Gruzínsko – Bosna a Hercegovina 4:1 (kon.) | Turecko – Hongkong 10:1 (kon.) | KĽDR – Luxembursko 5:2 (kon.)
koniec
Gruzínsko
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Bosna a Hercegovina
cz Štvrtok 09.04.2015, 11:30 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • MS - 3. divízia
Partner:
     
    58:55
    Gruzie právě vstřelila branku!
    REVAZ TSOMAIA trefuje prázdnou bosenskou branku a definitivně stvrzuje první vítězství Grzuie na MS, když se svým dnešním druhým gólem prosazuje po přihrávce od Dumbadzeho, který zaznamenává svůj třetí kanadský bod v utkání. Asistence: Vitali Dumbadze.
     
    57:54
    Je to tak! Pasović míří na střídačku a Bosna to zkouší s šesti hráči v poli.
     
    55:05
    Tak tohle už vypadá pro Bosnu hodně špatně. Kapitán Mirzet Hodžič teď svůj tým příliš nepodržel, když opět fauloval, a za sekání si odsedí svůj třetí dvouminutový trest v zápase.
     
    54:02
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzínci dělají velký krok směrem ke svému prvnímu vítězství na MS! REVAZ TSOMAIA se prosazuje po přihrávce Smetanina a poprvé v zápase tu máme vedení o více než jeden gól. Do konce utkání navíc zbývá jen necelých šest minut. Asistence: Dimitri Smetanin.
     
    51:25
    Bosna si opět komplikuje cestu za vyrovnáním. Za katr tentokrát míří Admir Pilav, který si odsedí dvě minuty za podražení a Gruzie má další příležitost k pojištění svého vedení.
     
    47:35
    Další komplikace pro Bosnu. Žluto-modří by se měli hnát za vyrovnáním, ale místo toho jdou opět do oslabení. Na trestnou dnes podruhé zavítá kapitán Mirzet Hodžič, který si tentokrát odpyká menší trest za hákování.
     
    44:21
    Bosňané mají dnes se střídáním opravdu potíže. Už podruhé v tomto zápase dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvě minuty si odsedí za tým Dado Tokič.
     
    41:57
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie jde podruhé v zápase do vedení! Druhý kanadský bod si v dnešním utkání připisuje VITALI DUMBADZE, který se po asistenci na první branku zapisuje i na listinu gólových střelců. Bez asistence.
     
    36:36
    Za pád pod nohy si na trestné dvě minuty odpočine bosenský kapitán Mirzet Hodžič. Teprve podruhé v zápase je tu tedy početní výhoda ve prospěch Gruzie.
     
    26:08
    Amiran Geperidze dostává trest 2+10 minut za vražení zezadu a Gruzie se bude více než minutu bránit ve třech!
     
    25:16
    Za vražení na hrazení dostává dvě minuty Revaz Tsomaia (GEO), takže je tu další přesilovka pro Bosnu, která ve druhé třetině vystřelila už jedenáctkrát. Podaří se jí nyní poprvé v turnaji jít do vedení?
     
    19:12
    Tak tohle vypadá na krušné chvíle pro Gruzínce! Revaz Tsomaia si jde odsedět menší trest za nedovolené bránění a Bosna dostává k dispozici 81 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3!
     
    18:33
    Další přesilová hra pro Bosnu a Hercegovinu! Týmový trest za zdržování hry si za Gruzii jde odsedět Giorgi Jangobegišvili.
     
    13:06
    Bosnaňané přesilovku nevyužijí a navíc dvě sekundy před jejím plánovaným koncem přichází první vyloučení i na jejich straně. Celek z balkánského poloostrova nezvládl střídání a bude potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si jde za týmovou lavičku odsedět Tarik Catovič.
     
    11:08
    Bosňané se postarali o rychlé vyrovnání a teď si navíc zahrají další přesilovku. Menší trest za nedovolené bránění totiž dostává Amiran Geperidze.
     
    10:19
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Je to tady! Bosna střílí svou historicky první branku na MS a srovnává na 1:1. Hrdinou balkánského celku se stává DAMIR NIKULIN, který se chopil kotouče a překonal brankáře Ilijenka. Bez asistence.
     
    09:27
    Gruzie právě vstřelila branku!
    I přes střeleckou převahu Bosny jde do vedení Gruzie! Skóre zápasu otevírá DIMITRI SMETANIN. Asistence: Vitali Dumbadze.
     
    03:48
    A máme zde první přesilovou hru, kterou si zahraje Bosna! Davit Oganeziani si totiž odsedí dvě minuty za podražení. Že by teď přišla ta chvíle, kdy balkánský celek vstřelí svůj historicky první gól na MS?

    Martin Švejkar

    Góly a asistencie: 10. Smetanin (Dumbadze), 42. Dumbadze, 55. Tsomaia (Smetanin), 59. Tsomaia (Dumbadze) – 11. Nikulin


    Gruzínsko: Ilijenko (Ambrolava) – Giorgi Jeiranšvili, Minasiani, G. Oganeziani, Tsomaia, Gobejišvili, Jangobegišvili, Lomidze – Davitašvili "C", Dumbadze "A", D. Oganeziani – Geperidze, Gocha Jeiranašvili "A", Smetanin – Šengelia, Chalatašvili, Gongadze – Lomidze.
    Bosna a Hercegovina: Pasović (Capin) – Pilav "A", Korjenič, Alič, Hadzihasanovič, Hanič, Selimanovič, Gasevič – Posavec "A", Hodžič "C", Velič – Hasovič, Mrkva, Catovič – Muhič, Nikulin, Zaimovič – Dželkič, Tokič.

    Rozhodca: Lei Feng – Vladimír Jefremov, Gil Haim Tichon