Barys – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Riga 3:4 (kon.)
Jaroslavľ – Jugra Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:3 (kon.) | D. Moskva – Nižnekamsk 2:0 (kon.)
Helsinki – Novgorod 3:2 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Záhreb – Dinamo Minsk 4:2 (kon.)
HC Slovan – A. Mytišči 4:5 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
HC Dinamo Minsk
Štvrtok 22.01.2015, 18:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Záverečná ďakovačka.
     
    V tretej tretine sa hosťom napokon podarilo ešte zápas zdramatizovať, ale oba góly už prišli neskoro a domáci si už výhru v tomto zápase postrážili, zrodil sa tak prekvapivý výsledok, posledný tím Západnej konferencie KHL Medveščak Záhreb porazil tím z vrchnej časti tabuľky HC Dinamo Minsk 4:2!

    Góly a asistencie: 2. Hedberg (Thomas), 33. Bjorkstrand (Murray), 38. Wright (bez asistencie), 40. Leino (Bjorkstrand) – 48. Linglet (Ellison, Bailen), 53. Goroško (Sczechura).

    Rozhodovali: Sergejev, Sojn – Balodis, Morozov.
    Diváci: 5220

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého štvrtkového večera a príjemný posledný pracovný deň v týždni! Dovidenia a dočítania pri ďalších športových prenosoch na portáli onlajny.eu, ktoré dnes majú pre Vás ešte pripravené športové prenosy, ostaňte nám tak verní aj naďalej! (20:24:56)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Už sa nič nestane, zápas sa končí výhrou domáceho tímu 4:2!
     
    59:45
    Minsk získava útočné pásmo, vhadzovať sa bude po boku domáceho brankára, tréner hostí Ľubomír Pokovič si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:30
    Milčakov na striedačke, HC Dinamo Minsk hrá power-play na ľad už naskočil šiesty korčuliar hostí!
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny a zrejme aj zápasu, pretože domáci výborne bránia stredné pásmo a posúvajú puku do bezpečia.
     
    58:35
    Do konca poslednej tretej tretiny ostáva už len malá chvíľa, pri puku sú hostia, uvidíme, či sa pokúsia o hru bez brankára.
     
    57:32
    Minsk sa s pukom dostal do útočného pásma, Krajíčkovi na poslednú chvíľu na modrej čiare ušiel puk a tak hostia bránku domácich teraz ohroziť nedokázali.
     
    55:50
    Domáci tím sa aj naďalej úspešne po menším tlakom bráni a nedovoľuje hosťom dostať sa ku nejakej strele na ich bránku. Čas poslednej tretej tretiny už plynie veľmi rýchlo.
     
    55:00
    Hostia sa zmocnili puku a domáci tím sa stiahol do svojho obraného pásma. Minsk sa však ku bráne domáceho celku nemôže prebiť.
     
    54:00
    Do útočných akcií sa však dostáva aj domáci tím, Milčakov zasiahol po peknej individuálnej akcii domáceho Perkovića.
     
    53:25
    Pri puku sú v týchto chvíľach častejšie hostia a dostávajú domáci tím pod tlak. Záver poslednej tretej tretiny je tak razom veľmi zaujímavý.
    Oleg GOROŠKO - 4:2
     
    52:14
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil GOROŠKO. Asistencie Sczechura.
    Buly v obrannom pásme domácich vyhrali hostia, Sczechura poslal puk na hokejku OLEG GOROŠKO, ktorý od modrej vyslal presnú a gólovú strelu na domácu bránku, Medveščak Záhreb sa tak ešte bude triasť!
     
    52:12
    Mohlo byť znížené! Sczechura sa ocitol sám pred domácim brankárom, položil si ho na ľad, ale aj v páde dokázal domáci brankár vytiahnuť skvelý zákrok. Buly v obrannom pásme domáceho tímu!
     
    51:55
    St. Pierre dostal puk na hokejku, ale z dobrej pozície ju svojou strelou netrafil. Puk sa následne dostáva na hokejky hráčov Dinama Minsk.
     
    51:00
    Hra aj naďalej pokračuje v pokojnejšom a tak i nudnejšom tempe.Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého dočkáme, do konca poslednej tretej tretiny ostáva približne deväť minút.
     
    50:00
    Puk majú teraz častejšie na hokejkách hokejisti domáceho tímu, ktorí sa nikam neponáhľajú a kombinujú vo svojom pásme. Hostia sa ich snažia vysoko napádať.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 2. Hedberg (Thomas), 33. Bjorkstrand (Murray), 38. Wright (bez asistencie), 40. Leino (Bjorkstrand) – 48. Linglet (Ellison, Bailen), 53. Goroško (Sczechura)


    KHL Medveščak Záhreb: Heeter (Owuya) – Martinović, Carle, Flood, Popović, Hutchinson, Kinrade – Leino, Pelletier, St. Pierre – Wright, Perković, Thomas – Bjorkstrand, Hedberg, Kostović – Glumac, Murray.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Krajíček, Goroško, Nogačjov, Bailen, Lisovec, Švarný – Kaljužnyj, Sczechura, Stěpanov – Linglet, Ellison, Vesce – Kulakov, Meleško, Gavrus – Drozd, Matěruchin, Kitarov – Razvadovskij.

    Rozhodca: Sergejev, Sojn – Balodis, Morozov

    Diváci: 5220