Liverpool – Manchester United 1:2 (kon.) | Hull City – Chelsea 2:3 (kon.) | QPR – Everton 1:2 (kon.)
koniec
Hull City AFC
2:3 (2:2)
Chelsea FC
Nedeľa 22.03.2015, 17:00 • KC Stadium (Hull) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Chelsea sa na KC Stadium poriadne nadrela, no napokon i so šťastím vydolovala všetky tri body, aj keď Tigre si za svoje obrovské nasadenie, no i futbalovú kvalitu, zaslúžili aspoň bodík. The Blues na konci úvodnej desaťminútovky viedli už o dva góly. Po polhodine hry sme ale znovu hrali za nerozhodného stavu. V druhej polke hneď na trikrát čaroval Courtois, aby nechal na druhej strane rozhodnúť Loica Rémyho, ktorý i so šťastím prepálil beznádejného McGregora. Chelsea sa na čele tabuľky pri jednom zápase k dobru vracia k šesťbodovému náskoku. Všetky tímy pod Hullom cez víkend prehrali a Tigers tak zostávajú na pätnástej priečke. (18:56:43)

     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Chelsea to už ale pred šestnástkou poriadne zavrela a momentálne by už tadiaľ neprekĺzla ani naolejovaná myš.
     
    90+2
    Rémy sa na pravej strane otáčal v postavení mimo hry, Hull dostáva jednu z posledných príležitostí na založenie vyrovnávajúceho útoku.
     
    90+1
    Thibaut Courtois v ich úvode zviera loptu vo svojej náruči, Chelsea sa už nikam ponáhľať nebude.
     
    90
    Hull City pritlačilo prostredníctvom rohového kopu, no Abel Hernández pálil nad bránku. Nadstavujú sa ešte štyri minútky.
     
    89
    Nemanja Matič na polovici ihriska ošetril achilovku Soneho Aluka a ako druhý hráč dnešného stretnutia videl žltú kartu.
     
    89
    Čo sa týka streleckých pokusov, na tie jednoznačne vedie Hull City, konkrétne v pomere 18:8 z toho 8:3 na bránku.
     
    88
    Michael Oliver teraz vhodil rozhodcovskú loptu pre Hazarda, ktorému ju však odkopol Elmohamady. Komický moment na KC Stadium, no lopta mala i tak patriť domácim.
     
    87
    Napriek viacerým ostrým zákrokom hráme stále len s jednou žltou kartou, ktorú na konci prvej štvrťhodiny videl Gary Cahill. Klobúk dolu pred disciplínou Tigrov.
     
    86
    Sone Aluko na ľavej strane prevetral Ivanoviča, no nigerijský útočník si podľa Olivera v chlapskom súboji pomáhal nedovolene.
     
    85
    Anglická réžia ešte teraz rekapituluje všetky štyri striedania, ktoré prebehli prakticky v totožnom okamžiku. Elmohamady následne i za pomoci faulu hlavičkoval nad.
     
    84
    John Terry si pri postrannej čiare poriadne zareval po dôraznom dohratí od N´Doyeho. ktorý teraz čistí žalúdok postrannému rozhodcovi, ktorý Senegalčanovi odmával faul.
     
    83
    Návrat Robbieho Bradyho je dobrou správou pre fanúšikov domáceho mužstva. Odchovanec Manchestru United sa dostáva na pľac po dlhej odmlke spôsobenej zranením.
     
    81
    Domáci striedajú hneď trojnásobne! To sa teda často nevidí. Namiesto Meylera, Ramíreza a Robertsona sa na trávnik dostáva triplet Aluko, Brady a Quinn.
     
    80
    Je to práve Kurt Zouma, ktorý sa v rámci Mourinhovej záverečnej betonáže dostáva na trávnik na úkor gólového asistenta Williana.
     
    79
    Rémy pri gólovej oslave šprintoval k lavičke The Blues. Pri behu minul Josého Mourinha, aby sa vrhol okolo krku Kurta Zoumu.
    RÉMY - 2:3

    Erik Farkaš

    Góly: 26. Elmohamady, 28. A. Hernández – 2. E. Hazard, 9. D. Costa, 77. Rémy

    Karty:   13. G. Cahill (CHE), 89. N. Matič (CHE)


    Hull City AFC: McGregor – A. Bruce, M. Dawson (C), McShane – Elmohamady, G. Ramírez, Livermore, Meyler, Robertson – A. Hernández, N´Doye
    Náhradníci: Harper – Rosenior, C. Davies, Brady, Sagbo, Aluko, S. Quinn
    Manažér: Steve Bruce (ENG)

    Chelsea FC: Courtois – Ivanovič, G. Cahill, Terry (C), Filipe Luis – Ramires, N. Matič, Fábregas – Willian, D. Costa, E. Hazard
    Náhradníci: P. Čech – Zouma, Oscar, Rémy, Cuadrado, Azpilicueta, Loftus-Cheek
    Manažér: José Mourinho (POR)

    Rozhodca: Michael Oliver – G. Beswick, J. Collin – M. Clattenburg