Barys – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Riga 3:4 (kon.)
Jaroslavľ – Jugra Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:3 (kon.) | D. Moskva – Nižnekamsk 2:0 (kon.)
Helsinki – Novgorod 3:2 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Záhreb – Dinamo Minsk 4:2 (kon.)
HC Slovan – A. Mytišči 4:5 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
HC Dinamo Minsk
Štvrtok 22.01.2015, 18:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Záverečná ďakovačka.
     
    V tretej tretine sa hosťom napokon podarilo ešte zápas zdramatizovať, ale oba góly už prišli neskoro a domáci si už výhru v tomto zápase postrážili, zrodil sa tak prekvapivý výsledok, posledný tím Západnej konferencie KHL Medveščak Záhreb porazil tím z vrchnej časti tabuľky HC Dinamo Minsk 4:2!

    Góly a asistencie: 2. Hedberg (Thomas), 33. Bjorkstrand (Murray), 38. Wright (bez asistencie), 40. Leino (Bjorkstrand) – 48. Linglet (Ellison, Bailen), 53. Goroško (Sczechura).

    Rozhodovali: Sergejev, Sojn – Balodis, Morozov.
    Diváci: 5220

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého štvrtkového večera a príjemný posledný pracovný deň v týždni! Dovidenia a dočítania pri ďalších športových prenosoch na portáli onlajny.eu, ktoré dnes majú pre Vás ešte pripravené športové prenosy, ostaňte nám tak verní aj naďalej! (20:24:56)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Už sa nič nestane, zápas sa končí výhrou domáceho tímu 4:2!
     
    59:45
    Minsk získava útočné pásmo, vhadzovať sa bude po boku domáceho brankára, tréner hostí Ľubomír Pokovič si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:30
    Milčakov na striedačke, HC Dinamo Minsk hrá power-play na ľad už naskočil šiesty korčuliar hostí!
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny a zrejme aj zápasu, pretože domáci výborne bránia stredné pásmo a posúvajú puku do bezpečia.
     
    58:35
    Do konca poslednej tretej tretiny ostáva už len malá chvíľa, pri puku sú hostia, uvidíme, či sa pokúsia o hru bez brankára.
     
    57:32
    Minsk sa s pukom dostal do útočného pásma, Krajíčkovi na poslednú chvíľu na modrej čiare ušiel puk a tak hostia bránku domácich teraz ohroziť nedokázali.
     
    55:50
    Domáci tím sa aj naďalej úspešne po menším tlakom bráni a nedovoľuje hosťom dostať sa ku nejakej strele na ich bránku. Čas poslednej tretej tretiny už plynie veľmi rýchlo.
     
    55:00
    Hostia sa zmocnili puku a domáci tím sa stiahol do svojho obraného pásma. Minsk sa však ku bráne domáceho celku nemôže prebiť.
     
    54:00
    Do útočných akcií sa však dostáva aj domáci tím, Milčakov zasiahol po peknej individuálnej akcii domáceho Perkovića.
     
    53:25
    Pri puku sú v týchto chvíľach častejšie hostia a dostávajú domáci tím pod tlak. Záver poslednej tretej tretiny je tak razom veľmi zaujímavý.
    Oleg GOROŠKO - 4:2
     
    52:14
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil GOROŠKO. Asistencie Sczechura.
    Buly v obrannom pásme domácich vyhrali hostia, Sczechura poslal puk na hokejku OLEG GOROŠKO, ktorý od modrej vyslal presnú a gólovú strelu na domácu bránku, Medveščak Záhreb sa tak ešte bude triasť!
     
    52:12
    Mohlo byť znížené! Sczechura sa ocitol sám pred domácim brankárom, položil si ho na ľad, ale aj v páde dokázal domáci brankár vytiahnuť skvelý zákrok. Buly v obrannom pásme domáceho tímu!
     
