Liverpool – Manchester United 1:2 (kon.) | Hull City – Chelsea 2:3 (kon.) | QPR – Everton 1:2 (kon.)
koniec
Hull City AFC
2:3 (2:2)
Chelsea FC
Nedeľa 22.03.2015, 17:00 • KC Stadium (Hull) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Chelsea sa na KC Stadium poriadne nadrela, no napokon i so šťastím vydolovala všetky tri body, aj keď Tigre si za svoje obrovské nasadenie, no i futbalovú kvalitu, zaslúžili aspoň bodík. The Blues na konci úvodnej desaťminútovky viedli už o dva góly. Po polhodine hry sme ale znovu hrali za nerozhodného stavu. V druhej polke hneď na trikrát čaroval Courtois, aby nechal na druhej strane rozhodnúť Loica Rémyho, ktorý i so šťastím prepálil beznádejného McGregora. Chelsea sa na čele tabuľky pri jednom zápase k dobru vracia k šesťbodovému náskoku. Všetky tímy pod Hullom cez víkend prehrali a Tigers tak zostávajú na pätnástej priečke. (18:56:43)

     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Chelsea to už ale pred šestnástkou poriadne zavrela a momentálne by už tadiaľ neprekĺzla ani naolejovaná myš.
     
    90+2
    Rémy sa na pravej strane otáčal v postavení mimo hry, Hull dostáva jednu z posledných príležitostí na založenie vyrovnávajúceho útoku.
     
    90+1
    Thibaut Courtois v ich úvode zviera loptu vo svojej náruči, Chelsea sa už nikam ponáhľať nebude.
     
    90
    Hull City pritlačilo prostredníctvom rohového kopu, no Abel Hernández pálil nad bránku. Nadstavujú sa ešte štyri minútky.
     
    89
    Nemanja Matič na polovici ihriska ošetril achilovku Soneho Aluka a ako druhý hráč dnešného stretnutia videl žltú kartu.
     
    89
    Čo sa týka streleckých pokusov, na tie jednoznačne vedie Hull City, konkrétne v pomere 18:8 z toho 8:3 na bránku.
     
    88
    Michael Oliver teraz vhodil rozhodcovskú loptu pre Hazarda, ktorému ju však odkopol Elmohamady. Komický moment na KC Stadium, no lopta mala i tak patriť domácim.
     
    87
    Napriek viacerým ostrým zákrokom hráme stále len s jednou žltou kartou, ktorú na konci prvej štvrťhodiny videl Gary Cahill. Klobúk dolu pred disciplínou Tigrov.
     
    86
    Sone Aluko na ľavej strane prevetral Ivanoviča, no nigerijský útočník si podľa Olivera v chlapskom súboji pomáhal nedovolene.
     
    85
    Anglická réžia ešte teraz rekapituluje všetky štyri striedania, ktoré prebehli prakticky v totožnom okamžiku. Elmohamady následne i za pomoci faulu hlavičkoval nad.
     
    84
    John Terry si pri postrannej čiare poriadne zareval po dôraznom dohratí od N´Doyeho. ktorý teraz čistí žalúdok postrannému rozhodcovi, ktorý Senegalčanovi odmával faul.
     
    83
    Návrat Robbieho Bradyho je dobrou správou pre fanúšikov domáceho mužstva. Odchovanec Manchestru United sa dostáva na pľac po dlhej odmlke spôsobenej zranením.
     
    81
    Domáci striedajú hneď trojnásobne! To sa teda často nevidí. Namiesto Meylera, Ramíreza a Robertsona sa na trávnik dostáva triplet Aluko, Brady a Quinn.
     
    80
    Je to práve Kurt Zouma, ktorý sa v rámci Mourinhovej záverečnej betonáže dostáva na trávnik na úkor gólového asistenta Williana.
     
    79
    Rémy pri gólovej oslave šprintoval k lavičke The Blues. Pri behu minul Josého Mourinha, aby sa vrhol okolo krku Kurta Zoumu.
    RÉMY - 2:3
     
    77
    Chelsea dala gól!
    Čarovné striedanie Josého Mourinha, The Blues sa vracajú do vedenia! Fábregas si na pravej strane vymieňal loptu s brazílskym krídelníkom Willianom. Bol to práve on, ktorý adresoval finálnu prihrávku pre francúzskeho žolíka, ktorý sa dostal na trávnik len pred dvomi minútkami. Rémy si našiel v šestnástke priestor a z prvej vypálil na bránku. Strela bývalého útočníka Newcastle United či QPR nebola až taká nebezpečná, no Allan McGregor potvrdil, že patrí medzi najčastejšie chybujúcich gólmanov Premier League. Lopta prešla popod jeho tela a s námahou prekročila bránkovú čiaru. McGregor opäť raz sklamal Bruceovu dôveru, Tigers sa jeho vinou dostávajú do straty.
     
