Sassuolo – Udinese 1:1 (kon.) | Turín – AC Miláno 1:1 (kon.)
koniec
FC Turín
1:1 (0:1)
AC Miláno
Sobota 10.01.2015, 20:45 • Stadio Olimpico (Turín) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    GLIK - 1:1
     
    81
    FC Turín dal gól!
    Jeho parťák z opačnej strany ihriska Bruno Peres si ale následne pripisuje na svoje konto gólovú asistenciu! Od pravej rohovej zástavky totiž Turínčania rozohrávali rohový kop. Brazílsky full-back centroval do centra veľkého vápna Milánčanov. V strede šestnástky vyskočil z klbka hráčov najvyššie KAMIL GLIK, ktorý nekompromisnou hlavičkou k pravej žrdi prekonal Diega Lópeza. Španielsky gólman bol v tomto prípade bez šance. Býkom sa predsa len podarilo aspoň vyrovnať, no stále nie sme na konci stretnutia!
    MÉNEZ - 0:1
     
    3
    AC Miláno dalo gól!
    Loptu si na biely bod postavil sám faulovaný JÉRÉMY MÉNEZ, ktorý sa nemýlil. Guľaté čudo poslal presne do stredu bránky, pod brvno Padelliho svätyne. Ten šiel po svojej pravej ruke a zostal tak bez nároku na zákrok. Francúz tak sám vybojoval i premenil pokutový kop, vďaka čomu sa Milánčania ujímajú v Turíne skorého vedenia.

    Erik Farkaš

    Góly: 81. Glik – 3. Ménez (pen.)

    Karty:   16. Glik (TUI) – 30. De Sciglio (ACM), 42. M. Niang (ACM), 46. Muntari (ACM), 84. Bonaventura (ACM)   45+3. De Sciglio (ACM)


    FC Turín: Padelli – Moretti, Maksimovič, Glik (C) – B. Peres, Gazzi, Farnerud, Vives, Darmian – J. Martínez, Quagliarella
    Náhradníci: Gillet, Castellazzi – Jansson, Lescano, Bovo, El Kaddouri, G. Silva, Molinaro, Benassi
    Manažér: Giampiero Ventura (ITA)

    AC Miláno: D. López – De Sciglio, Rami, Mexés, Armero – Muntari, N. de Jong, Montolivo (C) – Bonaventura, M. Niang, Ménez
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Poli, Essien, Pazzini, Cerci, Zaccardo, Saponara, Abate, El Shaarawy, C. Zapata, Alex
    Manažér: Filippo Inzaghi (ITA)

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – F. Posado, G. Stallone – A. Crispo