    51:55
    St. Pierre dostal puk na hokejku, ale z dobrej pozície ju svojou strelou netrafil. Puk sa následne dostáva na hokejky hráčov Dinama Minsk.
     
    51:00
    Hra aj naďalej pokračuje v pokojnejšom a tak i nudnejšom tempe.Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého dočkáme, do konca poslednej tretej tretiny ostáva približne deväť minút.
     
    50:00
    Puk majú teraz častejšie na hokejkách hokejisti domáceho tímu, ktorí sa nikam neponáhľajú a kombinujú vo svojom pásme. Hostia sa ich snažia vysoko napádať.
    Charles LINGLET - 4:1
     
    47:46
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil LINGLET. Asistencie Ellison, Bailen.
    Hostia sa počas presilovky usadili v útočnom pásme a využitím presilovky tak dávajú svoj prvý gól v zápase a znižujú tak na 4:1, brankár Heeter tak stráca šancu na čisté konto v tomto zápase! CHARLES LINGLET dostal výbornú prihrávku na opačnú stranu kde stál domáci brankár a puk poslal do domácej bránky!
     
    47:07
    Domáci Martinović sa previnil hrou s vysokou hokejkou a dostáva tak dve minúty na trestnej lavici. Presilovka pre Dinamo Minsk!
     
    47:05
    Ani teraz sa nepodarilo hosťom streliť prvý gól v tomto zápase! Kaljužnyj si vylámal zuby na domácom brankárovi Heeterovi, ktorý stále drží čisté konto!
     
    46:27
    Nasleduje reklamná prestávka!
     
    45:50
    Domáci celok sa teraz na dlhšiu dobu udržal v útočnom pásme, Milčakova však neprekonal.
     
    45:00
    Veľká šanca pre domáci tím na navýšenie gólového rozdielu, puk sa po skrumáži odrazil ku St. Pierreovi, ktorému však v rozhodujúcej chvíli chýbali len centimetre, aby poslal puk do bránky hostí!
     
    44:15
    Zakázané uvoľnenie hostí, domáci sa tak dostanú do útočného pásma.
     
    43:50
    Hostia sa na nejaký ten čas usadili v útočnom pásme, Heeter však musel vytiahnuť len jeden ľahší zákrok. Domáci teraz zakladajú protiútok.
     
    43:00
    Hra sa nám prerušila, vhadzovať sa bude v útočnom pásme domáceho tímu.
     
    42:05
    Martinović svojou strelou teraz prinútil po prvý krát v zápase zasiahnuť brankára Milčakova. Ten si s ľahkým zákrokom bez problémov poradil ako sa to má.
     
    41:40
    Hostia mali teraz veľmi blízko ku prvému gólu v zápase, Meleško však svoju strelu poslal len do konštrukcie domácej bránky!
     
    41:10
    Úvodné minúty poslednej tretej tretiny patrili hosťom, nič zaujímavého však s pukom vymyslieť nedokázali.
     
    40:05
    Rozhodca vhodil úvodné buly tretej tretiny, ktorá sa nám tak naplno rozbehla, podľa priebežného skóre by sa mala dohrávať už len z povinnosti.
     
    40:01
    Moment, ktorý sme zrejme čakali všetci, Milčakov strieda v bránke hostí Haugena!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Fantastická druhá tretina v podaní domáceho tímu, ktorý v nej dal tri góly a nad favoritom zápasu z Minska vyhráva 4:0! Dlho sa nič zaujímavého v druhej tretine nedialo, hra bola celkom vyrovnaná. V 33.minúte dal Bjorkstrand druhý gól zápasu a od tohto momentu hrali aktívnejšie hostia. Lenže, v 38.minúte pustil Haugen za svoj chrbát ľahkú strelu Wrighta a pár sekúnd pred koncom sa z gólu radoval Leino a tak sa nám rodí veľmi prekvapivý výsledok. Uvidíme, čo nám prinesie posledná tretia tretina, ktorá sa začne približne o 19:43 hod!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    Ville LEINO - 4:0
     
