Sassuolo – Udinese 1:1 (kon.) | Turín – AC Miláno 1:1 (kon.)
koniec
FC Turín
1:1 (0:1)
AC Miláno
Sobota 10.01.2015, 20:45 • Stadio Olimpico (Turín) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vitajte na turínskom Stadio Olimpico, kde nás čaká druhý zápas sobotňajšieho programu 18. kola talianskej Serie A.

    Tabuľkové postavenie:

    14. FC Turín: 4 – 6 – 7; skóre 12:18; body 18
    7. AC Miláno: 6 – 7 – 4; skóre 26:20; body 25

    Forma:

    FC Turín: P – R – V – R – V – R
    AC Miláno: R – V – P – V – R – P

    V Turíne by dnes mohlo dôjsť k zaujímavému návratu Alessia Cerciho, ktorý vlani spoločne s Cirom Immobilem vystrieľal pre turínsky FC účasť v Európskej lige UEFA. V aktuálnom ročníku ale v meste hostiteľa zimných olympijských hier 2006 takého útočníka nenájdete. Aspoň teda nie v jeho bordovej časti.
    Práve od mestského derby s Juventusom ale FC neprehral už päť súťažných zápasov v rade. Vstup do nového roka síce Býkom nevyšiel (Chievo Verona 0:0), ale to ani Milánčanom.

    Tí pri otváracom zápase roku 2015 obišli ešte horšie, keď doma nestačili na Sassuolo. Červeno-čierni sa síce už v deviatej minúte ujali vedenia, no US gólmi Sansoneho a Zazu celý priebeh zápasu otočilo. Pre zverencov Filippa Inzaghiho to bolo trpké sklamanie, zvlásť, keď rok 2014 končili remízou v Ríme (AS 0:0).
    Rossoneri z ôsmich zápasov hraných na ihriskách súperov až päť remizovali. Dvakrát potom vyhrali a len raz prehrali. Turínčania doma taktiež najčastejšie hrajú nerozhodne. Dočkáme sa na Stadio Olimpico očakávanej deľby bodov?
     
    Úvodné zostavy:

    FC Turín: Padelli – Moretti, Maksimovič, Glik (C) – B. Peres, Gazzi, Farnerud, Vives, Darmian – J. Martínez, Quagliarella
    Náhradníci: Gillet, Castellazzi – Jansson, Lescano, Bovo, El Kaddouri, G. Silva, Molinaro, Benassi
    Manažér: Giampiero Ventura (ITA)

    AC Miláno: D. López – De Sciglio, Rami, Mexés, Armero – Muntari, N. de Jong, Montolivo (C) – Bonaventura, M. Niang, Ménez
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Poli, Essien, Pazzini, Cerci, Zaccardo, Saponara, Abate, El Shaarawy, C. Zapata, Alex
    Manažér: Filippo Inzaghi (ITA)

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – F. Posado, G. Stallone – A. Crispo.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Domáci v bordových dresoch obstarali výkop dnešného duelu. Rossoneri dnes v netradičnej žltej sade dresov zľava-doprava.
     
    2
    Začiatok na Stadio Olimpcio je poriadne horúci. Jérémy Ménez si v šestnástke prebíjal cestu medzi dvomi zadákmi domáceho mužstva. Bol to napokon kapitán Turínčanov Glik, ktorý ho zozadu stiahol za dres. Francúz okamžite padol na zem a Rocchi bol hneď presvedčený o svojej pravde. Ukázal na biely bod a nepripustil ďalšie diskusie!
     
    3
    AC Miláno dalo gól!
    Loptu si na biely bod postavil sám faulovaný JÉRÉMY MÉNEZ, ktorý sa nemýlil. Guľaté čudo poslal presne do stredu bránky, pod brvno Padelliho svätyne. Ten šiel po svojej pravej ruke a zostal tak bez nároku na zákrok. Francúz tak sám vybojoval i premenil pokutový kop, vďaka čomu sa Milánčania ujímajú v Turíne skorého vedenia.
    MÉNEZ - 0:1
     
    5
    Domáci sa teraz musia v prvom rade rýchlo otriasť. Celý zápas je ešte pred nimi, nesmú dopustiť rýchly druhý gól vo svojej sieti.
     
