Udinese – AS Rím 0:1 (kon.) | Chievo – Turín 0:0 (kon.) | Empoli – Hellas Verona 0:0 (kon.)
CFC Janov – Bergamo 2:2 (kon.) | Palermo – Cagliari 5:0 (kon.) | Parma – Fiorentina 1:0 (kon.)
AC Miláno – Sassuolo 1:2 (kon.) | Cesena – Neapol 1:4 (kon.) | Juventus – Inter 1:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
1:1 (1:0)
Inter Miláno
Utorok 06.01.2015, 21:00 • Juventus Stadium (Turín) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Vitajte v Turíne, kde nás v rámci sedemnásteho hracieho dňa čaká šláger úvodného kola jarného programu talianskej Serie.

    Tabuľkové postavenie:

    1. Juventus FC: 12 – 3 – 1; skóre 34:7; body 39
    11. Inter Miláno: 5 – 6 – 5; skóre 25:23; body 21

    Forma:

    Juventus FC: V – R – R – R – V – P
    Inter Miláno: V – P – P – R – V – R

    Juventus už na Apeninskom polostrove nie je až tak suverénny, ako tomu bolo za vlády Antonia Conteho, no stále sa drží na čele Serie A. V doterajšom priebehu ligového ročníka inkasovali Turínčania len sedem gólov. Aj vďaka tomu si držia trojbodový odstup od rímskeho AS.
    Vecchia Signora v lige stratila pred vlastnými fanúšikmi len dva body za remízu so Sampdoriu. O deľbe bodov vtedy rozhodol Manolo Gabbiadini, ktorý už medzitým prestúpil do neapolského SSC. Juve na jeseň zvládlo i Ligu majstrov, kde ich na jar čaká Borussia Dortmund. S kalendárnym rokom 2014 sa ale pruhovaní rozlúčili prehrou v rámci Supercoppa (SSC Neapol).

    Derbym dnešného programu môžeme tento zápas označiť len na základe historického cvengu oboch značiek. Inter sa už dlhú dobu márne snaží nájsť správny smer. Nepodarilo sa to Benítezovi, Leonardovi, Gasperinimu, Ranierimu, Stramaccionimu ani Mazzarrimu. Teraz je tu Roberto Mancini, ktorý s modro-čiernymi vyhral tri tituly v rade.
    Lenže ani jemu sa zatiaľ nedarí naštartovať milánsku mašinu. Nerazzurri pod jeho vedením v piatich ligových zápasoch vyhrali len jediný raz. Stalo sa tak na pôde Chieva Verona, kde sa presadili Mateo Kovačič a Andrea Ranocchia. Pre samotný Inter to bol jediný triumf z posledných siedmich duelov. Bude sa to dnes senzačne meniť?

    Vzájomné zápasy:

    02.02.2014; Juventus FC – Inter Miláno 3:1
    (Lichtsteiner, Chiellini, A. Vidal – Rolando)

    14.09.2013; Inter Miláno – Juventus FC 1:1
    (Icardi – A. Vidal)

    30.03.2013; Inter Miláno – Juventus FC 1:2
    (Palacio – Quagliarella, Matri)

    03.11.2012; Juventus FC – Inter Miláno 1:3
    (A. Vidal – 2x D. Milito, Palacio)

    25.03.2012; Juventus FC – Inter Miláno 2:0
    (M. Cáceres, Del Piero)

    29.10.2011; Inter Miláno – Juventus FC 1:2
    (Maicon – Vučinič, Marchisio)

    Absencie:

    Domácim Turínčanom dnes bude s určitosťou chýbať zranená trojica hráčov Kwadwo Asamoah, Andrea Barzagli a Romulo.
    Otázny je štart Marroneho a ďalšieho stopéra Martína Cáceresa, namiesto ktorého by mal alternovať Angelo Ogbonna.

    Roberto Mancini nebude môcť použiť Nagatoma s Mbayem, zatiaľčo stav Rodriga Palacia a Jonathana zostáva zľahka otázny.
     