    77
    David Meyler naštartoval do šance Hernándeza, no uruguajský útočník si nedal pozor na svoje ofsajdové postavenie.
     
    75
    Chelsea po druhýkrát v zápase strieda. Na trávnik sa dostáva Loic Rémy, ktorý nahrádza Diega Costu, ktorý si drží stehenný sval.
     
    75
    Jake Livermore následne s ďalekonosnou strelou spoza šestnástky, ktorá však letela vysoko nad bránku.
     
    74
    Uruguajčan Gastón ale centroval len do bezprostrednej blízkosti Courtoisových dlhých rúk. Belgičan lapil loptu.
     
    73
    Po nedovolenom zákroku Filipeho Luisa tu bude zaujímavý priamy kop pre domáce mužstvo. Rozohrávať bude Ramírez.
     
    72
    Body dnes potrebujú obe mužstvá. Domáci do boja o záchranu, hostia v závodoch o titul. Zatiaľ k nim majú rovnako ďaleko.
     
    70
    Obe mužstvá si môžu na okamžik vydýchnuť, keď na zemi zostáva ležať David Meyler. čaká nás záverečná dvadsaťminútovka.
     
    69
    Rohový kop sa hosťujúcej družine podarilo odvrátiť, aby následne sama Chelsea založila rýchlu kontru, po ktorej si túto štandardku vyskúša i ona.
     
    68
    Abel Hernández sa dostával k centru od Elmohamadyho, no loptu nedokázal umiestniť na bránku. Pred ním hasil Cahill.
     
    67
    Steve Bruce neverí, čo teraz dokázali jeho zverenci zahodiť. Tigre sa nepresadili ani z následného rohového kopu.
     
    65
    Neuveriteľný, fantastický, fenomenálny a neviem aký ešte Thibaut Courtois zachraňuje svojmu mužstvu nerozhodný stav. Po Ramírezovom krásnom oblúčiku do šestnástky sa k zakončeniu z pravej strany dostal Ahmed Elmohamady. Egypťanovu krížnu ranu pravej žrdi dokázal londýnsky gólman vyraziť pred seba, aby následne kryl i delovú dorážku Jakea Livermorea. Jeho pokus z desiatich metrov vyrazil na kopačku Gastóna Ramíreza, no i architekt celej akcie zostal vychytaný famóznym Belgičanom. Courtois trojitým zákrokom odčinil obrovské zaváhanie pri druhom góle.
     
    64
    Chelsea medzitým pokračuje v hádzanárskom obliehaní domácej šestnástky. Hull sa i naďalej bráni veľmi kompaktne.
     
    63
    Steve Bruce a jeho asistent Mike Phelan teraz na hranici technickej zóny organizujú defenzívne postavenie svojich zverencov.
     
    61
    Ako prvý do personálnej skladby svojho mužstva zasiahol José Mourinho, ktorý namiesto robotníka Ramiresa posiela kreatívnejšieho Oscara.
     
    61
    Eden Hazard sa po krásnom úniku snažil nájsť Costu, ktorý sa ale v sendviči medzi Dawsonom a McGregorom nepresadil.
     
    60
    Gastón Ramírez s dobrou kolmicou na Abela Herándeza, ktorého s vypätím všetkých síl križoval John Terry.
     
    59
    Londýnska Chelsea začína prikladať pod kotol, Tigre sa stále viac a viac zaťahujú do vlastnej šestnástky.
     
    58
    Ramires na pravej strane teatrálne padol po súboji s vracajúcim sa N´Doyem, no Michael Oliver správne púšťa hru ďalej.
     
    57
    Následnú štandardku rozohrával Cesc Fábregas, no jeho nepodarený prízemný center našiel len pripraveného Elmohamadyho.
     
    56
    Poľovačka medzi Livermoreom a Costom pokračuje. Tentokrát fauloval anglický stredopoliar, ktorý na pravej strane šestnástky zostrelil brazílskeho rodáka.
     
    55
    Uvidíme, či z toho nebude dodatočný trest od Futbalovej asociácie. Medzitým Elmohamadyho ofsajd po úniku po pravej strane.
     