    7
    Času zostáva ešte dosť aj na úplný obrat. Na koni sú ale teraz hostia z mesta módy. Venturovi zverenci sú vyhodení z role.
     
    8
    Býkom sa až teraz darí upokojiť svoju rozohrávku a zakladať prvú útočnú akciu. Zatiaľ je to ale príliš ďaleko od Diega Lópeza.
     
    9
    Letná posila z madridského Realu už ale musela tasiť zo svojho repertoáru prvý dôležitý zákrok. Milánčania trestuhodne prepadli v strede poľa, z čoho ťažil Alexander Farnerud. Ten sa pretiahol s loptou až na šestnástkový oblúk, odkiaľ pálil síce prudko, ale nie už tak umiestnene. Lopta síce mierne smerovala k ľavej žrdi, ale nebolo to nič, čo by Diego López nedokázal vyriešiť. Španielsky gólman vyráža loptu do strany, stav 0:1 zostáva v platnosti.
     
    11
    Turínčania ale začínajú v snahe vyrovnať poriadne dupať na plyn! Toto bola ešte podstatne nebezpečnejšia príležitosť Býkov, ktorý mohli zrovnať skóre. Farnerud na ľavom okraji šestnástky prestrčil loptu na Fabia Quagliarellu, ktorý šikovne zbehol z ľavej strany do šance. Zvnútra šestnástky sa následne snažil obstreliť Diega Lópeza na vzdialenejšej žrdi, no milánsky gólma pohotovo vykopol jeho koncovku do strany. Následná dorážka v podaní Martíneza už letela mimo priestoru troch žrdí.
     
    13
    Turínčanom sa tak v rýchlom slede kľudne mohol podariť i úplný obrat. Zatiaľ ale pokračujeme za stavu 1:0 pre Rossoneri.
     
    14
    Tí sú ale od streleného gólu prakticky neviditeľní. Skoré vedenie o jeden gól Inzaghiho zverencom skorej uškodilo, než pomohlo.
     
    15
    Po štvrťhodine hry však hostia stále vedú najtesnejším rozdielom a to je pre nich momentálne asi to najdôležitejšie.
     
    16
    Ďalší súboj Kamila Glika a Jérémyho Méneza končí tentokrát žltou kartou pre poľského stopéra. Všetko to po nepríjemnom lakti do Francúzovho zátylku.
     
    17
    Uvidíme, čo na to povedia bitkári v hosťujúcom drese. Predovšetkým Nigel de Jong, ktorý sa nepekne pozrel po Glikovi.
     
    18
    Verme ale, že sa na Stadio Olimpico bude hrať predovšetkým futbal. Zatiaľ sme videli dve veľké príležitosti domácich, no gól dalo AC.
     
    19
    Bonaventura sa na hrote snažil nájsť Méneza, no pred ním dobre skákal Kamil Glik. Tento súboj sme dnes určite nevideli naposledy.
     
    20
    Na druhej strane sme zatiaľ prakticky vôbec nezaregistrovali mladého útočníka M´Bayeho Nianga. Dvadsať minút za nami.
     
    21
    Giampiero Ventura teraz vyštartoval zo svojej technickej zóny po nepríjemnom zákroku Jérémyho Méneza, ktorý zostal nepotrestaný.
     
    22
    Emiliano Moretti dostal zozadu poriadne naložené, no Gialuca Rocchi na to žltou kartou nereagoval. Po treste pre Glika sa domáci právom cítia poškodení.
     
    23
    Stopér Nikola Maksimovič sa teraz netradične ocitol v rohu ihriska, kde dokázal vybojovať rohový kop pre Turínčanov.
     
    24
    Po ňom tu bol pekný signál domácich, kedy práve Maksimovič vracal loptu na prednú žrď, kde na ňu tesne nedoskočil stopér Glik.
     
    25
    Ten sa navyše zrazil s na bránkovej čiare stojacim Niangom. Francúz obišiel s menším šrámom, ale nebolo to nič vážne.
     
    26
    Milánčania sú i naďalej apatickí. Domáci už mohli kľudne viesť, no paradoxne prehrávajú. Zbytočná penalta ich môže mrzieť o to viacej.
     
    27
    Rossoneri by však možno hrali úplne inak, ťažko povedať. Každopádne tu teraz bude ďalší rohový kop domácej partie.
     