    Úvodné zostavy:

    Juventus Turín: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Pirlo – Marchisio, P. Pogba – A. Vidal – Tévez, F. Llorente
    Náhradníci: Storari, Rubinho – M. Cáceres, Ogbonna, S. Pepe, Morata, Coman, Giovinco, Padoin, R. Pereyra, Mattiello, Marrone
    Manažér: Massimiliano Allegri (ITA)

    Inter Miláno: Handanovič – Campagnaro, Ranocchia (C), Juan, D´Ambrosio – Medel, Kuzmanovič – Guarín, Hernanes, Kovačič – Icardi
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Osvaldo, Podolski, Vidič, Obi, Dodô, Krhin, Donkor, M´Vila, Bonazzoli, Puscas
    Manažér: Roberto Mancini (ITA)

    Rozhodca: Luca Banti – N. Nicoletti, G. Dobosz – G. Bianchi.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Hráči Starej dámy práve uviedli loptu do pohybu. Juve nastupuje v bielo-čiernej kombinácii, Inter prevažne v modrom. Manciniho zverenci budú v prvej časti útočiť zľava-doprava.
     
    2
    Juventus začína diktovať tempo hneď v samom úvode stretnutia. Na pravej strane pracoval najskôr Steohan Lichtsteiner, ktorý posielal do šance Fernanda Llorenteho. Ten si skúsene zasekol Juana Jesusa, aby následne prihrával z pravej strany pod seba na Marchisia. Taliansky stredopoliar si ešte o niečo vylepšil pozíciu a následne vypálil smerom k pravej žrdi Samira Handanoviča. Milánsky gólman sa len obzeral, no guľatý nezmysel na jeho šťastie letel z desiatich metrov len tesne mimo priestoru troch žrdí.
     
    4
    Na druhej strane sme mohli sledovať ďalekonosný pokus od Kuzmanoviča, no ten pálil podstatne mimo bránky Gigiho Buffona.
     
    5
    Juventus Turín dal gól!
    Divoký úvod na Juventus Stadium pokračuje a Vecchia Signora sa už po piatich minútach ujíma vedenia! Fernando Llorente znovu pracoval v netradičnej pozícii na pravom okraji šestnástky. V pozícii nahrávača následne posúval loptu na Vidala, ktorý sa trikom na štýl Fifa Street pätou zbavil Garyho Medela, aby následne skraja malého vápna servíroval CARLOSOVI TÉVEZOVI pred prázdnu bránku. Handanovič si na jeho prihrávku nesiahol, Carlistos komfortne doklepáva do odkrytej svätyne. Juve začína rok 2015 majstrovsky!
    TÉVEZ - 1:0
     
    7
    Vidalove uvoľnenie priam plesalo futbalovou radosťou. Juventus je v úvode stretnutia nesmierne aktívny a odhodlaný.
     
    8
    Ani som nestihol popísať úžasnú atmosféru na Juventus Stadium, ktorý je stále zahalený v dymovnicovom opare.
     
    9
    Dnes je to pre mňa už štvrtý komentovaný zápas talianskej Serie A a úvodný gól Starej dámy bol rozhodne tým najkrajším. Predovšetkým Vidalovo uvoľnenie stálo za opakovaný záznam.
     
    10
    Vďaka tomu sa favorit ujal skorého vedenia, ktoré bez problémov kontroluje i na konci úvodnej desaťminútovky.
     
    11
    Roberto Mancini poriadne rozhorčený gestikuluje pred svojou lavičkou. Jeho zverenci sú v úvode stretnutia ako obarení.
     
    12
    Po Marchisiovej prihrávke bol Lichtsteinerov center zrazený na rohový kop. Ten priniesol zablokovanú strelu Vidala, po ktorej sa bude znovu kopať od rohovej zástavky,
     
    13
    Dobre sa tam do lopty položil Andrea Ranocchia, situáciu musel istiť ešte aj Samir Handanovič. Ďalší rohový kop domácich už nebezpečie nepriniesol.
     
