Guingamp – Lyon 1:3 (kon.) | Nice – Évian TG 2:2 (kon.) | Lille – Remeš 3:1 (kon.)
Lorient – Rennes 0:3 (kon.) | Metz – Toulouse 3:2 (kon.) | Montpellier – Bastia 3:1 (kon.)
koniec
FC Metz
3:2 (2:1)
Toulouse FC
cz Sobota 04.04.2015, 20:00 • Stade Municipal Saint-Symphorien, Méty • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Velmi ostrým zákrokem se prezentoval domácí Palomino v souboji s Yagem. Domácí hráč tak vidí žlutou kartu!
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Tongo DOUMBIA - 3:2
     
    90
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    A opravdu tomu tak je! Toulouse již ztrácí pouhou branku! K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Regattin, který poslal do vápna nadýchaný centr. Na ten si naskočil TONGO DOUMBIA, který se trefil přesně k tyči!
     
    89
    U rohového praporku fauloval Bussmann a hosté mají ještě šanci na vstřelení kontaktní branky!
     
    88
    Poslední změna v domácím týmu. Ze hřiště jde Bouna Sarr, který je nahrazen Federicem Andradem. Jeho centimetry se v závěru budou Métám hodit.
     
    83
    Hned poté následuje další střídání. Ze hřiště odchází Sassi, který je nahrazen Doukourém.
     
    82
    První změnu provádí i domácí. Ze hřiště jde domácí hvězda Malouda, který nahrazen mladým Francouzem Lejuenem.
    Střelu Sarra vyrazil Ahamada na roh
     
    82
    Do rychlého protiútoku se navíc dostali domácí. Po levé straně ho táhl Malouda, který přiťuknul míč do běhu Sarrovi, který vystřelil z dobrých 25 metrů. Jeho jedovatou ránu vyrazil Ahamada na roh!
     
    80
    Ani Bodiger nedokázal udržet jazyk za zuby a dostává žlutou kartu!
     
    79
    Hostující tým provovedl poslední změnu. Ze hřiště odchází hodně nevýrazný Trejo a na zelený pažit vkročil Regattin, který už má na kontě žlutou kartu.
    (ne)penaltový zákrok na Sassiho
     
    78
    Ngbakoto dokázal dostat milimetrovým pasem míč na Sassiho, který spadl ve vápně po souboji s Spajicem. Rozhodčí však také tento zákrok pustil! Dle mého názoru teď ale upřel Métám regulérní penaltu.
     
    71
    Nějaká slova "od cesty" si neodpustil Refattin, který ani není na hřišti. Rozhodčí velmi dobře slyšel a uděluje hostujícímu hráči žlutou kartu!
    Pád Pešiće
     
    70
    Velmi zajímavá situace se udála ve vápně Mét. Na dlouhý míč Treja si naběhl Pešič, který ale po zásahu Mfa velmi ochotně spadl. Rozhodčí to velmi dobře postřehl a penaltu neodpískal.
     
    67
    Hostující kouč Arribagé provádí již druhou změnu v zápase. Jediného střelce Toulouse nahrazuje na travnatém pažitu Dán Braithwaite, který by měl operovat na hrotu společně s Pešicem.
    "Červený" zákrok
     
    60
    No tak to je velká komplikace pro hostující celek! Prohrává o dvě branky a následně bude dohrávat utkání o deseti! U postranní čáry poslal k zemi Tisserand Sassiho a vzhledem k tomu, že již jednu žlutou měl, dostává rovnou červenou!
    Modibo MAÏGA - 3:1
     
    54
    Metz právě vstřelilo branku!
    A je to už 3:1! Veledůležitá branka pro Méty! Rozhodčí Varela ponechal domácím výhodu a Bouna Sarr našel přihrávkou ve vápně volného MODIBA MAÏGU, který prostrčil míč mezi nohama Ahamady a střílí svou třetí branku v utkání! Hattrick pro útočník z Mali!
    Technická střela Maloudy skončila nad brankou
     
    49
    Z levé strany přilétl nadýchaný centr od Bussmanna, který si nedokázal zpracovat Malouda. Za vápnem se k němu dral Kashi, od kterého se míč odrazil právě k Maloudovi, který do zkoušel technickou střelou. Jeho rána ale skončila nad brankou Ahamady!
     
