Poprad – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Nitra – Žilina 7:1 (kon.) | B. Bystrica – Martin 4:2 (kon.)
Košice – Piešťany 4:1 (kon.) | Skalica – Trenčín 3:2 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
HK VITAR Martin
Streda 11.02.2015, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia skúsili hru bez brankára, ale v strednom pásme sa k puku dostal MILAN KYTNÁR, ktorý nemal problém trafiť prázdnu bránu Martina.
    Bez asistencie.
     
    54:22
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci otáčajú stav zápasu! Z ľavej strany krásnou strelou zápästím prekonáva Čecha bystrický kapitán MICHAL HUDEC a posiela tak svoj tím späť do tesného vedenia!
    Asistencie: Tomáš Matoušek.
     
    47:48
    Banská Bystrica dala gól!
    Pár sekúnd po konci presilovej hry sa domácim darí vyrovnať! Strelu Heizera Čech najprv vyrazil, ale na dorážku TOMÁŠA MATOUŠKA pod hornú žŕdku jeho brány už bol prikrátky,
    Asistencia: Radomír Heizer.
     
    27:28
    Martin dal gól!
    Po súboji v strednom pásme zostali na ľade ležať dvaja hráči a Martin sa tak dostal do príležitosti, V šanci bol síce faulovaný ANDREJ JURÁŠEK, ale ten v výhode dokázal ešte puk doťuknúť za Košarišťanov chrbát a posiela tak svoj tím do vedenia.
    Asistencie: Andrej Themár, Dominik Fujerík.
     
    18:47
    Martin dal gól!
    Presilovú hru využívajú aj hostia! Po peknej prihrávke sa na pravej strane ocitol, MICHAL VAŽAN, ktorý prudkou strelou prestrelil mladého brankára Košarišťana.
    Asistencie: Tomáš Török, Jaroslav Markovič.
     
    16:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci využívajú presilovú hru! Puk za bránou vybojoval Bambúch, ktorý ho poslal pred bránu Čecha, kde ho až na druhý pokus doklepol do siete MILAN KYTNÁR.
    Asistencie: Lukáš Bambúch, Lukáš Handlovský.

    Radoslava Harvánková

    Góly a asistencie: 16. Kytnár (Bambúch, Handlovský), 48. Matoušek (Heizer), 55. Hudec (Matoušek), 59. Kytnár – 19. Važan (Török, Markovič), 28. Jurášek (Themár, Fujerík)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (Rosandič V.) – Rosandič M., Čížek – Cuník, Jaborník – Bambúch (A), Biro – Gachulinec – Matoušek, Handzuš, Hudec (C) – Handlovský (A), Preisinger, Kafka – Heizer, Kytnár, Kadura – Lamper, Zigo, Bendík – Gašpar
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Smrek, Matejka – Ďatelinka (C), Dlouhý – Lojek, Brcko – Kolba (A)– Markovič (A), Galamboš, Važan – Zucker, Pokrivčák, Varga – Török, Fujerík, Jokeľ – Themár, Dírer, Jurášek

    Rozhodca: Kubuš – Stanzel, Výleta

    Diváci: 1 282