    14
    Pogba s Evrom vyváľaní na trávniku, no Luca Banti hru púšťa. Na dôraze pridala juhoamerická dvojica Hugo Campagnaro a Fredy Guarín.
     
    15
    D´Ambrosio s veľmi nepresnou zadovkou pod seba na Andreu Pirla, ktorý sa okamžite zvrtol s loptou a odohral ju na Marchisia.
     
    16
    Úvodná štvrťhodina zápasu patrila jednoznačne domácemu mužstvu, ktoré si okrem gólu pripravilo i ďalšie dve príležitosti či náznaky na druhý gól.
     
    17
    D´Ambrosiov center z ľavej strany bol odvrátený výborne brániacim Bonuccim, ktorý naservíroval loptu pre vďačného Lichtsteinera.
     
    18
    Patrice Evra teraz veľmi skúsene zavrel priestor pred nabiehajúcim Kuzmanovičom, ktorého sa snažil vysunúť Campagnaro.
     
    19
    Hostia následne rozohrávali rohový kop, no Medelov center poľahky odvracal dobre postavený Claudio Marchisio.
     
    20
    Mateo Kovačič teraz nedokázal prestrčiť loptu na nabiehajúceho Icardho. Výborne znovu pracoval Leonardo Bonucci.
     
    21
    Od gólového okamžiku čakáme na výraznejšiu príležitosť jedného či druhého celku. Stále sa ale hrá s veľkou intenzitou.
     
    22
    Kuzmanovič sa na pravej strane snažil osloviť Campagnaro, ktorý ale dostal príliš dlhú prihrávku. Argentínčanova reakcia bola veľmi podráždená.
     
    23
    Na druhej strane Lichtsteinerov center na Llorenteho, pred ktorým skákal nedávno spomínaný Hugo Campagnaro.
     
    24
    Carlos Tévez sa teraz pokúsil ohroziť Handanoviča, no jeho pokus dokázal zablokovať jeden z milánskych zadákov na rohový kop.
     
    25
    Po Pirlovej rozohrávke úradovala znovu defenzíva Nerazzurri a Carlos Tévez sa pri pokuse z druhej vlny nachádzal v postavení mimo hru.
     
    26
    Šance sa nám na Juventus Stadium akoby zadrhli, no stále pokračujeme vo veľkom derby tempe. Aktívnejší i naďalej Allegrho výber.
     
    27
    Tak konečne nám futbal vo vysokom tempe ponúkol ďalšiu zaujímavú príležitosť na zmenu skóre. Po Ranocchiovej chybnej rozohrávke sa k lopte dostal Carlos Tévez, ktorý okamžite vysúval Vidala. Čilský stredopoliar si to hodil stredom ihriska, odkiaľ následne z nejakých dvadsiatich metrov a možno i viacej vystrelil. Prudký, padajúci pokus smeroval k pravej žrdi, kde ale úradovala pravačka Samira Handanoviča, ktorý efektne vyráža na rohový kop.
     
    28
    Ten samozrejme rozohrával Andrea Pirlo, no hosťujúca ekipa sa v tomto prípade dokázala ubrániť. Pokračujeme za stavu 1:0.
     
    29
    Juventus teraz o niečo častejšie kontroluje loptu a snaží sa trochu vytiahnuť hráčov v modrých dresoch. Juve hrá nesmierne takticky.
     
    30
    Radi by sa touto cestou uberali i v Miláne, no Inter zatiaľ nielen v tomto zápase melie vodu. Do konca zápasu ale majú ešte hodinku, aby zmazali jednogólovú stratu.
     
    31
    Campagnaro sa na pravej strane už po niekoľkýkrát hadrkuje s Pogbom o loptu. Argentínčan napokon môže vhadzovať.
     
    32
    Hernanes teraz nepríjemne nabral Lichtsteinera, ale treba dodať, že Brazílčan podkĺzol a až tak v páde zasiahol pravého fullbacka Juve.
     
