Atlético Madrid – Real Madrid 4:0 (kon.) | Villarreal – Granada 2:0 (kon.) | Levante – Malaga 4:1 (kon.)
Sociedad – Vigo 1:1 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
1:1 (1:0)
Celta Vigo
Sobota 07.02.2015, 22:00 • Estadio Municipal de Anoeta (San Sebastián) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    NOLITO - 1:1
     
    85
    Celta Vigo dalo gól!
    Baskovia sa po následnom voľnom kope napriek závaru nepresadili a tak prichádza trest na opačnom konci hracej plochy! Dlhý Krohn-Dehliho pas z poliacej čiary sklepával Larrivey do čiary pre Bongondu. Belgický útočník na ľavej strane zamotal hlavu Zaldúovi, aby následne prihrával do vápna na NOLITA. Čerstvý španielsky reprezentant síce dostal loptu na päty, no napriek tomu dokázal z ťažkej pozície po otočke vystreliť a umiestneným pokusom k pravej žrdi i pokoriť Gerónima Rulliho. Argentínsky gólman si na jeho prízemný pokus nesiahol, Vigo päť minút pred koncom vyrovnáva!
     
    8
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Domáci však boli na opačnej strane ďaleko chladnokrvnejší a zo svojej prvej gólovej príležitosti zápasu otvárajú skóre! Esteban Granero pri pravej postrannej čiare nasadil okolo Jonnyho Castra, aby následne odcentroval presne na hlavu Xabiho Prieta. Domáci kapitán sklepával loptu na os ihriska, kde sa výborne orientoval IMANOL AGIRRETXE, ktorý z piatich metrov doklepol loptu povedľa Álvareza do siete. Real Sociedad sa už v rámci úvodnej desaťminútovky ujíma vedenia!
    Imanol AGIRRETXE - 1:0

    Erik Farkaš

    Góly: 8. Agirretxe – 85. Nolito

    Karty:   12. M. González (RSC), 51. Granero (RSC), 60. Agirretxe (RSC), 71. Zaldúa (RSC), 80. R. Pardo (RSC) – 53. A. Fernández (CVG), 55. Á. López (CVG), 63. G. Cabral (CVG), 83. J. Castro (CVG)


    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, I. Martínez, M. González, Yuri – R. Pardo, Granero – Prieto (C), Canales, G. Castro – Agirretxe
    Náhradníci: Zubikarai – Elustondo, Bergara, Finnbogason, Zurutuza, de la Bella, Hervías
    Manažér: David Moyes (SCO)

    Celta Vigo: S. Álvarez – S. Gómez, Fontás, G. Cabral, J. Castro – Á. López, A. Fernández (C), Krohn-Dehli – Mina, Larrivey, Nolito
    Náhradníci: R. Blanco – P. Hernández, Charles, Madinda, Bongonda, Planas, B. Fernández
    Manažér: Eduardo Berizzo (ARG)

    Rozhodca: Santiago Jaime – J. Bueno, J. Carrera – C, Lixandru