Liverpool – Manchester United 1:2 (kon.) | Hull City – Chelsea 2:3 (kon.) | QPR – Everton 1:2 (kon.)
koniec
Hull City AFC
2:3 (2:2)
Chelsea FC
Nedeľa 22.03.2015, 17:00 • KC Stadium (Hull) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    RÉMY - 2:3
     
    77
    Chelsea dala gól!
    Čarovné striedanie Josého Mourinha, The Blues sa vracajú do vedenia! Fábregas si na pravej strane vymieňal loptu s brazílskym krídelníkom Willianom. Bol to práve on, ktorý adresoval finálnu prihrávku pre francúzskeho žolíka, ktorý sa dostal na trávnik len pred dvomi minútkami. Rémy si našiel v šestnástke priestor a z prvej vypálil na bránku. Strela bývalého útočníka Newcastle United či QPR nebola až taká nebezpečná, no Allan McGregor potvrdil, že patrí medzi najčastejšie chybujúcich gólmanov Premier League. Lopta prešla popod jeho tela a s námahou prekročila bránkovú čiaru. McGregor opäť raz sklamal Bruceovu dôveru, Tigers sa jeho vinou dostávajú do straty.
    A. HERNÁNDEZ - 2:2
     
    28
    Hull City dalo gól!
    Blázinec na KC Stadium pokračuje a šalejú predovšetkým domáci. Sedemdesiatštyri sekúnd po prvom zásahu Tigers prichádza i druhá rana po ešte väčšej hrúbke Londýnčanov a Hull City ešte v rámci úvodnej polhodinky doháňa dvojgólovú stratu na lídra! Branislav Ivanovič to ešte spravil na výbornú. Telom si zakryl loptu pred napádajúcim Ramírezom a následne rozohral dozadu na Courtoisa. Belgický gólman si dovolil frajerskú kľučku, no loptu si príliš predkopol, previazal mašľou a na podnose naservíroval ABELOVI HERNÁNDEZOVI. Uruguajský útočník využil odkrytú časť bránky na vyrovnanie!
    ELMOHAMADY - 1:2
     
    26
    Hull City dalo gól!
    Poriadne na zadok dostala i defenzíva londýnskej Chelsea, Tigre sa vracajú do stretnutia! Andrew Robertson sa na ľavej strane pretiahol pomedzi Ivanoviča s Ramiresom, aby následne prudko centroval na zadnú žrď. Jeho prízemný center nezasiahol ani jeden zo zadákov The Blues, naopak na vzdialenejšej žrdi sa fantasticky zorientoval AHMED ELMOHAMADY, ktorý z prvej pokoril Courtoisa. Fantastická, priamočiara akcia Tigers.
    D. COSTA - 0:2
     
    9
    Chelsea dala gól!
    Uragán gólových príležitostí na KC Stadium pokračuje, no góly zatiaľ dávajú len hostia. Nemanja Matič vybojoval ďalšiu sakramentsky dôležitú loptu v strede ihriska, kde odzbrojil Gastóna Ramíreza. Pochodeň potom predal tomu najpovolanejšiemu a síce playmakerovi Fábregasovi. Cesc okamžite rozdal doľava na šprintujúceho DIEGA COSTU, ktorý sa v šestnástke presadil cez Michaela Dawsona a povedľa bývalého kapitána londýnskeho Tottenhamu zdvojnásobil vedenie The Blues. Costa pálil z ľavej strany presne k žrdi, McGregor nemal nárok. 2:0 z pohľadu favorita!
    E. HAZARD - 0:1
     
    2
    Chelsea dala gól!
    Tak toto bolo rýchle, favorit sa ujíma vedenia už po osemdesiatich sekundách hry! Akciu na polovici ihriska zakladal Nemanja Matič, ktorý prihrával na hrot Costovi. Španielsky zakončovatel bol tesne bránený, no loptu dokázal ešte prepustiť do behu pre unikajúceho EDENA HAZARDA. Belgický diamant londýnskeho mužstva sa následne preštrikoval až k zakončeniu, ktorým spred šestnástky otvoril skóre stretnutia. Allan McGregor síce na loptu videl, no mimo ľavej žrde ju vytesniť nedokázal. Hazardova technická strela bola dotiahnutá k dokonalosti, 0:1!

    Erik Farkaš

    Góly: 26. Elmohamady, 28. A. Hernández – 2. E. Hazard, 9. D. Costa, 77. Rémy

    Karty:   13. G. Cahill (CHE), 89. N. Matič (CHE)


    Hull City AFC: McGregor – A. Bruce, M. Dawson (C), McShane – Elmohamady, G. Ramírez, Livermore, Meyler, Robertson – A. Hernández, N´Doye
    Náhradníci: Harper – Rosenior, C. Davies, Brady, Sagbo, Aluko, S. Quinn
    Manažér: Steve Bruce (ENG)

    Chelsea FC: Courtois – Ivanovič, G. Cahill, Terry (C), Filipe Luis – Ramires, N. Matič, Fábregas – Willian, D. Costa, E. Hazard
    Náhradníci: P. Čech – Zouma, Oscar, Rémy, Cuadrado, Azpilicueta, Loftus-Cheek
    Manažér: José Mourinho (POR)

    Rozhodca: Michael Oliver – G. Beswick, J. Collin – M. Clattenburg