    54
    No ale pozor! Diego Costa trafil pred rohom lakťom tvár Jakea Livermorea a španielsky toreádor sa mohol porúčať pod sprchy! Oliver to zrejme nepostrehol.
     
    53
    Drobnej chybičke sa nevyvaroval ani John Terry, ktorý pri rozohrávke trafil napadajúceho Ramíreza. Situácia končí odkopom od Courtoisovej bránky.
     
    52
    Pred rozohrávkou rohového kopu tu bola kontroverzia medzi McShaneom a Cahillom. Oliver obom len dohováral, Hull sa štandardke dokázal ubrániť.
     
    50
    Chelsea sa päť minút po zmene strán mohla opäť ujať vedenia. Willian na pravej strane vyzval k tancu Edena Hazarda. Belgický krídelník jeho výzvu prijal a krásne sa preštrikoval pomedzi dvoch zadákov domáceho mužstva. Následne prihrával pod seba na úroveň trinástich metrov od bránky, odkiaľ sa snažil zakončiť Cesc Fábregas. Letná posila z Barcelony šikovne mierila k pravej žrdi, ktorú minula asi o tridsať centimetrov. Allan McGregor pri tejto šanci nemusel zasahovať.
     
    49
    Terry sa v súperovej šestnástke pokúsil o narážačku s Diegom Costom, no ich kooperáciu dobre prečítal Michael Dawson.
     
    48
    Druhé dejstvo ale všeobecne začína podstatne viacej opatrne, než bláznivá prvá polka. Chelsea bude ale postupom času určite pritápať.
     
    47
    Chelsea začína aktívne. Modrí zaútočili sprava i zľava, no oba ofenzívne výpady Mourinhovich zverencov sa podarilo zablokovať.
     
    46
    Lopta sa na KC Stadium opäť kotúľa, druhé dejstvo podľa všetkého začína v totožných jedenástkach ako to prvé.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Na KC Stadium sa práve skončilo fantastické úvodné dejstvo, ktoré nás predovšetkým v jeho úvodnej polhodinke nesmierne bavilo. Chelsea odštartovala podľa predpokladov, keď už na konci úvodnej desaťminútovky vyhrávala o dva góly. Potom sa však Tigrom v rozmedzí dvoch minút podarilo vyrovnať, no obrovský podiel viny na inkasovaných gólov nesú Ivanovič s Courtoisom. Po prvej časti v Hulle hráme za vyrovnaného stavu 2:2.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V úvode nadstaveného času zahral priamy kop Gastón Ramírez, ktorý však trafil len dobre postavený múr The Blues. Následný roh sa Chelsea taktiež podarilo odvrátiť.
     
    45
    Po domácich hráčoch sa zbláznil i Branislav Ivanovič, no v tom negatívnom zmysle, keď zozadu na štýl amerického futbalu odpálil N´Doyeho. Podľa Olivera to na kartu nebolo, no Hull bude rozohrávať priamy kop.
     
    44
    Alex Bruce sa ďalším nákopom snažil osloviť Hernándeza, no na uruguajského útočníka to bolo tentokrát pridlhé.
     
    43
    Ou, Ramírez si krásne posadil na zadok Ivanoviča, no koncovka nestála ani za deravý groš. Po krásnej kľučke zakopol o krtka, lopta letela mimo ľavej žrde.
     
    42
    Ofenzívneho faulu sa naopak dopustil Adrew Robertson, Hull musí opustiť šestnástku Londýnčanov, ktorí úvodné dejstvo v poslednej hodine nezvládajú.
     
    41
    Michael Dawson s peknou, priamočiarou rozohrávkou doprava na Elmohamadyho, no ten si na Luisovi nevypýtal štandardku.
     
    40
    Filipe Luis na ľavej strane zahral rukou, po čom nasledovala štandardka Tigrov, no Meyler ju zakončil vysoko nad.
     
    39
    David Meyler so streleckým pokusom spoza veľkého vápna, no krížny prízemný pokus smeroval mimo ľavej žrde.
     
    38
    Hull sa postupne začína opäť zaťahovať, čo sa proti The Blues nevypláca. Tigers by mali pokračovať vo svojom nátlakovom futbale, pokiaľ je na to príležitosť.
     
    37
    Steve Bruce teraz reve na svojich zverencov ako pravý tiger. Dlhoročnému hráčovi Manchestru United sa nepáči postavenie jeho zverencov.
     
