Gruzínsko – Bosna a Hercegovina 4:1 (kon.) | Turecko – Hongkong 10:1 (kon.) | KĽDR – Luxembursko 5:2 (kon.)
koniec
Gruzínsko
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Bosna a Hercegovina
cz Štvrtok 09.04.2015, 11:30 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • MS - 3. divízia
Partner:
     
    58:55
    Gruzie právě vstřelila branku!
    REVAZ TSOMAIA trefuje prázdnou bosenskou branku a definitivně stvrzuje první vítězství Grzuie na MS, když se svým dnešním druhým gólem prosazuje po přihrávce od Dumbadzeho, který zaznamenává svůj třetí kanadský bod v utkání. Asistence: Vitali Dumbadze.
     
    54:02
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzínci dělají velký krok směrem ke svému prvnímu vítězství na MS! REVAZ TSOMAIA se prosazuje po přihrávce Smetanina a poprvé v zápase tu máme vedení o více než jeden gól. Do konce utkání navíc zbývá jen necelých šest minut. Asistence: Dimitri Smetanin.
     
    41:57
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie jde podruhé v zápase do vedení! Druhý kanadský bod si v dnešním utkání připisuje VITALI DUMBADZE, který se po asistenci na první branku zapisuje i na listinu gólových střelců. Bez asistence.
     
    10:19
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Je to tady! Bosna střílí svou historicky první branku na MS a srovnává na 1:1. Hrdinou balkánského celku se stává DAMIR NIKULIN, který se chopil kotouče a překonal brankáře Ilijenka. Bez asistence.
     
    09:27
    Gruzie právě vstřelila branku!
    I přes střeleckou převahu Bosny jde do vedení Gruzie! Skóre zápasu otevírá DIMITRI SMETANIN. Asistence: Vitali Dumbadze.

    Martin Švejkar

    Góly a asistencie: 10. Smetanin (Dumbadze), 42. Dumbadze, 55. Tsomaia (Smetanin), 59. Tsomaia (Dumbadze) – 11. Nikulin


    Gruzínsko: Ilijenko (Ambrolava) – Giorgi Jeiranšvili, Minasiani, G. Oganeziani, Tsomaia, Gobejišvili, Jangobegišvili, Lomidze – Davitašvili "C", Dumbadze "A", D. Oganeziani – Geperidze, Gocha Jeiranašvili "A", Smetanin – Šengelia, Chalatašvili, Gongadze – Lomidze.
    Bosna a Hercegovina: Pasović (Capin) – Pilav "A", Korjenič, Alič, Hadzihasanovič, Hanič, Selimanovič, Gasevič – Posavec "A", Hodžič "C", Velič – Hasovič, Mrkva, Catovič – Muhič, Nikulin, Zaimovič – Dželkič, Tokič.

    Rozhodca: Lei Feng – Vladimír Jefremov, Gil Haim Tichon