    39:38
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil LEINO. Asistencie Bjorkstrand.
    Dom Sportova Zagreb je na nohách! Domáci tím pár sekúnd pred koncom druhej tretiny dáva svoj štvrtý gól a favorit zápasu je na uterák! Bjorkstrand zaviezol puk tesne pred bránku hostí, tam sa ho zmocnil VILLE LEINO a strelou pod brvno prekonal Haugena!
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
    James WRIGHT - 3:0
     
    37:16
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil WRIGHT. Asistencie: bez asistencie.
    Domáci sa dostali do rýchleho brejku, puk na hokejku dostal JAMES WRIGHT, ktorý vyslal len ľahučkú strelu na bránku hostí, Haugen ju však pustil za svoj chrbát a domáci tím sa dostáva pred koncom druhej tretiny do vedenia 3:0!
     
    36:50
    Brankár Heeter, ktorý stráži domácu bránku radšej prerušil hru po tvrdej strele.
     
    36:35
    Hra opäť trochu opadla a nič zaujímavého sa nedeje, ak keď majú častejšie puk na hokejkách hostia, ktorí majú čo doháňať, pomaly sa blížime ku úplnému záveru druhej tretiny.
     
    35:20
    Heeter si teraz poradil aj s ďalšími dvoma nepríjemný pokusmi. Domáci brankár si dnes robí zálusk na čisté konto, ktoré by si určite zaslúžil.
     
    34:20
    Domáca obrana si teraz nedala pozor, Ellison ušiel po ľavej strane úplne sám, brankár domáceho tímu Heeter však včas vytasil svoju pozornú lapačku!
     
    34:00
    Domácich druhý strelený gól opäť veľmi nakopol a sú opäť aktívnejším tímom, ako tomu bolo v prvej tretine. Haugen si teraz na nedostatok práce sťažovať nemôže.
     
    32:15
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil BJORKSTRAND. Asistencie Murray.
    Domáci sa krátko po skončení presilovky predsa len dočkali druhého gólu v zápase a svoje vedenie tak navyšujú na 2:0! Presná prihrávka do medzikružia našla PATRICK BJORKSTRAND a ten presnou a gólovou strelou rozjasal domácich priaznivcov!
    Patrick BJORKSTRAND - 2:0
     
    31:40
    Domáci sa začínajú čoraz viac tlačiť do útočného pásma, hostia teraz vyhodili puk len na zakázané uvoľnenie.
     
    30:54
    Hostia v plnom počte. Domácim sa presilovku o jedného hráča nepodarilo využiť.
     
    30:05
    Hostia opäť vyhadzujú puk cez všetky čiary do bezpečia, zbierajú tak veľmi cenné sekundy, presilovka domácich sa už blíži ku koncu.
     
    29:30
    Hokejisti Záhrebu sú usadení v útočnom pásme, ale ku zakončeniu na bránku hostí sa nemôžu dostať. Hostia tak zatiaľ úspešne vzdorujú.
     
    28:54
    Presilovku si teraz zahrá domáci tím, Goroško dostáva trest na dve minúty za hákovanie!
     
    28:50
    Domáci Martinović teraz poriadne zamestnal brankára hostí, Haugen jeho strelu s námahou vytesnil do bezpečia!
     
    27:45
    Dinamo sa pokúšalo o rýchly prechod do útočného pásma, napokon bol však odpískaný ofsajd.
     
    27:00
    Hokejisti domáceho tímu poslali puk len na zakázané uvoľnenie a tak sa hostia zadarmo dostanú do útočného pásma.
     
    26:35
    Nasleduje reklamná prestávka!
     
    26:03
    Domáci v plnom počte. Hostia nevyužili štyri minúty v početnej výhode, domáci tím si výbornou defenzívou a pozorným zákrokom brankára Heetera udržal svoje vedenie o jeden gól!
     