    33
    Rozpumpovaný Guarín si teraz vyšliapol i na Andreu Pirla, ktorému sa ale ihneď ospravedlnil. Luba Banti pokračuje bez kariet.
     
    34
    Arturo Vidal si na hranici šestnástky nachystal streleckú parketu, no jeho obstrel smeroval len do stredu bránky. Handanovič predviedol istý zákrok.
     
    35
    Kovačič v rozohrávke prepadnutý Pirlo, no taliansky Chuck Norris už následne nedokázal odentrovať pod seba na Téveza.
     
    36
    Paul Pogba zahadzuje obrovskú príležitosť na zdvojnásobenie domáceho vedenia! Ďalšia exkluzívna kľučka v podaní jedného z domácich hráčov. Najskôr sklepával vysokú loptu Fernando Llorente, ktorý nachystal parketu pre francúzskeho stredopoliara. Ten si to následne bránený Medelom hodil pomedzi dvojicu brániacich hráčov milánskeho Interu, aby sa šikovnou kľučkou dostal až pred Samira Handanoviča. Toho už ale zoči-voči nedokázal prekonať, keďže slovinský brankár včas zaklapol bránu medzi jeho nohami. Lopta sa odráža na rohový kop pre Juve, pokračujeme za stavu 1:0.
     
    38
    Turínsky celok sa ani po ďalšom rohovom kope nedokázal presadiť. Aspoň štandardky bráni Inter do týchto chvíľ spoľahlivo.
     
    39
    Pozor ale na Marchisia, ktorý sa už rútil do veľkej príležitosti, no Handanovič bol pri Pirlovej hĺbkovej prihrávke o niečo skorej.
     
    40
    Carlos Tévez padá na kraji veľkého vápna, no penalta sa pískať nebude. Luca Banti celkom jednoznačne rozpažil.
     
    41
    Kým Tévez hýri aktivitou, Mauro Icardi je na druhej strane absolútne vypojený z hry. Ťažko to ale pripisovať tomuto forwardovi.
     
    42
    Inter si zatiaľ nedokáže nič vytvoriť a nemení sa to ani po Kuzmanovičovej neúspešnej kľučke na brániaceho Marchisia.
     
    43
    Podstatne nebezpečnejší bol Evrov center na druhej strane, ktorým ale našiel len nohy dobre postaveného Juana Jesusa.
     
    44
    Milánčanom sa darí aspoň záver prvého polčasu tráviť na polovici súpera a dokonca i v rohu ihriska. To je ale zdá sa maximum.
     
    45
    Danilo D´Ambrosio sa tam drží ako kliešť prostredníctvom outových vhadzovaní. Tie ale do šestnástky zatiaľ nevedú.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvod do zápasu sa niesol vo veľkom nástupe turínskeho favorita, ktorý sa už v piatej minúte ujal vedenia. Naďalej sa hralo s veľkou intenzitou a aj príležitosti postupne pribúdali. Predovšetkým Pogbova individuálna akcia si pýtala druhý gól v Handanovičovej svieti. Milánsky Inter nám toho zatiaľ veľa neponúkol, snáď sa zlepší v druhom polčase, ktorý začína približne od 22:01.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas na Juventus Stadium začína v nezmenených zostavách. Výkop obstaralo mužstvo Roberta Manciniho.
     
    47
    Kovačič prihrával doprava na Campagnara, s ktorým sa ale výborne vracal Arturo Vidal, ktorý zahráva loptu za postrannú čiaru.
     
    48
    Čoraz väčšia pozornosť sa sústreďuje na Lukasa Podolskeho, ktorý je pripravený na lavičke milánskych Nerazzurri.
     
    49
    Hostia budú skutočne potrebovať niečo zmeniť na svojom hernom štýle, ktorý doposiaľ nestál za nič. Juve kontroluje hru.
     