    28
    Rossoneri sa im ho i v tomto prípade darí prežiť bez úhony. Stav 0:1 zostáva v platnosti napriek silnejúcemu náporu FC.
     
    29
    Fabio Quagliarella sa oprel do lopty spoza šestnástky, no jeho pokus nesmeroval medzi tri žrde. Lopta letí vysoko nad.
     
    30
    Mattia De Sciglio sa po polhodine hry stáva tretím potrestaným hráčom, keď nejakých 25 metrov od bránky podkopáva unikajúceho Darmiana.
     
    31
    Práve Matteo Darmian mohol po následnej štandardnej situácii vyrovnať! Voľný kop zo spomínaných dvadsiatich piatich metrov pristál presne na jeho hlave. Taliansky full-back hlavičkoval zo siedmich metrov k pravej žrdi, ktorú na svoju smolu priamo zasiahol. Loptaa sa následne odrazila do miest penaltového bodu, kde zakončoval Emiliano Moretti, no jeho volej mieril iba tesne nad odkrytú časť bránky Diega Lópeza. Milánčania i so šťastím zostávajú neprávom vo vedení!
     
    33
    Práve Moretti následne zostáva po ostrom súboji ležať na trávnik. Po krátkom ošetrení bude ale pravdepodobne pokračovať.
     
    35
    Je to prekvapujúce, ale napriek obrovským príležitostiam domácich sú stále vo vedení hráči Filippa Inzaghiho.
     
    36
    Po prvýkrát od penaltového gólu ohrozili súperovho brankára i hostia a rozhodne stálo za to počkať si! M´Baye Niang sa na pravej strane krásnou otočkou nad loptou uvoľnil okolo stopéra Maksimoviča, aby následne pálil spred šestnástky s obrovskou razanciou. Jeho tvrdý projektil sa vzniesol k takmer ideálnej výške, no lopta napokon letela len tesne mimo pravého horného rohu Padelliho svätyne. Vrcholom nespravodlivosti by bolo, keby sa Francúzov pokus zmestil medzi tri žrde.
     
    38
    Krátko po ňom pálil nebezpečne i Gazzi, ktorému však chýbalo k streleckému pokus na bránku podstatne viacej. Lopta letí mimo.
     
    39
    Hostia teraz dostávajú k dispozícii zaujímavú štandardku z nejakých dvadsiatich metrov. Rozohrávať bude zrejme Niang,
     
    40
    Skutočne to bol francúzsky ofenzívny hráč, ktorý však loptu napálil iba do dobre postaveného múru v bordových dresoch.
     
    41
    Zatiaľ menej výrazný Martínez teraz nedokázal zastihnúť dlhú loptu vpred na hracej ploche. Rozohrávať od bránky bude Diego López.
     
    42
    M´Baye Niang zostrelil pri postrannej čiare obrancu Morettiho a stáva sa tam tretím potrestaným hráčom dnešného duelu.
     
    43
    Druhým na strane milánskeho AC. Je ale dobre, že sa vášne z úvodu stretnutia upokojili. Stále sme však videli len jeden gól.
     
    44
    Šancí ale bolo predovšetkým na domácej strane požehnane. Dopredu sa navyše znovu tlačí nesmierne aktívny Darmian.
     
    45
    Ten na konci svojej akcie prepadol cez Nianga, ktorý nepríjemne padol na svoju pravú ruku. Zdá sa, že si to odnieslo jeho rameno.
     
    45+1
    Milánčania si nezmyselne pýtajú žltú kartu pre Darmiana, no pravdou je, že práve taliansky full-back bude v úvode päťminútového nadstavenia vhadzovať.
     
    45+2
    Sledovali sme predsa len viacero ošetrení, navyše sa zdá, že M´Baye Niang nebude môcť pokračovať ďalej. Hostia ale zatiaľ nestriedajú.
     
    45+3
    Nadstavený čas nám ponúka nesmierne zaujímavý zápasový zvrat! Aktívny Metteo Darmian znovu nasadil po svojej ľavej strane. De Sciglio mu nestačil a tak ho stiahol na zem. Keďže už jednu žltú kartu mal, musel dobre vedieť, čo bude nasledovať. Gianluca Rocchi predviedol nepopulárny semafor, mladý obranca sa porúča do šatní. Rossoneri budú hrať v celej druhej polke oslabovku!
     