    25:40
    Tvrdou strelou sa teraz prezentoval Kaljužnyj, jeho pokus však skončil len na zadnom mantinely. Hostia však sú aj naďalej v útočnom pásme, domáci však zatiaľ úspešne štyrom minútam v oslabení vzdorujú.
     
    25:00
    Heeter musel v bránke domácich opäť zasahovať, vyrazený puk následne obrana Medveščaku poslala do bezpečia.
     
    24:35
    Aj s týmto pokusom od modrej v podaní Bailena si brankár domáceho tímu poradil a hra sa tak opäť prerušuje.
     
    24:10
    Krajíček teraz zamestnal skákavou strelou domáceho brankára, ktorý mal dobrý výhľad a puk schoval do svojej výstroje. Hostia tak v útočnom pásme ešte ostanú.
     
    23:20
    Domáci tím sa zatiaľ úspešné v oslabení bráni, podarilo sa mu vyhodiť puk a na krátky čas sa tak oslobodiť z tlaku.
     
    23:02
    Thomas zamestnal nebezpečnou strelou brankára hostí, Haugen bol však na mieste a puk kryje.
     
    23:00
    Hostia sa už usadili v útočnom pásme, Linglet pálil tvrdo, ale nepresne a tak domáceho brankára nezamestnal. Domáci teraz aj v oslabení idú do brejku.
     
    22:03
    Prechádzajúci zákrok na Kulakova je napokon potrestaný, domáci St. Pierre dostáva 2+2 za hru s vysokou hokejkou, pretože sa na ľade objavila krv. Pre hostí veľká príležitosť na vyrovnanie!
     
    22:03
    Hosťujíci Kulakov bol teraz nepríjemne zasiahnutý hokejkou do tváre a odišiel do šatne. Hra sa tak na chvíľu prerušila.
     
    21:55
    Hra má pomalšie tempo, puk lieta zo strany na stranu, oba tímy kazia svoje rozohrávky.
     
    21:40
    Aktívnejší sú síce hostia, ale domáci Pelletier sa teraz ocitol úplne sám pred brankárom hostí, Haugen sa však prekonať nenechal a skvelým zákrokom podržal svoj tím!
     
    21:00
    Nič zaujímavého sa opäť neudialo a hra sa opäť prerušuje po zakázanom uvoľnení domáceho tímu. Úvod druhej tretiny tak moc záživný nie je.
     
    20:50
    Minsk ešte v útočnom pásme ostane, hostia vyhadzujú puk na zakázané uvoľnenie.
     
    20:30
    Hostia sú ako pokropení živou vodou, od úvodu druhej tretiny hrajú veľmi aktívnej a po strele Sczechuru sa ešte udržia v útočnom pásme.
     
    20:05
    Rozhodca vhodil úvodné buly druhej tretina, ktorá sa nám tak už naplno rozbehla.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    V prvej tretine sme sledovali zaujímavý hokej, avšak moc šancí sme nevideli. Hneď od úvodu zápasu bol prekvapivo aktívnejší domáci celok a v druhej minúte strelil gól zásluhou Hedberga. Uvidíme, čo nám prinesie druhá tretina, ktorá sa začne približne o 18:48 hod!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    Šanca Stěpanova
     
    19:58
    Hostia sa po strele Stěpanova radovali z gólu, ten však napokon uznaný nebol!
     
    19:35
    V závere prvej tretiny sledujeme skôr boj o puk, ktorý sa odohráva pri rohoch mantinela. Zrejme sa už nič zaujímavé v prvej tretine nestane.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    18:10
    Brankár hostí Haugen musel zasahovať, pretože vznikla menšia skrumáž pred jeho bránkou a radšej hru prerušil prikrytým puku pod svoju lapačku.
     
    17:40
    Domáci tím dostal hostí pod tlak a Bailen vyhadzuje puk len na zakázané uvoľnenie. Medveščak tak ešte v útočnom pásme ostane.
     