    50
    Juventus si posúva loptu v okolí stredovej čiary. Milánčania stále napádajú len veľmi pasívne. Mancini bude možno čoskoro striedať.
     
    51
    Chiellini teraz na ofenzívnom výlete narazil na Ranocchiu, no Luca Banti necháva hre po ich kontakte voľný priebeh.
     
    52
    Dobrá Kovačičova práca na ľavej strane, kde získava rohový kop. Ten ale na zadnej žrdi odvracia stredopoliar Marchisio.
     
    53
    Lichtsteiner na pravej strane nedokázal obohrať D´Ambrosia, no Stará dáma zostáva pri lopte. Pruhovaní budú vhadzovať.
     
    54
    Necelých desať minút po zmene strán prichádza čas Lukasa Podolskeho, ktorý na zelenom koberci Juventus Stadium nahrádza Kuzmanoviča.
     
    55
    Bude on tou spásou ofenzívnej mašiny strádajúcich Milánčanov, ktorá sa v doterajšom priebehu prevažne zadrhávala?
     
    56
    Podolski už posielal prvú vizitku do šestnástky Juve, no jeho prízemný center pohltil iba Bonucci. Následná hlavička po centri z ľavej strany v podaní Hernanesa letela nad.
     
    57
    Carlos Tévez sa snažil rozhýbať už menej aktívny útok Turínčanov, no po Pogbovej prihrávke ťažil z postavenia mimo hru.
     
    58
    Fernando Llorente padá v chlapskom súboji s Juanom Jesusom, no pokutový kop z toho nebude. Luca Banti jasne rozpažil.
     
    59
    D´Ambrosio na druhej strane oprel svoj center len o Lichtsteinera. Nerazzurri sa už ale predsa len tlačia vpred vo väčšom počte.
     
    60
    Hodinka hry je už za nami. Priebeh druhého polčasu zatiaľ nepumpuje v rovnakých obrátkach, ako tomu bolo v prvej časti.
     
    61
    Juventus si už sadol na výsledok a zdá sa, že bude vyčkávať na svoje obľúbené kontry. Miláno zatiaľ na vyrovnanie proste nemá.
     
    62
    Lukas Podolski sa taktiež presadzuje len veľmi ťažko, keďže v chrbte ho ženie zatiaľ nepresvedčivý D´Ambrosio.
     
    63
    Polhodinu hracieho času pred koncom tu máme zmenu na domácom hrote, kde pri španielskom striedaní Morata nahradí Fernanda Llorenteho.
     
    64
    Inter dal gól!
    Juventus Turín akoby na okamih poľavil v koncentrácii a milánsky Inter to okamžite využíva. Konečne! Zápas na Juventus Stadium opäť dostane grády! Fredy Guarín sa dlho netešil z komfortného manévrovacieho priestoru v strede poľa a okamžite nechal vyniknúť i MAURA ICARDIHO. Ten dostal lahôdkovú kolmicu a po uniknutí Bonuccimu mu stačilo už len obstreliť vybiehajúceho Buffona. To sa mu technickou koncovkou z uhlu podarilo a Nerazzurri tak v Turíne prekvapujúco vyovnávajú!
    ICARDI - 1:1
     
    66
    Mauro Icardi na oslavu trafil lakťom Stephana Lichtsteinera a stáva sa tak vôbec prvým potrestaným hráčom dnešného zápasu.
     
    67
    V rýchlo slede ho nasleduje i kapitán Nerazzurri Andrea Ranocchia, ktorý zozadu posadil Moratu. Okrem kartového trestu tu bude i zaujímavý priamy kop pre Juventus.
     