    36
    Livermore s kolmicou na N´Doyeho, ktorý však loptu nedokázal zachytiť. Rozohrávať môže tentokrát s pokojom Courtois.
     
    35
    Gastón Ramírez na ľavej strane potrápil Cahilla, no Meyler z jeho spätnej prihrávky už nedokázal ťažiť. Dobrý zákrok Matiča.
     
    34
    Fantasticý, fantastický duel sa dnes hrá v Hulle. Medzi pätnástymi Tigrami a vedúcou Chelsea je to vyrovnaný boj.
     
    33
    Alex Bruce v rohu ihriska rozobral Diega Costu ako bicykel, fanúšikovia Tigers sú vo vytržení. Tak toto je neskutočný cirkus.
     
    32
    Majstrovský kandidát číslo jeden je absolútne vyhodený z konceptu a nevie, čo sa to na KC Stadium deje.
     
    30
    Tigre sa znovu tlačili do ofenzívy, no Hernández tentokrát z veľkého uhlu nedokázal spratať loptu pod brvno.
    A. HERNÁNDEZ - 2:2
     
    28
    Hull City dalo gól!
    Blázinec na KC Stadium pokračuje a šalejú predovšetkým domáci. Sedemdesiatštyri sekúnd po prvom zásahu Tigers prichádza i druhá rana po ešte väčšej hrúbke Londýnčanov a Hull City ešte v rámci úvodnej polhodinky doháňa dvojgólovú stratu na lídra! Branislav Ivanovič to ešte spravil na výbornú. Telom si zakryl loptu pred napádajúcim Ramírezom a následne rozohral dozadu na Courtoisa. Belgický gólman si dovolil frajerskú kľučku, no loptu si príliš predkopol, previazal mašľou a na podnose naservíroval ABELOVI HERNÁNDEZOVI. Uruguajský útočník využil odkrytú časť bránky na vyrovnanie!
    ELMOHAMADY - 1:2
     
    26
    Hull City dalo gól!
    Poriadne na zadok dostala i defenzíva londýnskej Chelsea, Tigre sa vracajú do stretnutia! Andrew Robertson sa na ľavej strane pretiahol pomedzi Ivanoviča s Ramiresom, aby následne prudko centroval na zadnú žrď. Jeho prízemný center nezasiahol ani jeden zo zadákov The Blues, naopak na vzdialenejšej žrdi sa fantasticky zorientoval AHMED ELMOHAMADY, ktorý z prvej pokoril Courtoisa. Fantastická, priamočiara akcia Tigers.
     
    25
    Paul McShane na pravej strane uhájil loptu pred Diegom Costom, no Chelsea bude môcť aspoň vhadzovať.
     
    24
    Po rohovom kope Tigrov teda nič nebolo, v polovici úvodného dejstva pokračujeme za dvojgólového vedenia lídra tabuľky.
     
    23
    Ďalší prudký center z krídelného priestoru musel hasiť zamestnaný Courtois, ktorý i v tomto prípade ukázal svoju istotu.
     
    22
    Na ofenzívnom výlete po ľavej strane Filipe Luis, ktorý po Fábregasovej prihrávke našiel Diega Costu, no dôrazný útočník hlavičkoval nad bránku.
     
    21
    Courtois musel ísť znovu do vzduchu, keď sa po dlhom pase naťahoval Abel Hernández. Belgickéu gólmanovi pomohli ruky.
     
    20
    Na KC Stadium zatiaľ počuť prevažne hosťujúcich priaznivcov, ktorí sem cestovali z hlavného mesta Anglicka.
     
    19
    Po dobrom defenzívnom zákroku Jakea Livermorea sa bude rozohrávať iba od bránky gólmana Allana McGregora.
     
    18
    Hra sa teraz čiastočne upokojila. Stará sa o to vedúca Chelsea, ktorá je s aktuálnym priebehom viac než spokojná.
     
    17
    Medzi silné stránky Londýnčanov by som určite zaradil i spoľahlivo chytajúcich gólmanov. Konkrétne Courtois je zatiaľ rozdielovým hráčom.
     
    16
    Tento stav platí i na začiatku druhej štvrťhodiny hry. Chelsea tu zatiaľ deklaruje to, čo ju v tomto ročníku zdobí najviac a teda chladnokrvnosť v koncovke.
     
