HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | Vítkovice – Zlín 3:0 (kon.) | Slavia – Sparta Praha 1:3 (kon.)
Olomouc – Jihlava 4:6 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 5:4 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Třinec – Chomutov 2:3 (kon.)
koniec
HC Plzeň 1929
5:3 (0:3, 1:0, 4:0)
Rytíři Kladno
cz Utorok 10.02.2015, 17:00DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přidávají další branku! Pátý gól Plzně vstřelil JAN WALTER, který rovnou z trestné lavice ujel sám na branku a dodává domácím klid! Asistence: Milan Švarc.
     
    46:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Úžasný obrat indiánů je dokonán! Walter nahodil puk od modré, před brankou perfektně tečoval MATĚJ POLATA a Plzeň se poprvé v utkání dostává do vedení! Asistence: Jan Walter a David Sklenička.
     
    43:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, indiáni využívají přesilovou hru! MATĚJ POLATA nádherně vymetl horní roh Vladařovy branky, puk se otřel i o břevno! Asistence: Jiří Kepka.
     
    41:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná akce Plzně a máme tu drama! Druhou branku indiánů zaznamenal opět VÁCLAV KRLIŠ, který využil parádní přihrávky! Asistence: Filip Suchý, Vojtěch Tulačka.
     
    38:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se konečně dočkali snížení! VÁCLAV KRLIŠ si vyjel od mantinelu a parádní střelou nad lapačku nedal zatím bezchybnému Vladařovi šanci zasáhnout! Bez asistence.
     
    09:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další gól v plzeňské síti! Trefil se opět KREŠIMÍR SCHILDHABEL, který dorazil střelu Machače! Asistence: Vojtěch Šilhavý, Patrik Machač.
     
    07:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    KREŠIMÍR SCHILDHABEL u mantinelu získal puk, prokličkoval až před branku a z dorážky přidává druhý gól Rytířů! Asistence: Vojtěch Šilhavý, Patrik Machač.
     
    00:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hned po buly se dostávají do vedení hosté! PETR HAVLŮJ byl nejrychlejší a přesnou střelou překonává Pacla! Asistence: František Matula, Daniel Kružík.

    Jan Picka

    Góly a asistencie: 39. Krliš, 42. Krliš (Suchý, Tulačka), 44. Polata (Kepka), 47. Polata (Walter, Sklenička), 57. Walter (Švarc) – 1. Havlůj (Matula, Kružík), 8. Schildhabel (Šilhavý, Machač), 10. Schildhabel (Šilhavý, Machač)


    HC Plzeň 1929: Pacl (od 10. Štekr) – Marcel "A", Kubík, Sklenička, Kaňák, Walter, Holý, Rajal – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Polata "A", Michel, Opava, Suchý, Tulačka "C", Krliš, Kepka
    Rytíři Kladno: Vladař (Švihálek) – Větrovec, Potěchin, Bunda "A", Hulcr, Matula, Zajíc – Machač, Šilhavý "C", Kaprál, Schildhabel, Slánský, Havlůj, Janeček, Miura, Kružík

    Rozhodca: Kostourek – Gerát, Černý