    46
    Stoper Kana-Biyik se nakonec rozhodl nepokračovat ve hře a je nahrazen Stevem Yagem.
     
    45+1
    Tak pozor! Kana-Biyik teď dostal pokyn od hlavního arbitra a vrací se na hřiště!
    Modibo MAÏGA - 2:1
     
    42
    Metz právě vstřelilo branku!
    Méty otáčejí skóre zápase! Míč putoval na levou stranu k Bussmannovi, který našel ve vápně MOBIDA MAÏGU, který si položil Spajice a poslal míč pod břevno!
    Maloudu vychytal Ahamada
     
    40
    Tak to byla velká příležitost domácích! Z pravé strany poslal centr do vápna Métanire, který našel Ngbakota, tomu ale nesedlo zpracování a míč se odrazil k Maloudovi. Jeho tvrdá přízemní rána ale gólem neskončila, neboť Mfa výborně zasáhl!
    Střela Sassiho gólem neskončila
     
    33
    Velmi pohlednou akci předvedl Ngbakoto, který se dokázal velmi dobře zorientovat ve vápně a našel nabíhajícího Sassiho. Jeho přízemní ránu ale Ahamada dokázal lapit!
    Modibo MAÏGA - 1:1
     
    25
    Metz právě vstřelilo branku!
    A Méty velmi rychle odpovídají! Po nepovedeném rohu se za vápnem dostal k míči Ngbakoto, který vystřelil. Jeho ránu ale zablokoval Tisserand a míč se dostal k MODIBO MAÏGOVI, který uklidil míč k tyči!
     
    24
    No a domácí mohli vyrovnat! Po dlouhém autovém vhazování se míč dostal k Sassimu, který se opřel do míče, ten se dostával do branky. Na brankové čáře ho ale vyhlavičkoval na roh Tisserand.
    Wissam Ben Yedder - 0:1
     
    22
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    No a hosté se dostávají do vedení! Po nepovedeném volném přímém kopu domácích se Toulouse dostalo do rychlého protiútoku, ten táhl po levé straně Pešič, který výborně načasoval příhrávku na WISSAMA BEN YEDDERA, který nedal Mfovi sebemenší šanci míč chytit!
     
    10
    Zatím vidíme hodně ostrý zápas. U postranní čáry fauloval Tisserand domácího N´Gbakota a vidí zaslouženou žlutou kartu!
     
    6
    Rohový kop rozehrál Trejo, na jeho centr si naskakoval Pešic, který míč nasměřoval pouze do středu branky. Opakované záběry ale odhalily, že hostující borec zahrál míč rukou, což postřehl i hlavní arbitr. Srbský útočník dostává zaslouženě žlutou kartu!
     
    2
    A začíná pěkně zostra! U lajny zajel domácí Bouna Sarr do protihráče Moubandjeho a vidí zaslouženou žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Góly: 25. Maïga (Ngbakoto), 42. Maïga (Bussmann), 54. Maïga (B. Sarr) – 22. Ben Yedder (Pešić), 90. Doumbia (Regattin)

    Karty:   2. B. Sarr (MTZ), 90+2. Palomino (MTZ) – 6. Pešić (TOU), 10. Tisserand (TOU), 71. Regattin (TOU), 80. Bodiger (TOU)   60. Tisserand (TOU)


    FC Metz: Mfa – Bussmann, Palomino, Milan, Métanire – Malouda (82. Lejeune), Kashi, Sassi (83. Doukouré), B. Sarr (88. Andrada) – Maïga, Ngbakoto.
    Náhradníci: Oberhauser – N´Daw, Lejeune, Rivierez, Doukouré, Andrada, Marchal.

    Toulouse FC: Ahamada – Moubandje, Spajić, Kana-Biyik (46. Yago), Tisserand – Trejo (79. Regattin), Doumbia, Bodiger, Akpa-Akpro – Pešić, Ben Yedder (67. Braithwaite).
    Náhradníci: Vidal – Aguilar, Yago, Regattin, da Silva, Braithwaite, Sirieix.

    Rozhodca: Varela – Jouannaud, Panont (vš. FRA)