    14
    Sám faulovaný Dame N´Doye mohol zo štandardnej situácie streliť kontaktný gól, no Thibaut Courtois si svoje miesto medzi troma žrďami opäť zastal. Senegalský útočník zakončoval z ľavého kraja veľkého vápna ponad múrik modrých Londýnčanov. Lopta smerovala presne k pravej žrdi belgického gólmana, no N´Doyemu chýbala väčšia razancia. Courtois vyrážal na rohový kop, po ktorého rozohrávke kryl i hlavičku aktívneho N´Doyeho. Na gólové príležitosti 2:2, no The Blues vedú o dva góly.
     
    13
    Gary Cahill na pravom okraji veľkého vápna zvalil N´Doyeho, Michael Oliver mal okamžite jasno. Priamy kop pre Tigers a žltá pre anglického reprezentačného stopéra.
     
    11
    Domáci absolútne nezvládli úvodnú desaťminútovku, v ktorej si vypracovali jednu sľúbnú príležitosť, no na jej konci prehrávajú o dva.
    D. COSTA - 0:2
     
    9
    Chelsea dala gól!
    Uragán gólových príležitostí na KC Stadium pokračuje, no góly zatiaľ dávajú len hostia. Nemanja Matič vybojoval ďalšiu sakramentsky dôležitú loptu v strede ihriska, kde odzbrojil Gastóna Ramíreza. Pochodeň potom predal tomu najpovolanejšiemu a síce playmakerovi Fábregasovi. Cesc okamžite rozdal doľava na šprintujúceho DIEGA COSTU, ktorý sa v šestnástke presadil cez Michaela Dawsona a povedľa bývalého kapitána londýnskeho Tottenhamu zdvojnásobil vedenie The Blues. Costa pálil z ľavej strany presne k žrdi, McGregor nemal nárok. 2:0 z pohľadu favorita!
     
    7
    Zápas má od úvodný sekúnd úžasný náboj. Po piatich minútach to už kľudne mohlo byť 1:1, no Chelsea je zatiaľ chladnokrvnejšia.
     
    5
    Hull City s obrovskou šancou na extrémne rýchlu odpoveď, na KC Stadium mohlo byť znovu vyrovnané! Gastón Ramírez prihrával naproti vystupujúcej obrane The Blues, ktorá nedokázala vystaviť Hernándeza do ofsajdu. Uruguajský útočník sa následne rútil sám na Courtoisa, no belgického dlháňa v bránke Chelsea neprestrelil. Abel Hernández trafil len robustné telo belgickej reprezentačnej jednotky, Chelsea so šťastím drží čisté konto. O postavenie mimo hry sa rozhodne nejednalo.
     
    4
    Na druhej strane strane sa do šance tlačil Abel Hernández, no uruguajský zakončovateľ sa nachádzal v postavení mimo hru.
    E. HAZARD - 0:1
     
    2
    Chelsea dala gól!
    Tak toto bolo rýchle, favorit sa ujíma vedenia už po osemdesiatich sekundách hry! Akciu na polovici ihriska zakladal Nemanja Matič, ktorý prihrával na hrot Costovi. Španielsky zakončovatel bol tesne bránený, no loptu dokázal ešte prepustiť do behu pre unikajúceho EDENA HAZARDA. Belgický diamant londýnskeho mužstva sa následne preštrikoval až k zakončeniu, ktorým spred šestnástky otvoril skóre stretnutia. Allan McGregor síce na loptu videl, no mimo ľavej žrde ju vytesniť nedokázal. Hazardova technická strela bola dotiahnutá k dokonalosti, 0:1!
     
    1
    Úvodný výkop obstarala vedúca Chelsea v modrom. Hull taktiež verný svojej prezývke v tigrovanom prevedení sprava-doľava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.

     
    Úvodné zostavy:

    Hull City AFC: McGregor – A. Bruce, M. Dawson (C), McShane – Elmohamady, G. Ramírez, Livermore, Meyler, Robertson – A. Hernández, N´Doye
    Náhradníci: Harper – Rosenior, C. Davies, Brady, Sagbo, Aluko, S. Quinn
    Manažér: Steve Bruce (ENG)

    Chelsea FC: Courtois – Ivanovič, G. Cahill, Terry (C), Filipe Luis – Ramires, N. Matič, Fábregas – Willian, D. Costa, E. Hazard
    Náhradníci: P. Čech – Zouma, Oscar, Rémy, Cuadrado, Azpilicueta, Loftus-Cheek
    Manažér: José Mourinho (POR)

    Rozhodca: Michael Oliver – G. Beswick, J. Collin – M. Clattenburg.
     
    Na KC Stadium sa hrá jeden z dvoch záverečných duelov 30. kola anglickej Premier League. Do mesta rugby pricestovala vedúca Chelsea.