    16:45
    Hostia v plnom počte. Domácim sa tak nepodarilo využiť presilovku o jedného hráča, Haugena ani poriadne nezamestnali.
     
    16:15
    Hosťom sa teraz navyše podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary preč a nazbierať tak veľmi cenné sekundy.
     
    15:20
    Domáci tím sa aj naďalej drží v útočnom pásme, ale ku strelám sa dostať nemôže, často mu odskakujú puky z hokejky.
     
    14:58
    Domáci sa už usadili v útočnom pásme a po buly to delovkou na bránku hostí skúšal Carle, puk do bezpečia vyrazil brankár hostí Haugen.
     
    14:45
    Prvý krát sa v zápase vylučuje, na trestnú lavicu mieri hráč hostí Nick Bailen za nedovolené bránenie. Domáci majú dvojminútovú presilovku o jedného hráča!
     
    14:00
    Začína sa hrať pomerne rýchly hokej hore dole, ale bez striel na bránku a tak aj bez šancí. Diváci sa tak zatiaľ na čo moc pozerať nemajú.
     
    13:15
    Opäť tempo hry trocha opadlo a sledujeme nudnejší priebeh hry. Takýto obraz hry určite viac vyhovuje domácim hokejistom.
     
    12:05
    Dlho sa Minsk v útočnom pásme nezdržal a po prerušení hry nasleduje reklamná prestávka.
     
    11:50
    Hostia sa dostali do útočného pásma a po zrazenom puku v ňom ešte ostanú. Vhadzovať sa tak bude v obrannom pásme domáceho tímu.
     
    11:10
    Domáci brankár Heeter musel po prvý krát zasahovať až v 11.minúte, strelu z hokejky Bailena však bez problémov vyrazil do bezpečia.
     
    10:45
    V hre sa už dlhšie pokračuje, avšak nič zaujímavého sa nedeje. Oba tímy sa do útočných akcií nepúšťajú, hosťom navyše nevychádza kombinácia s pukom.
     
    09:25
    Nasleduje reklamná prestávka!
     
    09:00
    Hostia mali teraz obrovské šťastie, nechýbalo málo a mohli inkasovať v krátkej dobe aj druhý gól! Perkovićovi chýbal kúsok, aby puk pretlačil za chrbát Haugena!
     
    08:15
    Domáci celok sa opäť dlho držal v útočnom pásme svojho dnešného súpera, avšak celý pobyt zakončil len nepresnou prihrávkou a puk tak stratil.
     
    07:10
    Tentokrát už brankár hostí Haugen zasahovať musel, avšak moc práce zo slabým pokusom z hokejky Wrighta nemal.
     
    06:00
    Opäť sa hrá v obrannom pásme hostí, zatiaľ to je však bez strely na bránku Dinama. Hostia sa stále akosi nemôžu dostať do zápasu.
     
    05:10
    Domácemu tímu nevyšiel prechod do útočného pásma kvôli ofsajdu, v ktorom sa ocitol Pelletier, hra sa presťahuje do stredného pásma.
     
    04:00
    Hra ma zaujímavé tempo, moc často sa neprerušuje a hrá sa rýchly hokej. Hosťom sa stále nedarí dostať sa do zápasu, často strácajú puky.
     
    03:00
    Medveščak sa opäť usadil v útočnom pásme a dostáva hostí pod tlak. Zaujímavý začiatok zápasu, ktorý sme zrejme nečakali.
     
    02:50
    Aj po strelenom góle je domáci tím oveľa aktívnejší a držia hostí v ich obrannom pásme. Minsk sa oslobodzuje z tlaku len za cenu zakázaného uvoľnenia.
    Edwin HEDBERG - 1:0
     
    01:30
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil HEDBERG. Asistencie Thomas.
    Na prvý gól v zápase sme nemuseli dlho čakať, pretože v druhej minúte ho dávajú domáci a dostávajú sa tak do vedenia 1:0! Od začiatku zápasu bol domáci celok aktívnejší, dostal sa do útočného pásma, prvú strelu z hokejky Thomasa ešte Haugen vyrazil, ale na dorážku EDWIN HEDBERG už nestačil!
     