    45+4
    Ešte predtým tu ale okamžite bola obrovská príležitosť domácich. Po faule na Darmiána totiž okrem druhej žltej karty pre Mattiu De Sciglia nasledoval i priamy kop, ktorý sa domácim podaril rozohrať veľmi šikovne na vzdialenejšiu žrď. Tam vyskočil nad všetkých poľský kapitán Turínčanov Kamil Glik, ktorý prudkou hlavičkou takmer prekonal Diega Lópeza. Hlavička ryšavého stredného obrancu ale letela z piatich metrov tesne nad bránku.
     
    45+5
    Filippo Inzaghi ešte v prvej polke reaguje na vylúčenie Mattea De Sciglia a namiesto M´Bayeho Nianga preto posiela ďalšieho obrancu Abateho.
     
    45+6
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo na Stadio Olimpico ponúklo nesmierne interesantný priebeh. Hostia sa síce už v tretej minúte ujali expresne rýchleho vedenia, no to im skorej uškodilo, než pomohlo. Po zvyšok polčasu sa už rodili len gólové príležitosti Turínčanov. Najbližšie k vyrovnaniu mal aktívny Darmian, ktorý zatriasol žrďou Lópezovej svätyne! Rovnaký hráč v samom závere prvej polky vybojoval i druhú žltú kartu pre De Sciglia, ktorý sa teda porúčal predčasne pod sprchy. V druhom dejstve to zrejme bude ešte poriadna jazda domácich za obratom. Vy si to nenechajte ujsť!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Mužstvá nastupujú na druhý polčas v rovnakom zložení, v akom ten prvý končili. Zrejme nás čaká ešte nesmierne zaujímavý večer.
     
    46
    Zatiaľ takmer neviditeľného Bruna Peresa na ľavej strane prebrúsil známy tvrďák Sulley Muntari, ktorý vstúpil do druhej časti žltou kartou.
     
    48
    Nervózni Milánčania fasujú jeden kartový trest za druhým. Gianluca Rocchi zatiaľ rozhodne nepíska ľahké stretnutie.
     
    49
    Domáci okamžite na začiatku druhého polčasu zavreli svojho súpera na polovičke ihriska. Milánčanov čaká v druhej časti poriadna fuška.
     
    50
    Quagliarella si narovnal loptu na strelu, no jeho prudká rana letela podstatne mimo priestoru troch žrdí. López môže šetriť čas.
     
    51
    Hostia zatiaľ len odkopávajú lopty na polovicu súpera, akoby sa hrala 95. minúta. Takto dlho zrejme vo vedení nevydržia.
     
    52
    Možno sa im to ale podarí v prípade, že budú domáci páliť slepými, ako to predviedol Bruno Peres, ktorého pokus pristál hádam až na Juventus Stadium.
     
    53
    Ménez sa šikovne uvoľňoval na pravom okraji šestnástky, no pokutový kop si nedokázal vypýtať. Hostia sa vracajú do svojej ulity.
     
    54
    V druhom polčase podstatne aktívnejší Bruno Peres centroval z pravej strany presne do rúk Diega Lópeza. Ten pošetrí ďalších desať sekúnd.
     
    55
    Brazílčan Bruno Peres tentokrát zakončoval, ale jeho krížny pokus zo šestnástky zablokoval dobre pracujúci Mexés.
     
    56
    Trestaný Sulley Mutari má pre dnešok odpracované. Pippo Inzaghi nebude riskovať vylúčenie druhého hráča, preto ho nahrádza Andreom Polim.
     
    57
    Na trávniku už máme i posilu pre domáci útok. Na trávnik vybieha Omar El Kaddouri, ktorý nahrádza nevýrazného Giuseppeho Vivesa.
     
    58
    Sulley Muntari si na lavičke vypýtal bundu a fľašu vody, aby ich následne hodil do ihriska. To je skutočná komédia ghanského futbalistu.
     
    59
    Takmer štvrťhodina hry v druhom polčase je už za nami a turínsky FC si nevypracoval ešte ani jednu príležitosť na vyrovnanie!
     
