HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | Vítkovice – Zlín 3:0 (kon.) | Slavia – Sparta Praha 1:3 (kon.)
Olomouc – Jihlava 4:6 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 5:4 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Třinec – Chomutov 2:3 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Piráti Chomutov
cz Utorok 10.02.2015, 18:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Velkou chybu teď vyrobil domácí kapitán Pisarik a hosté se tak dostali do přečíslení ve dvou proti Svobodovi a MIROSLAV JIRUŠEK z něj poslal hosty znovu do vedení. Asistence: Jakub Meliško, Martin Strunz.
     
    38:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    A hosté se opět prosazují krátce před koncem. Do samostatného úniku se po přihrávce dostal PATRIK HUŇADY, z něj sice Svobodu nepřekonal, třinecký gólman ale kotouč neudržel a pak už jej mohl lovit z branky po dorážce zmíněného hráče. Asistence: Milan Janák, Tadeáš Dvořák.
     
    29:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Také Oceláři využívají nabídnutou početní výhodu. Do rány Pisarika od modré vložil těsně před chomutovským brankářem ONDŘEJ KOVAŘČÍK a na jeho teč už Dvořák nereagoval. Asistence: Alex Pisarik, Tomáš Franek.
     
    28:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po přihrávce Jaška byl sám v mezikruží ONDŘEJ KOVAŘČÍK a odtud poslal kotouč obloučkem za záda Dvořáka. Asistence: Lukáš Jašek, Tomáš Franek.
     
    19:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    A hosté nabídnutou výhodu využívají. MARTIN STRUNZ nahodil kotouč do brankoviště a od brusle domácího hráče zamířil kotouč do sítě. Asistence: Lukáš Dubeň, Miroslav Jirušek.

    Martina Sikorová

    Góly a asistencie: 29. O. Kovařčík (Jašek, Franek), 30. O. Kovařčík (Pisarik, Franek) – 20. Strunz (Dubeň, Jirušek), 39. Huňady (Janák, Dvořák), 53. Jirušek (Meliško, Strunz)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Dudáček) – Pisarik, Heider, Stránský, Roman, Doudera, Zahradníček – Pěnčík, Franek, Murín, O. Kovařčík, Jašek, Severa, L. Bednář, Pala, Christov, M. Kovařčík
    Piráti Chomutov: Dvořák (Lukeš) – Meliško, Hierman, Cestr, Dubeň, Drobný – Procházka, Šťovíček, A. Macháček, Jirušek, Tupý, Dimitrov, M. Bednář, Janák, Kellerstein, Huňady, P. Macháček, Strunz, Chrpa

    Rozhodca: Kubičík – Adamec, Poruba