Barys – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Riga 3:4 (kon.)
Jaroslavľ – Jugra Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:3 (kon.) | D. Moskva – Nižnekamsk 2:0 (kon.)
Helsinki – Novgorod 3:2 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Záhreb – Dinamo Minsk 4:2 (kon.)
HC Slovan – A. Mytišči 4:5 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
HC Dinamo Minsk
Štvrtok 22.01.2015, 18:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Oleg GOROŠKO - 4:2
     
    52:14
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil GOROŠKO. Asistencie Sczechura.
    Buly v obrannom pásme domácich vyhrali hostia, Sczechura poslal puk na hokejku OLEG GOROŠKO, ktorý od modrej vyslal presnú a gólovú strelu na domácu bránku, Medveščak Záhreb sa tak ešte bude triasť!
    Charles LINGLET - 4:1
     
    47:46
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil LINGLET. Asistencie Ellison, Bailen.
    Hostia sa počas presilovky usadili v útočnom pásme a využitím presilovky tak dávajú svoj prvý gól v zápase a znižujú tak na 4:1, brankár Heeter tak stráca šancu na čisté konto v tomto zápase! CHARLES LINGLET dostal výbornú prihrávku na opačnú stranu kde stál domáci brankár a puk poslal do domácej bránky!
    Ville LEINO - 4:0
     
    39:38
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil LEINO. Asistencie Bjorkstrand.
    Dom Sportova Zagreb je na nohách! Domáci tím pár sekúnd pred koncom druhej tretiny dáva svoj štvrtý gól a favorit zápasu je na uterák! Bjorkstrand zaviezol puk tesne pred bránku hostí, tam sa ho zmocnil VILLE LEINO a strelou pod brvno prekonal Haugena!
    James WRIGHT - 3:0
     
    37:16
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil WRIGHT. Asistencie: bez asistencie.
    Domáci sa dostali do rýchleho brejku, puk na hokejku dostal JAMES WRIGHT, ktorý vyslal len ľahučkú strelu na bránku hostí, Haugen ju však pustil za svoj chrbát a domáci tím sa dostáva pred koncom druhej tretiny do vedenia 3:0!
     
    32:15
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil BJORKSTRAND. Asistencie Murray.
    Domáci sa krátko po skončení presilovky predsa len dočkali druhého gólu v zápase a svoje vedenie tak navyšujú na 2:0! Presná prihrávka do medzikružia našla PATRICK BJORKSTRAND a ten presnou a gólovou strelou rozjasal domácich priaznivcov!
    Patrick BJORKSTRAND - 2:0
    Edwin HEDBERG - 1:0
     
    01:30
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil HEDBERG. Asistencie Thomas.
    Na prvý gól v zápase sme nemuseli dlho čakať, pretože v druhej minúte ho dávajú domáci a dostávajú sa tak do vedenia 1:0! Od začiatku zápasu bol domáci celok aktívnejší, dostal sa do útočného pásma, prvú strelu z hokejky Thomasa ešte Haugen vyrazil, ale na dorážku EDWIN HEDBERG už nestačil!

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 2. Hedberg (Thomas), 33. Bjorkstrand (Murray), 38. Wright (bez asistencie), 40. Leino (Bjorkstrand) – 48. Linglet (Ellison, Bailen), 53. Goroško (Sczechura)


    KHL Medveščak Záhreb: Heeter (Owuya) – Martinović, Carle, Flood, Popović, Hutchinson, Kinrade – Leino, Pelletier, St. Pierre – Wright, Perković, Thomas – Bjorkstrand, Hedberg, Kostović – Glumac, Murray.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Krajíček, Goroško, Nogačjov, Bailen, Lisovec, Švarný – Kaljužnyj, Sczechura, Stěpanov – Linglet, Ellison, Vesce – Kulakov, Meleško, Gavrus – Drozd, Matěruchin, Kitarov – Razvadovskij.

    Rozhodca: Sergejev, Sojn – Balodis, Morozov

    Diváci: 5220