    01:05
    A máme tu prvú strelu v zápase na bránku, postaral sa o ňu domáci Thomas, Haugen si však z jeho pokusom poradil.
     
    00:25
    Pri puku je momentálne domáci tím, na hokejke ho má Carle a z obraného pásma sa snaží založiť útočnú akciu Záhrebu.
     
    00:05
    Hlavný rozhodca vhodil úvodné buly zápas a tak sa nám zápas naplno rozbehol!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už nastúpené na ľadovej ploche, po vypočutí štátnych hymien sa zápas môže začať!
     
    Príjemný štvrtkový podvečer všetkým, ktorí ste klikli na tento prenos a nasledujúce chvíle strávite jeho sledovaním. Zostavy oboch mužstiev sú už zverejnené a môžte si ich prezrieť. Domáci tím nastupuje v oklieštenej zostave, pretože mu chýba viacej hráčov. Za hostí nastupuje všetky opory, špeciálnu príchuť má tento zápas pre Jonathana Cheechooa, Matta Ellisona, Ryana Vesceho, Charlese Lingleta a Ivana Švarného, pretože donedávna ešte obliekaly dres chorvátskeho zástupcu v KHL.

    V zápase sa nám predstaví zo Slovenska Ivan Švarný, spolu s ním bude dnes vo farbách Dinama hrať český zadák Lukáš Krajíček, trénerom hostí je Slovák Ľubomír Pokovič.

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    KHL Medveščak Záhreb: Heeter (Owuya) – Martinović, Carle, Flood, Popović, Hutchinson, Kinrade – Leino, Pelletier, St. Pierre – Wright, Perković, Thomas – Bjorkstrand, Hedberg, Kostović – Glumac, Murray.

    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Krajíček, Goroško, Nogačjov, Bailen, Lisovec, Švarný – Kaljužnyj, Sczechura, Stěpanov – Linglet, Ellison, Vesce – Kulakov, Meleško, Gavrus – Drozd, Matěruchin, Kitarov – Razvadovskij.

    Rozhodca: Sergejev, Sojn – Balodis, Morozov.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja, ktorí sa rozhodli kliknúť a nasledujúce chvíle strávia sledovaním tohto on-line textového prenosu zo zápasu KHL medzi KHL Medveščak Záhreb – HC Dinamo Minsk so začiatkom o 18:00!

    Proti sebe sa postavia tímy zo západnej a Bobrovej konferencie. Favoritom zápasu sú podľa poslednej formy a aj tabuľkového postavenia hostia, ktorým patrí 5.miesto, domácemu celku patrí predposledná 13.priečka. Posledný zápas vyšiel lepšie hosťom, ktorí porazili v Slovnaft Aréne belasých 6:4, Záhreb podľahol doma tesne Atlantu Mytišči 2:3.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 2. Hedberg (Thomas), 33. Bjorkstrand (Murray), 38. Wright (bez asistencie), 40. Leino (Bjorkstrand) – 48. Linglet (Ellison, Bailen), 53. Goroško (Sczechura)


    KHL Medveščak Záhreb: Heeter (Owuya) – Martinović, Carle, Flood, Popović, Hutchinson, Kinrade – Leino, Pelletier, St. Pierre – Wright, Perković, Thomas – Bjorkstrand, Hedberg, Kostović – Glumac, Murray.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Krajíček, Goroško, Nogačjov, Bailen, Lisovec, Švarný – Kaljužnyj, Sczechura, Stěpanov – Linglet, Ellison, Vesce – Kulakov, Meleško, Gavrus – Drozd, Matěruchin, Kitarov – Razvadovskij.

    Rozhodca: Sergejev, Sojn – Balodis, Morozov

    Diváci: 5220