Trnava – Detva 6:2 (kon.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – Spišská N. Ves 2:3 (kon.)
Senica – Bardejov 0:3 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
HK Spišská Nová Ves
Utorok 10.02.2015, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Tomčák padá pri mantineli, rozhodca ale nepíska, Tomčák udiera hokejkou do mantinelu, ešte niečo signalizuje Cvengrošovi, možno sa chcel aj biť, rozhodca ale situáciu ustrážil.
     
    58:20
    Pekarčík sa dostal k voľnému puku v kruhu na buly, okamžite vystrelil, mieril to hore, no brankár je znova o krok vpred!
     
    57:30
    Kivader nabral vysokú rýchlosť a dostal sa až pred bránkou kde strieľal nad rameno brankára, ktorý sa ale nenechal prekonať, Blažíček znova úspešne zasahuje.
     
    57:00
    Prešov sa teraz drží v útočnom pásme, od modrej vypálil Kobeľa a Blažíček si pripisuje veľmi dôležitý zákrok lapačkou.
     
    53:50
    Už sa mi zdalo, že hostia dali gól, Horváth napriahol spoza obrancu od modrej delovku, ktorú zastavila ale bočná sieť!
     
    53:31
    Presilovku si teraz zahrajú aj hostia, keď Klinku pred bránkou ozbrojil nedovolene Marek Nagy.
     
    52:20
    Po skvelej prihrávke Tomčáka bol sám pred bránkou Adrián Lipovský, mieril na opačnú tyč, vo veľkej šanci ale zlyhal a bránu netrafil.
     
    51:20
    Za tento zákrok dostal Vartovník dve minúty.
     
    47:18
    Domáci majú veľkú šanca na vyrovnanie, Spišiaci sú oslabení dokonca o svojho kapitána Vaica – dve minúty za seknutie.
     
    45:42
    Prešov dáva gól! Domáci sú znova v hre, popradská spolupráca je úspešná, Gaborčík dostal puk na modrú čiaru, peknou kľučkou prešiel cez obrancu a prihral k tyčke na MAREKA NAGYA, ktorý už len vystrelil nad betón Blažíčeka!

    Asistencie: Gaborčík, Potoček
     
    45:09
    Pavol Gurčík je druhým vylúčeným v tejto tretine, dve minúty za podrazenie.
     
    43:40
    Pohrozil napokon až Lipovský, ktorý sa dostal pred bránku a švihom mieril nad betón, po puku šiel Blažíček lapačkou a jej hernou časťou puk vyrazil!
     
    41:48
    Prešov bude hrať presilovku po seknutí Krempaského.
     
    39:59
    Vaic nakoniec nepremenil svoj nájazd na Borároša, keď netrafil ani bránu.
     
    39:59
    Ľubomír Vaic bude mať k dispozícii trestné strieľanie, ale sám netuším, kde bol na neho faul, keď bol sám pri tyčke a jednoducho netrafil puk a spadol...
     
    39:59
    Veľký rozruch na ľade po tom, čo rozhodca odpískal ďalší faul Prešova, následne Cvengroš skončil na ľade po zákroku myslím Kobeľu. Zatiaľ nevieme verdikt trestov.
     
    38:35
    Najprv sa domáci snažili dostať pred bránku, jeden z Prešovčanom pred Blažíčekom ale spadol, no nepískalo sa, následne už ale zákrok Jozefa Tomčáka dostal dvojminútový trest za krošček pri mantineli. Presilovku má tak Nová Ves.
     
    31:40
    K strele sa medzi kruhmi dostal Hargaš, napriahol švihom, no Blažíček ho vychytal, to bola veľmi veľká šanca!
     
    31:32
    Peter Rojkovič si počínal v súboji s protihráčom nedovoleným bránením nedovolene a oslabuje svoj tím.
     
    29:45
    Spišiaci mali dlhšie výhodu, ktorú nevyužili, Kivader už teraz odíde po zákroku brankára na trestnú lavicu za seknutie.
     
    29:10
    Vo veľkej šanci sa následne ocitol Hamrák, ktorý spravil kľúčku na brankára a zakončoval k tyči, betónom ho ale Borároš vychytal!
     
    28:50
    Drozd sa dostal z trestnej lavice a okamžite hostia šli dopredu, Drozd šiel dokonca do blafáku, ktorý ale nezakončil do siete!
     
    26:42
    Šanca pre Prešov dostať sa znova do zápasu a znížiť na 2:3, na trestnú lavicu totiž ide po faule kolenom na Potočeka pri mantineli Boris Drozd.
     