    60
    Polčasová prestávka domácim jednoznačne uškodila, respektíve Milánčanom sakramentsky pomohli Inzaghiho slová.
     
    61
    Hostia mohli teraz i zaútočiť, no Montolivov center smeroval len do náruče pripraveného gólmana Býkov Danieleho Padelliho.
     
    62
    Na druhej strane sa v šestnástke dostával k zakončeniu Josef Martínez, ktorý ale v kľúčovom okamžiku nezasiahol loptu ideálne.
     
    63
    Býkom sa teraz aspoň čiastočne darí zovrieť svojho súpera, no stále to neprináša túžené koncovky, ktoré by zamestnali Lópeza.
     
    64
    Nemení to ani El Kaddouri, ktorý po dobrej prihrávke len vytĺkol bloky Adila Ramiho. Ten zráža strelu do strany, López môže byť pokojný.
     
    65
    Neohrozil ho ani Darmian, ktorý po zaseknutí Montoliva mieril mimo ľavej žrde. Za nami je nudných dvadsať minút druhého polčasu.
     
    67
    Darmian sa po dlhšom čase prehnal po svojej ľavej strane, no Abate ho stačil sklzom prerušiť. Bude z toho roh pre Torino.
     
    68
    Loptu síce po rohovom kope dokázal trafiť Gazzi, no jeho volej smeroval presne do náruče pripraveného Diega Lópeza.
     
    68
    Na hracej ploche už registrujeme i Marca Benassiho, ktorý prichádza na záverečnú štvrtinu zápasu. Miesto na zelenom koberci mu prenechal Farnerud.
     
    69
    Okrem striedaní a jednej žltej karty sa v druhom dejstve nestalo prakticky nič a to sme sa všetci tešili na stíhaciu jazdu domácich za obratom.
     
    70
    Turínčania majú ešte dvadsať minút plus nadstavený čas, aby ešte urobili niečo s týmto duelom. Zatiaľ sa ale nedokážu dostať do tempa.
     
    71
    Nemení to ani El Kaddouriho priamy kop, či následná dorážka Darmiana alebo kľučky Quagliarellu. Všetko to zablokovala defenzíva ACM.
     
    72
    Tak až po necelej polhodine druhého polčasu si domáci vypracovali prvú nádejnejšiu príležitosť na vyrovnanie. To sa však zatiaľ nekoná. Omar El Kaddouri si pred šestnástkou šikovne vymenil loptu s Quagliarellom. Ten následne posúval doprava na Maksimoviča, ktorý sa z hranice šestnástky oprel do guľatého nezmyslu s poriadnou razanciou. Radšej mal ale voliť lepšie technické prevedenie strely, pretože zakončoval takmer do stredu bránky. Diego López stačil vyraziť aspoň pred seba.
     
    74
    Pri postrannej čiare sa už celkom aktívne rozcvičuje Alessio Cerci, pre ktorého by to bol určite nesmierne emotívny návrat.
     
    75
    Druhá nápaditá akcia domácich v rýchlom slede priniesla nádherný nadýchaný center od Mattea Darmiana, no Marco Benassi v tutovke zlyháva. Striedajúc hráč dostal lahôdkový center z ľavej strany, ktorý stačilo len upratať do siete. Z pravého okraja šestnástky ale mieril až príliš veľmi na vzdialenejšiu žrď, ktorú napokon minul. Diego López nemusel ani zasahovať, lopta končí mimo bránky.
     
    77
    Domáci znovu pritlačili, no center Bruna Peresa spacifikoval Abate, ktorý loptu podvihol nad hlavu naskakujúceho Martíneza.
     
    78
    Domáci to skúšajú z oboch strán, no zatiaľ nedokážu nájsť recept na kompaktnú defenzívu brániacich sa Rossoneri.
     
    79
    Tí ešte väčšmi vystužia svoje defenzívne šíky, keď namiesto strelca doposiaľ jediného gólu Jérémyho Méneza naskočí ďalší stopér Alex.
     
    80
    Cerciho turínsky návrat sa tak dnes konať nebude. Filippo Inzaghi vyčerpal už všetky alternatívy na striedanie. Roh Býkov medzitým končí ďalším nezdarom.
     
