La Coruña – Sevilla 3:4 (kon.) | Bilbao – Real Madrid 1:0 (kon.) | Elche – Almería 1:0 (kon.)
Granada – Malaga 1:0 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
3:4 (1:1)
FC Sevilla
Sobota 07.03.2015, 16:00 • Estadio Municipal de Riazor (La Coruña) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    L. PÉREZ - 3:4
     
    90+3
    La Coruña dala gól!
    LUCAS PÉREZ je za svoj výborný výkon odmenený gólom, ktorý však už na priebeh stretnutia nebude mať zásadnejší dopad. Gólman Sergio Rico síce vystihol smer jeho strely, no mimo pravej žrde loptu nedokázal vytlačiť. La Coruňa kozmeticky upravuje svoju porážku.
    SIDNEI - 2:4
     
    83
    Sevilla dala gól!
    Hosťujúci mačaft Unaia Emeryho znovu zdvojnásobuje svoje vedenie! Sevilla podnikla ďalšiu smrteľnú kontru, ktorá opäť začala pred vlastnou šestnástkou. Loptu stredom ihriska bravúrne vyviezol striedajúci Francúz Kévin Gameiro, ktorý na hranici šestnástky so šťastím prihrával na Vitola. Strelec dvoch gólov sa pokúšal ešte opäťovať Gameirovi jeho prihrávku, no loptu nešťastne zrazil brazílsky stopér SIDNEI, ktorý ju odpratal priamo k ľavej žrdi vlastnej bránky. Gólman Fabricio bol bez šance, Sevilla sa vracia do dvojgólového vedenia!
    O. RIERA - 2:3
     
    72
    La Coruña dala gól!
    Divočina na Estadio Municipal de Riazor pokračuje, Deportivo sa vracia späť do hry! Domáci kapitán Bergantiños prihrával doľava na voľného Luisinha. Portugalský obranca sa krásne dokázal presadiť cez brániacu dvojicu Figueiras a Aleix Vidal. Portugalčan následne prudko centroval na bližšiu žrď, kde sa zo zovretia znovu dostal ORIOL RIERA. Kmeňový hráč Wiganu Athletic prepasíroval loptu na bližšej žrdi do siete, Fabricio ju nedokázal vytlačiť ani na rohový kop. 2:3!
    GAMEIRO - 1:3
     
    65
    Sevilla dala gól!
    Zodpovednosť na seba zobral nedávno prichádzajúci KÉVIN GAMEIRO, ktorý sa z pokutového bodu nemýlil. Loptu chladnokrvne napálil do stredu bránky, gólman Fabrcio šiel po svojej pravej ruke. Po dvadsiatich minútach druhého dejstva sa hostia ujímajú možno rozhodujúceho vedenia!
    VITOLO - 1:2
     
    52
    Sevilla dala gól!
    La Coruňa sa až príliš nechala uniesť výborným vstupom do druhého dejstva a akoby zabudla na zadné vrátka. Priamočiaru akciu hostí na polovici ihriska započal stopér Nicolás Pareja. Argentínsky obranca prihrával doprava na výborného Figueirasa. Portugalský bek následne pekne prihrával do voľného priestoru Aleixovi Vidalovi, ktorý prihrávkou pod seba nasolil pre VITOLA. Strelec úvodného gólu si nabehol do voľného priestoru a z hranice šestnástky upratal loptu do siete. Gólman Fabricio si na umiestnený pokus nesiahol, Sevilla otáča priebeh stretnutia!
    VITOLO - 1:1
     
    33
    Sevilla dala gól!
    Domáce vedenie vydržalo v platnosti len päť minút, Sevilla expresne rýchlo vyrovnáva! Akcia začala nedovoleným zákrokom Borgesa na polovici ihriska. Následný voľný kop stihli hostia promptne rozohrať doľava na VITOLA. Španielsky krídelník si na ľavej strane šestnástky veľmi pohotovo a efektne narazil loptu s Carlosom Baccom, ktorý mu zadovkou opätoval prihrávku do čistej gólovky. VItolo sa už v nájazde na Fabricia nemýlil a zo siedmich metrov povedľa jeho pravej nohy upratal loptu do siete. Naštartovaného Vitola už nezastavil ani stopér Insua. Na Riazor začíname odznova!
    O. RIERA - 1:0
     
    28
    La Coruña dala gól!
    V posledných minútkach čoraz aktívnejšie Deportivo sa ujíma zrejme zaslúženého vedenia! Borges v strede ihriska vybojoval dôležitú loptu pre Lucasa Péreza. Španielsky záložník následne vyviezol lotu až pred šestnástku, kde ju rozdal doprava pre Ivana Cavaleira. Portugalský krídelník sa pekne odpútal od hosťujúceho kapitána Navarra, aby následne prudko odcentroval na bližšiu žrď. Na jeho prízemný pas pohotovo reagoval ORIOL RIERA, ktorý loptu z hranice malého vápna upratal k ľavej žrdi. Gólman Sergio Rico už nedokázal reagovať, favorit musí otáčať!

    Erik Farkaš

    Góly: 28. O. Riera, 72. O. Riera, 90+3. L. Pérez (pen.) – 33. Vitolo, 52. Vitolo, 65. Gameiro (pen.), 83. Sidnei (vla.)

    Karty:   63. P. Insua (DEP) – 43. Iborra (SEV), 45. Krychowiak (SEV), 49. Banega (SEV), 86. Figueiras (SEV)


    Deportivo La Coruña: Fabricio – Juanfran, P. Insua, Sidnei, Luisinho – Borges, Bergantiños (C) – Cavaleiro, L. Pérez, Cuenca – O. Riera
    Náhradníci: Lux – J. Rodríguez, J. Domínguez, Laure, Lopo, Fariňa, H. Costa
    Manažér: Víctor Fernández (ESP)

    FC Sevilla: S. Rico – Figueiras, Pareja, Kolodziejczak, F. Navarro (C) – Iborra, Krychowiak – A. Vidal, Banega, Vitolo – Bacca
    Náhradníci: M. Barbosa – Gameiro, A. Reyes, D. Suárez, Deulofeu, Coke, M´Bia
    Manažér: Unai Emery (ESP)

    Rozhodca: José Antonio Teixeira Vitienes – F. Lamsfús, V. Díaz – A. Fuente