaujímavý zápas, Popradčania budú chcieť domácu kulisu konečne potešiť a vyhrať, naopak, hráči Serede potrebujú body taktiež.

    Zápas sa teda začína o devätnástej hodine, bude sa hrať pod umelým osvetlením. Ak chcete byť informovaní on-line, zachovajte nám vašu priazeň. Prajem vám príjemný futbalový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 12. Kubus, 59. Kubus – 5. Vaško, 50. R. Hulák (pen.), 76. Jurica

    Karty:   62. Kubus (PPD) – 88. Pecho (SER)   49. Bendík (PPD), 73. Janigloš (PPD)


    FK Poprad: Malec – Jurčo, Janigloš, Bendík ("C"), Tropp, Palutka, Sedlák, Rams, M. Ferenc, Kubus, Melek
    Náhradníci: Huszárik – Šuľa, Gallovič, Orenič, Ondruš

    ŠKF Sereď: Rybánsky – Vaško ("C"), Hanzel, Tarek, Kasaj, Loduha, R. Hulák, Jurica, Meszlényi, Varhaník, B. Hulák
    Náhradníci: Mujkoš, Gál, Pecho, Adam, Šálka

    Rozhodca: Fajčík – Sluk, Jankovič

    Diváci: 1426