Udinese – AS Rím 0:1 (kon.) | Chievo – Turín 0:0 (kon.) | Empoli – Hellas Verona 0:0 (kon.)
CFC Janov – Bergamo 2:2 (kon.) | Palermo – Cagliari 5:0 (kon.) | Parma – Fiorentina 1:0 (kon.)
AC Miláno – Sassuolo 1:2 (kon.) | Cesena – Neapol 1:4 (kon.) | Juventus – Inter 1:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
1:1 (1:0)
Inter Miláno
Utorok 06.01.2015, 21:00 • Juventus Stadium (Turín) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    86
    Tento jeho plán ale dostáva vážnu trhlinu, pretože po hlúpom sklze proti Marchisiovi vidí Mateo Kovačič červenú kartu! Mladý Chorvát zašiel oboma nohami do talianskeho stredopoliara, nie je o čom...
     
    84
    Na druhej strane pritvrdil Gary Medel, ktorý nedovoleným spôsobom na polovici ihriska zastavil Paula Pogbu. Opäť žltá.
     
    82
    Leonardo Bonucci sa teraz málinko vyzúril na Icardim a Luca Banti tak musel znovu siahnuť do svojej pravej kapsy. Žltá karta.
     
    80
    Juanovi Jesusovi unikal na polovici ihriska Paul Pogba a tak radšej zvolil taktický faul. Za podkopnutie extravagantného Francúza vidí ďalšiu žltú kartu.
     
    74
    D´Ambrosio teraz veľmi zbytočne v súperovej šestnástke dohrával Lichtstenera a od Lucu Bantiho následne videl zaslúženú žltú kartu.
     
    71
    Álvaro Morata nezaprel španielske korene a po kreatívnom páde v šestnástke vidí žltú kartu. Trest od rozpáleného Campagnara mohol byť i tvrdší.
     
    67
    V rýchlo slede ho nasleduje i kapitán Nerazzurri Andrea Ranocchia, ktorý zozadu posadil Moratu. Okrem kartového trestu tu bude i zaujímavý priamy kop pre Juventus.
     
    66
    Mauro Icardi na oslavu trafil lakťom Stephana Lichtsteinera a stáva sa tak vôbec prvým potrestaným hráčom dnešného zápasu.

    Erik Farkaš

    Góly: 5. Tévez – 64. Icardi

    Karty:   71. Morata (JUV), 82. Bonucci (JUV) – 66. Icardi (INM), 67. Ranocchia (INM), 74. D´Ambrosio (INM), 80. Juan (INM), 84. Medel (INM)   86. Kovačič (INM)


    Juventus Turín: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Pirlo – Marchisio, P. Pogba – A. Vidal – Tévez, F. Llorente
    Náhradníci: Storari, Rubinho – M. Cáceres, Ogbonna, S. Pepe, Morata, Coman, Giovinco, Padoin, R. Pereyra, Mattiello, Marrone
    Manažér: Massimiliano Allegri (ITA)

    Inter Miláno: Handanovič – Campagnaro, Ranocchia (C), Juan, D´Ambrosio – Medel, Kuzmanovič – Guarín, Hernanes, Kovačič – Icardi
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Osvaldo, Podolski, Vidič, Obi, Dodô, Krhin, Donkor, M´Vila, Bonazzoli, Puscas
    Manažér: Roberto Mancini (ITA)

    Rozhodca: Luca Banti – N. Nicoletti, G. Dobosz – G. Bianchi