    26:11
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Už to vyzeralo, že Hargaš ozbrojil kapitána Spišiakov, ĽUBOMÍR VAIC sa ale nakoniec dostal k puku znova, dvaja hokejisti ho neubránili a skúsený center zavesil puk k bližšej tyči.

    Asistencie: Smotrila, Hamrák
     
    23:30
    Na opačnom konci ihriska rovnako krušný moment, keď Lukáš Vartovník peknou sťahovačkou prešiel cez obrancu, položil si brankára Borároša, ktorý mu chcel puk vypichnúť a zakončoval k tyči, kde bol ale brankárov betón!
     
    23:00
    Potoček vybojoval v útočnom pásme buly, to Prešov vyhral, po ňom vystrelil z kruhu okamžite Filip Pekarčík, tvrdou ranou trafil ale len tyčku!
     
    20:15
    Hneď na začiatku vážne pohrozil Lukáš Vartovník, ktorý spoza bránky sa dostal pred bránkovisko a cez protihráča mieril na opačnú tyč, Borároš zasahuje špičkou betónu.
     
    17:50
    Gurčík bojuje o puk za bránou, padá, rozhodca ale nepíska, no Spišiaci pokračujú v tlaku, čoskoro Gurčík bol pred kruhom na buly a švihom strieľal, Borároš len tesne ramenom vytlačil von nebezpečný puk!
     
    15:46
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišiaci si skvelo rozhýbali súpera sériou prihrávkou, už skôr poslal Hamrák jeden nádherný pas, no ten nenašiel adresáta pri tyčke, druhý pokus vyšiel ale parádne a BRANISLAV CVENGROŠ zakončoval ponad betón Borároša.

    Asistencia: Hamrák
     
    15:00
    Domáci sa budú brániť, keď Marek Pitka podrazil protihráča v strednom pásme.
     
    11:30
    Pred bránkou sa dostal po zaváhaní hostí k puku Kivader, ten okamžite vystrelil, Blažíček ledva vyrazil, ešte sa snažil doraziť puk bekhendom do horného rohu Fusek, brankár ho ale vychytal!
     
    10:14
    Prešov dáva gól! Pekarčík najprv nastrelil puk z uhla na brankára, neúspešne, následne ale vymyslel Jozef Tomčák peknú prihrávku na opačnú tyč, kde stál práve FILIP PEKARČÍK, ten ťažký puk trafil hokejkou vo vzduchu a prekonal Blažíčka.

    Asistencie: Tomčák
     
    07:55
    Dobrá šanca, keď Matejka poslal skvelú prihrávku pred bránku na voľného Tomčáka, ten napriahol švihom, no Blažíček vytiahol parádny zákrok betónom!
     
    06:42
    Prešov podržal na dlhšie puk v útočnom pásme a vybojoval si presilovku po faule Branislava Horvátha – nedovolené bránenie.
     
    06:30
    Matejka veľmi šikovne podržal puk až napokon ho prihral krížom dozadu na obrancu Sabola, ten napriahol švihom a nastrelil hornú spojnicu brány!
     
    05:50
    Tak predsa až teraz domáci zaviezli puk dopredu, Potoček si ho pokryl a z uhla strieľal, mieril dobre a nakoniec nastrelil bližšiu tyčku!
     
    02:19
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Úvodná aktivita Spišiakov vyústila vo vedúcu gól, strelu Leskovjanského ešte dokázal Borároš vyraziť, no iba na hokejku FRANTIŠKA KOKYHO, ten medzi kruhmi okamžite vystrelil a prekonal prešovského gólmana!

    Asistencie: Leskovjanský, Vartovník

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Pekarčík (Tomčák), 46. Nagy (Gaborčík, Potoček) – 3. Koky (Leskovjanský, Vartovník), 16. Cvengroš (Hamrák), 27. Vaic (Smotrila, Hamrák)


    P.H.K. 3b Prešov: Borároš – V. Sabol, Pitka, Niník, Hargaš, Kobeľa, Gaborčík, Guntáš – Matejka, Tomčák, Pekarčík – Lipovský, Kivader, Fusek – Marián Petroc, Nagy, Potoček
    HK Spišská Nová Ves: Blažíček – Rojkovič, Kramár, Gurčík, Cvengroš, Janovčík, B. Horváth – Leskovjanský, Koky, Vartovník – Hamrák, Vaic, Smotrila – Klinga, Drozd, Krempaský – Hamráček, Gonda, Ištocy

    Rozhodca: Snášel – Hric, Smerek