Gruzínsko – Bosna a Hercegovina 4:1 (kon.) | Turecko – Hongkong 10:1 (kon.) | KĽDR – Luxembursko 5:2 (kon.)
koniec
Gruzínsko
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Bosna a Hercegovina
cz Štvrtok 09.04.2015, 11:30 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • MS - 3. divízia
Partner:
     
    To je ode mě z tohoto zápasu vše. Na shledanou u nějakého dalšího online přenosu. Co se týče MS třetí divize, rozhodně si nenechte ujít zápas domácího Turecka s Hong Kongem, který startuje už v 15:00. Bude se jednat o utkání dvou dosud neporažených týmů. (13:54:57)
     
    Je dobojováno! Gruzie si připisuje své první vítězství na MS třetí divize, když poráží Bosnu a Hercegovinu 4:1. Vítěznou branku vstřelil ve 42. minutě Vitali Dumbadze, který se se třemi kanadskými body stává nejproduktivnějším hráčem zápasu. Kromě faktu, že svého soupeře dnes přestříleli, může hráče Bosny těšit už jen skutečnost, že dnes vstřelili svou historicky první branku na MS a odvrátili hrozbu toho, že by turnaj dohráli bez jediného vstřeleného gólu. Prvním gólovým střelcem Bosny se stal Damir Nikulin, který v 11. minutě srovnával na 1:1.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:55
    Gruzie právě vstřelila branku!
    REVAZ TSOMAIA trefuje prázdnou bosenskou branku a definitivně stvrzuje první vítězství Grzuie na MS, když se svým dnešním druhým gólem prosazuje po přihrávce od Dumbadzeho, který zaznamenává svůj třetí kanadský bod v utkání. Asistence: Vitali Dumbadze.
     
    57:54
    Je to tak! Pasović míří na střídačku a Bosna to zkouší s šesti hráči v poli.
     
    57:52
    Kanadský trenér Bosny Anthony London si vyžádal oddechový čas. Balkánský celek možná zkusí hru bez brankáře, protože už není moc na co čekat.
     
    57:05
    Hodžič se vrací na led a Bosňané mají necelé tři minuty na to, aby dohnali dvoubrankové manko.
     
    55:05
    Tak tohle už vypadá pro Bosnu hodně špatně. Kapitán Mirzet Hodžič teď svůj tým příliš nepodržel, když opět fauloval, a za sekání si odsedí svůj třetí dvouminutový trest v zápase.
     
    54:02
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzínci dělají velký krok směrem ke svému prvnímu vítězství na MS! REVAZ TSOMAIA se prosazuje po přihrávce Smetanina a poprvé v zápase tu máme vedení o více než jeden gól. Do konce utkání navíc zbývá jen necelých šest minut. Asistence: Dimitri Smetanin.
     
    53:25
    Bosna hru v oslabení znovu zvládla a Pilav se vrací zpátky na led. Čas na vyrovnání se ovšem krátí.
     
    51:25
    Bosna si opět komplikuje cestu za vyrovnáním. Za katr tentokrát míří Admir Pilav, který si odsedí dvě minuty za podražení a Gruzie má další příležitost k pojištění svého vedení.
     
    50:00
    Čeká nás poslední desetiminutovka normální hrací doby. Gruzie vede ve třetí třetině na střely 7:4 a díky brance Dumbadzeho vede i na góly. Povede se Gruzíncům vedení udržet, nebo se svěřenci kanadského kouče Anthonyho Londona postarají o obrat?
     
    49:35
    Bosenský kapitán se vrací do hry. Reprezentace země z balkánského poloostrova zvládla i toto oslabení a nyní se může snažit o vyrovnání.
     
    47:35
    Další komplikace pro Bosnu. Žluto-modří by se měli hnát za vyrovnáním, ale místo toho jdou opět do oslabení. Na trestnou dnes podruhé zavítá kapitán Mirzet Hodžič, který si tentokrát odpyká menší trest za hákování.
     
    46:21
    Gruzie přesilovou hry nevyužívá a Tokič opouští trestnou lavici. Ve třetí třetině jsou zatím střelecky aktivnější Gruzínci. Dokáží udržet své vedení až do konce?
     
    44:21
    Bosňané mají dnes se střídáním opravdu potíže. Už podruhé v tomto zápase dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvě minuty si odsedí za tým Dado Tokič.
     
    41:57
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie jde podruhé v zápase do vedení! Druhý kanadský bod si v dnešním utkání připisuje VITALI DUMBADZE, který se po asistenci na první branku zapisuje i na listinu gólových střelců. Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Za zmínku stojí skutečnost, že tato třetina byla úplně první třetinou v letošním turnaji, v níž nepadla ani jedna branka.
     
    Střely na branku: 23:35 (13:18, 10:17, -:-)

    Martin Švejkar

    Góly a asistencie: 10. Smetanin (Dumbadze), 42. Dumbadze, 55. Tsomaia (Smetanin), 59. Tsomaia (Dumbadze) – 11. Nikulin


    Gruzínsko: Ilijenko (Ambrolava) – Giorgi Jeiranšvili, Minasiani, G. Oganeziani, Tsomaia, Gobejišvili, Jangobegišvili, Lomidze – Davitašvili "C", Dumbadze "A", D. Oganeziani – Geperidze, Gocha Jeiranašvili "A", Smetanin – Šengelia, Chalatašvili, Gongadze – Lomidze.
    Bosna a Hercegovina: Pasović (Capin) – Pilav "A", Korjenič, Alič, Hadzihasanovič, Hanič, Selimanovič, Gasevič – Posavec "A", Hodžič "C", Velič – Hasovič, Mrkva, Catovič – Muhič, Nikulin, Zaimovič – Dželkič, Tokič.

    Rozhodca: Lei Feng – Vladimír Jefremov, Gil Haim Tichon