    69
    Po Ranocchiovom faule sa strhla mela ohľadom miesta, kde spáchal kapitán hosťujúceho výberu svoj priestupok. Po typických talianskych naťahovačkách sa potom dlhšiu dobu staval milánsky múr, no oplatilo sa počkať. Loptu si postavil Andrea Pirlo, ktorý zahrával priamy kop z asi dvadsiatich metrov. Jeho lopta na štýl Cristiana Ronalda vo vzduchu zaplávala a Samir Handanovič tak mal o prácu postarané. Slovinský gólman ale stačil vyraziť náročný pokus aspoň na rohový kop.
     
    71
    Álvaro Morata nezaprel španielske korene a po kreatívnom páde v šestnástke vidí žltú kartu. Trest od rozpáleného Campagnara mohol byť i tvrdší.
     
    72
    Juventus Stadium je teraz v pravých talianskych plameňoch. Atmosféra v Turíne je strhujúca. Obe mužstvá sa snažia o rozhodnutie.
     
    73
    Dokonca i prevažnú časť zápasu brániaci sa Inter. Ten teraz zakončoval prostredníctvom Hernanesa, ktorého prudký pokus ale letel mimo pravej žrde.
     
    74
    D´Ambrosio teraz veľmi zbytočne v súperovej šestnástke dohrával Lichtstenera a od Lucu Bantiho následne videl zaslúženú žltú kartu.
     
    75
    Pred nami je záverečná štvrťhodinka dnešného zápasu. Akoby sa momentálne hľadal dirigent, ktorý bude určovať v závere tempo.
     
    76
    Podľa papierových predpokladov by to mal byť Juventus, ale ten sa v druhom polčase akoby nevedel dostať do požadovaných obrátok.
     
    77
    Teraz sa už ale domáci mohli vrátiť do vedenia. Po krásnej hlavičke Paula Pogbu veľa nechýbalo. Ako každú štandardnú situáciu, aj tento rohový kop z pravej strany rozohrával majster Andrea Pirlo. Jeho krútený center smeroval do stredu šestnástky, kde zakončoval práve francúzsky stredopoliar. Jeho prudká hlavička smerovala do ľavého dolného rohu Handanovičovej bránky, no slovinský brankár zasahovať nemusel. Guľatý nezmysel skackal tesne mimo priestoru troch žrdí.
     
    78
    Massimiliano Allegri po druhýkrát strieda, keď na hraciu plochu vyšle Roberta Pereyru. Miesto mu uvoľňuje asistent prvého gólu Arturo Vidal.
     
    80
    Juanovi Jesusovi unikal na polovici ihriska Paul Pogba a tak radšej zvolil taktický faul. Za podkopnutie extravagantného Francúza vidí ďalšiu žltú kartu.
     
    81
    Mauro Icardi zahadzuje dokonanie čistého obratu milánskeho Interu! Argentínčan mal gól na kopačke, no v kľúčovom okamžiku zlyhal. Na polovici ihriska prepadol Leonardo Bonucci, z čoho ťažil naštartovaný Lukas Podolski. Ten z ľavej strany postupoval až dovnútra šestnástky, odkiaľ prihrával pred odkrytú bránku pre Maura Icardiho. Nemcovu prihrávku nezastavil ani Buffon ani Chiellini, no Icardi v tutovke tesne míňa. Nutné je ale podoknúť, že zakončoval z pádu, čo jeho situáciu značne skomplikovalo.
     
    82
    Leonardo Bonucci sa teraz málinko vyzúril na Icardim a Luca Banti tak musel znovu siahnuť do svojej pravej kapsy. Žltá karta.
     
    83
    Výborný Gigi Buffon teraz drží nádeje turínskeho Juventusu pri živote! Mauro Icardi dostal pekný pas z ľavej strany. Loptu si spracoval ideálne do behu, no z hranice veľkého vápna na domácu ikonu nevyzrel. Icardi pálil síce pekne pod brvno, ale Buffon dokázal jeho padajúci list vytiahnuť nad brvno. Krásny zákrok domáceho kapitána.
     
    84
    Na druhej strane pritvrdil Gary Medel, ktorý nedovoleným spôsobom na polovici ihriska zastavil Paula Pogbu. Opäť žltá.
     
