Nitra – Žilina 7:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:1 (po pr.) | B. Bystrica – Martin 7:4 (kon.)
Košice – Piešťany 7:1 (kon.) | Skalica – Trenčín 1:4 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
HKM Zvolen
Piatok 05.12.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak celý zápas sledujeme absolútnu nemohúcnosť v koncovke, najmä od popradských hráčov. Napokon však aj so šťastím Poprad vyhráva tento zápas, no myslím, že dva alebo aj tri body by si omnoho viac zaslúžil Zvolen. To je však osud a ten nezmeníme.

    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem vám ešte príjemný zvyšok tohto mikulášskeho večera. (19:11:40)
     
    Koniec zápasu.
    FABIAN - 2:1
     
    60:24
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti napokon rozhodujú a vyhrávajú! Suchý posunul z modrej čiary na ľavý kruh, kde bol pripravený ŠTEFAN FABIAN, ten okamžite z prvej prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste!
    Asistencie: Radoslav Suchý, Arne Kroták.
     
    60:15
    O prvé zakončenie v predĺžení sa postaral Kroták, no trafil len priestor mimo brány.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1278 divákov.
     
    Tak teda v tretej časti hry sme gól nevideli, o osude stretnutia sa možno rozhodne v predĺžení, ktoré začne o malú chvíľu.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:44
    Ešte to predsa len bolo na rýchly pohyb Sýkoru, ktorý sa dostal po pravej strane do útočného pásma, ale zakončovať, to bolo pre neho v tejto chvíli tabu.
     
    58:55
    Samuel Takáč sa snažil akosi prekvapiť Šimka, rýchlo vykorčuľoval z rohu klziska na dolnú časť pravého kruhu, no Šimko zachytil bezpečne puk.
     
    58:32
    A domáci hokejisti majú teraz možnosť presilovej hry. Na dve minúty za hrubosť odchádza práve Ján Ťavoda, ktorý po prikrytí puku Šimkom si ešte vybavoval účty s Krotákom.
     
    58:28
    Paločko vyšprintoval za odrazeným pukom po pravej strane, následne však bol mierne pozastavený Ťavodom. Šikovný Paločko však pokračoval ďalej za pukom, ale na pravom kruhu už bol rýchlejší gólman Šimko, ktorý šikovne prikryl puk.
     
    58:04
    Poprad sa po dlhodobejších problémoch v obrannom pásme dostáva aj do útočnej tretiny. Získava tam vhadzovanie po zakázanom uvoľnení hostí.
     
    57:24
    Na Rytieroch je vidieť značnú snahu o strelenie gólu. A majú k tomu naozaj blízko. Popradskí hokejisti by sa mali pri takejto hernej nedôraznosti už len asi modliť, aby tento zápas dokázali dotiahnuť do predĺženia...
     
    55:55
    Následne ešte pred bránou Popradu nastal menší miš-maš, keďže sa tam natlačil aj Jurík, ktorý bol zároveň aj aktérom prichádzajúceho zakončenia, no napokon si domáci zachovali v bránení tejto ošemetnej situácie chladnú hlavu a puk vyhodili von z obranného pásma.
     
    55:44
    Znovu obrovská šanca pre Zvolen! Chovan posunul z medzikružia na pravý kruh Andrejovi Podkonickému, ktorý ešte okamžite prihrával pred bránkovisko, kde mal Martina Slobodu, no ten zakončoval len priamo do tela skvelého brankára Matúša Kostúra!
     
    54:58
    Po zlej prihrávke od Malinu do útočného pásma zachytil puk v obrannej tretine Zvolena hokejista Michal Juraško, ktorý skvelo našiel v strednom pásme absolútne voľného Kamila Brabenca, ktorý smeroval sám na Kostúra, no strelou ho neprekvapil. Gólman Popradu spojil betóny a pripísal si na konto vynikajúci zákrok.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 24. T. Sýkora (Kroták), 61. Fabian (Suchý, Kroták) – 10. Podkonický (Michal Chovan, Jurík)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Gáborčík, Dinda – Hvila, Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – M. Nagy, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, Štrauch
    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Pokovič – Pichnarčík, Ťavoda – Sloboda, Brabenec, Puliš – Michal Chovan ("A"), Jurík ("C"), Podkonický – Obdržálek, Bortňák, Škvaridlo – Ďaloga, Kentoš, Síkela

    Rozhodca: Šír, Mikula (obaja CZE) – Gajan, Smrek

    Diváci: 1278