    Tabuľkové postavenie:

    15. Hull City: 6 – 10 – 13; skóre 26:37; body 28
    1. Chelsea: 19 – 7 – 2; skóre 58:23; body 64

    Forma:

    Hull City: R – V – V – P – R – R
    Chelsea: R – R – V – V – R – R

    Hull City má dnes jedinečnú príležitosť spraviť ďalší dôležitý krok k záchrane. Aston Villa, Sunderland i Burnley – tímy, ktoré sa nachádzajú pod pätnástym Hullom – v sobotu svoje zápasy prehrali. Tigers však čaká súper najťažšieho kalibru a síce londýnska Chelsea. Zverenci Stevea Brucea však v posledných týždňoch zlepšili svoju výkonnosť.
    City v posledných šiestich ligových zápasoch našlo len jedného premožiteľa (Stoke City 0:1). Tigre sa naposledy nezlomili ani na pôde Leicestru City, kde posledných dvadsať minút dohrávali v oslabení o vylúčeného Huddlestonea. Hull však v tomto ročníku proti tímu z prvej polovice ligovej tabuľky pri zisku piatich bodov ešte nevyhral.

    Dnes sem navyše prichádza rovno líder ligovej tabuľky, ktorý má pri trojbodovom náskoku na Manchester City dva zápasy k dobru. Mourinhova partia však v posledných týždňoch pôsobí unaveným dojmom.
    The Blues od Vianoc získali o osem bodov menej než Arsenal a o desať menej ako Liverpool.
    Londýnsky klub sa však po vypadnutí z Ligy majstrov (PSG) môže koncentrovať výhradne na ligu, kde by rád skompletizoval tohtosezónne double (Chelsea už vyhrala Capital One Cup). Klub zo Stamford Bridge je napriek vypadnutiu z Champions League bez porážky už desať súťažných zápasov. V posledných šiestich ligových zápasoch sa však modrí iba raz dostali cez jeden strelený gól.

    Vzájomné zápasy:

    13.12.2014; Chelsea – Hull City 2:0
    (E. Hazard, D. Costa)

    11.01.2014; Hull City – Chelsea 0:2
    (E. Hazard, F. Torres)

    18.08.2013; Chelsea – Hull City 2:0
    (Oscar, Lampard)

    02.02.2010; Hull City – Chelsea 1:1
    (Mouyokolo – Drogba)

    15.08.2009; Chelsea – Hull City 2:1
    (2x Drogba – S. Hunt)

    07.02.2009; Chelsea – Hull City 0:0

    Obe mužstvá sa v ére Premier League stretli len sedemkrát, pričom Chelsea pri skóre 12:2 päťkrát vyhrala a dvakrát remizovala.
    Hull naposledy dokázal poraziť Chelsea pred vyše 26 rokmi v druholigovom zápase s výsledkom 3:0.

    Absencie:

    Domácim by sa okrem dištancovaného Huddlestonea mala po repre pauze vrátiť i štvorica Brady, Diamé, Chester a Rosenior.
    Chorvát Nikica Jelavič by ešte mal stihnúť záver aktuálnej sezóny, čo už nie je prípad dlhodobo zraneného Roberta Snodgrassa.

    Josému Mourinhovi dnes bude chýbať iba defenzívny štít John Obi Mikel, ktorý by sa mal taktiež vrátiť po reprezentačnej prestávke.

    Môj tip: 0:2
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 26. Elmohamady, 28. A. Hernández – 2. E. Hazard, 9. D. Costa, 77. Rémy

    Karty:   13. G. Cahill (CHE), 89. N. Matič (CHE)


    Hull City AFC: McGregor – A. Bruce, M. Dawson (C), McShane – Elmohamady, G. Ramírez, Livermore, Meyler, Robertson – A. Hernández, N´Doye
    Náhradníci: Harper – Rosenior, C. Davies, Brady, Sagbo, Aluko, S. Quinn
    Manažér: Steve Bruce (ENG)

    Chelsea FC: Courtois – Ivanovič, G. Cahill, Terry (C), Filipe Luis – Ramires, N. Matič, Fábregas – Willian, D. Costa, E. Hazard
    Náhradníci: P. Čech – Zouma, Oscar, Rémy, Cuadrado, Azpilicueta, Loftus-Cheek
    Manažér: José Mourinho (POR)

    Rozhodca: Michael Oliver – G. Beswick, J. Collin – M. Clattenburg