    85
    Pablo Daniel Osvaldo sa taktiež pozrie na hraciu plochu. Miesto mu prenecháva Hernanes. Mancini zrejme pomýšľa na všetky tri body!
     
    86
    Tento jeho plán ale dostáva vážnu trhlinu, pretože po hlúpom sklze proti Marchisiovi vidí Mateo Kovačič červenú kartu! Mladý Chorvát zašiel oboma nohami do talianskeho stredopoliara, nie je o čom...
     
    88
    Ešte pred tým tu ale bola veľká príležitosť Interu, kedy Icardi zasebčil a neprihral pred bránku Osvaldovi. Strela letela vysoko nad bránku, Osvaldo takmer skočil do svojho spoluhráča.
     
    89
    Icardi sa takýmto spôsobom lúči s dnešným zápasom. V samom závere duelu príde aspoň zisk jedného bodu ustrážiť Yann M´Vila.
     
    90
    V závere riadneho hracieho času sa dozvedáme, že Luca Banti bude pridávať ešte tri nadstavené minútky. Čakal som teda viacej.
     
    90+1
    Nuž, ale Podolski sa v ich úvode rútil do veľkej šance! Gigi Buffon musel vybehnúť až na polovicu ihriska, aby odvrátil prípadné nebezpečenstvo.
     
    90+2
    Lichtsteiner na polovici ihriska nakladá M´Vilovi, no žltej karte od Bantiho sa dokázal vyhnúť. Inter sa snaží prežiť horúci záver.
     
    90+3
    Poriadny závar v šestnástke Milánčanov, kde ale hneď dvakrát vyrážal nepríjemnú loptu Samir Handanovič, ktorý už zrejme vychytá aspoň bod.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    V Turíne to bol v závere duelu poriadny blázinec a milánsky Inter v ňom senzačne siahal na všetky tri body! Roberto Mancini zrejme so svojim mužstvom počas sviatkov nezaháľal. Domáci síce išli do vedenia už v piatej minúte, no hostia sa postupom času zlepšovali a dvadsať minút po prestávke dokázali vyrovnať. Následne tu boli ešte dve príležitosti na obrať, no ofenzívne snaženie Nerazzurri skončilo Kovačičovým vylúčením. Súboj dvoch rozdielnych polčasov teda končí nerozhodne.

    Obe mužstvá tak zostávajú na svojich pozíciách, no Juventus bude na čele tabuľky pred rímskym AS hájiť už len jednobodový náskok! To je azda to najpodstatnejšie konštatovanie dnešného dňa v talianskej Serii A. Verím, že ste si program sedemnásteho kola dosýta užili a že sa spolu stretneme i pri ďalších futbalových prenosoch. Dobrú noc. (22:57:21)

    Erik Farkaš

    Góly: 5. Tévez – 64. Icardi

    Karty:   71. Morata (JUV), 82. Bonucci (JUV) – 66. Icardi (INM), 67. Ranocchia (INM), 74. D´Ambrosio (INM), 80. Juan (INM), 84. Medel (INM)   86. Kovačič (INM)


    Juventus Turín: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Pirlo – Marchisio, P. Pogba – A. Vidal – Tévez, F. Llorente
    Náhradníci: Storari, Rubinho – M. Cáceres, Ogbonna, S. Pepe, Morata, Coman, Giovinco, Padoin, R. Pereyra, Mattiello, Marrone
    Manažér: Massimiliano Allegri (ITA)

    Inter Miláno: Handanovič – Campagnaro, Ranocchia (C), Juan, D´Ambrosio – Medel, Kuzmanovič – Guarín, Hernanes, Kovačič – Icardi
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Osvaldo, Podolski, Vidič, Obi, Dodô, Krhin, Donkor, M´Vila, Bonazzoli, Puscas
    Manažér: Roberto Mancini (ITA)

    Rozhodca: Luca Banti – N. Nicoletti, G. Dobosz – G. Bianchi