    81
    V prvom polčase najaktívnejší hráč turínskeho FC Matteo Darmian práve opúšťa hraciu plochu. Desať minút pred koncom ho nahrádza Lescano.
     
    81
    FC Turín dal gól!
    Jeho parťák z opačnej strany ihriska Bruno Peres si ale následne pripisuje na svoje konto gólovú asistenciu! Od pravej rohovej zástavky totiž Turínčania rozohrávali rohový kop. Brazílsky full-back centroval do centra veľkého vápna Milánčanov. V strede šestnástky vyskočil z klbka hráčov najvyššie KAMIL GLIK, ktorý nekompromisnou hlavičkou k pravej žrdi prekonal Diega Lópeza. Španielsky gólman bol v tomto prípade bez šance. Býkom sa predsa len podarilo aspoň vyrovnať, no stále nie sme na konci stretnutia!
    GLIK - 1:1
     
    84
    Giacomo Bonaventura na pravej strane podrazil unikajúceho Morettiho a okrem priameho kopu bude nasledovať i žltá karta.
     
    86
    Nikola Maksimovič opäť vyvetral svoju pravačku, ktorou ale napálil loptu len vysoko nad bránku. Pokračujeme za nerozhodného stavu.
     
    87
    Turínčanom sa ale zisk jedného bodu máli a začínajú ešte výraznejšie prikladať pod kotol. Rohový kop FC ale priniesol len nepresnú koncovku Peresa.
     
    88
    Bonaventura teraz dokázal vyviesť loptu na polovicu súpera, čo sa cení. Milánčanom dnes bude stačiť i zisk jedného bodu.
     
    89
    Maksimovičov center prepadáva až k brankárovi Diegovi Lópezovi, ktorý sa snaží upokojiť svojich spoluhráčov v poli.
     
    90
    Nikola Maksimovič to znovu skúša sám, no jeho ďalekonosný pokus smeruje podstatne mimo priestoru troch žrdí.
     
    90+1
    Rozhodcovská štvorica na čele s Gianlucom Rocchim pridáva ešte štyri nadstavené minútky. Prikloní sa víťazstvo na stranu jedného z aktérov?
     
    90+2
    Predovšetkým sa o to snažia domáci, no El Kaddouriho center posiela Benassi hlavou len vysoko nad bránku hosťujúceho výberu.
     
    90+3
    Maksimovičov ďalší center smeruje len do náruče Diega Lópeza a s trojbodovými nádejami v presilovke hrajúceho FC to už nevyzerá dobre.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Druhé dejstvo na Stadio Olimpico výrazne zaostalo za priebehom prvej polky a predovšetkým za očakávaniami fanúšikov. Od domácich sa čakal väčší nápor, od Rossoneri zas podstatne aktívnejší prístup. Predovšetkým za prvý polčas by si tri body zaslúžili Turínčania, ktorí budú napokon radi i za ten jeden. Inzaghi sa dnes prehnanou defenzívou pretaktizoval a zajtra tak jeho mužstvo pravdepodobne preskočí jeden z dvojice Palermo-Fiorentina. Domáci sa posúvajú o jedno miesto nahor, ale zajtra môžu klesnúť až medzi poslednú päťku súťaže. (22:45:53)

    Erik Farkaš

    Góly: 81. Glik – 3. Ménez (pen.)

    Karty:   16. Glik (TUI) – 30. De Sciglio (ACM), 42. M. Niang (ACM), 46. Muntari (ACM), 84. Bonaventura (ACM)   45+3. De Sciglio (ACM)


    FC Turín: Padelli – Moretti, Maksimovič, Glik (C) – B. Peres, Gazzi, Farnerud, Vives, Darmian – J. Martínez, Quagliarella
    Náhradníci: Gillet, Castellazzi – Jansson, Lescano, Bovo, El Kaddouri, G. Silva, Molinaro, Benassi
    Manažér: Giampiero Ventura (ITA)

    AC Miláno: D. López – De Sciglio, Rami, Mexés, Armero – Muntari, N. de Jong, Montolivo (C) – Bonaventura, M. Niang, Ménez
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Poli, Essien, Pazzini, Cerci, Zaccardo, Saponara, Abate, El Shaarawy, C. Zapata, Alex
    Manažér: Filippo Inzaghi (ITA)

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – F. Posado, G. Stallone – A. Crispo