Sunderland – Liverpool 0:1 (kon.) | Burnley – QPR 2:1 (kon.) | Chelsea – Newcastle 2:0 (kon.)
Everton – Manchester City 1:1 (kon.) | Leicester – Aston Villa 1:0 (kon.) | Swansea – West Ham 1:1 (kon.)
West Bromwich – Hull City 1:0 (kon.) | Crystal Palace – Tottenham 2:1 (kon.)
koniec
Sunderland AFC
0:1 (0:1)
Liverpool FC
Sobota 10.01.2015, 13:45 • Stadium of Light (Sunderland) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    55
    Čo si Craig Pawson navaril, to si teraz papká. Aby zostal verný svojmu nezmyselne nastavenému metru, musí trestať i Dejana Lovrena. Hlavný arbiter jednoznačne nezvláda doterajší priebeh.
     
    54
    Koncert Craiga Pawsona pokračuje. Po Hendersonovom stiahnutí Jordiho Gómeza musí zo svojho talóna tasiť ďalšiu kartičku.
     
    49
    Craigovi Pawsonovi sa nesmierne prísny meter vypomstil už na začiatku druhého dejstva. Bridcutt dostáva ešte prísnejšiu kartu, než v úvodnom polčase a predčasne tak mieri pod sprchy. Všetko sa to udialo po nepatrnom siahnutí na rozbehnutého Cana. Gus Poyet bude mať čo k tomu povedať...
     
    36
    Craig Pawson nasadil pomerne prísny meter a Gus Poyet už na to okamžite reaguje hlasnými protestami. Následne vidí ďalšiu kartu i na druhej strane hrajúci Coutinho, ktorý sa postavil do rozohrávky Santiaga Verginiho.
     
    35
    Steven Gerrard bol na polovici ihriska zozadu postrčený Liamom Bridcuttom a stáva sa tak už tretím potrestaným hráčom v zápase.
     
    28
    Santiago Vergini na opačnom konci ihriska zastavil lakťom Morena a okrem zaujímavej štandardky pre LFC bude nasledovať i kartové napomínanie pre argentínskeho zadáka.
     
    17
    Fabio Borini následne na polovici ihriska zbytočne podrazil kľučkujúceho Giaccheriniho. Taliansky útočník, ktorý tu hosťoval počas vlaňajšej sezóny, sa stáva prvým potrestaným hráčom zápasu.

    Erik Farkaš

    Góly: 8. L. Markovič

    Karty:   28. Vergini (SUN), 35. Bridcutt (SUN) – 17. Borini (LIV), 36. Coutinho (LIV), 54. Henderson (LIV), 55. Lovren (LIV)   49. Bridcutt (SUN)


    Sunderland AFC: Pantilimon – Vergini, O´Shea (C), Brown, van Aanholt – Bridcutt – Giaccherini, S. Larsson, J. Gómez, A. Johnson – Wickham
    Náhradníci: Mannone – B. Jones, Agnew, Graham, R. Álvarez, Mandron, Buckley
    Manažér: Gus Poyet (URU)

    Liverpool FC: Mignolet – Can, Škrtel, M. Sakho – Henderson, Gerrard (C), L. Lucas, A. Moreno – Coutinho, Borini, L. Markovič
    Náhradníci: D. Ward – Manquillo, Balotelli, Lambert, Rossiter, J. Enrique, Lovren
    Manažér: Brendan Rodgers (NIR)

    Rozhodca: Craig Pawson – D. Cann, J. Brooks – R. Madley