EC-KAC – Znojmo 1:4 (kon.)
koniec
KAC Klagenfurt
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Piatok 05.12.2014, 19:15 • Stadthalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    Dnešní výsledek je tak tou nejlepší pozvánkou na nedělní domácí utkání Orlů proti Lublani, které na znojemském zimním stadionu začíná v 17:30. Buďte u toho! Díky za pozornost a příjemný zbytek večera. (21:23:52)
     
    Po velmi dobrém výkonu vítězí Znojmo zcela zaslouženě na ledě Klagenfurtu 4:1 a končí jeho vítěznou sérii. Góly Šedy, Tomase, Nemčíka, Berouna a především velmi jistý obranný výkon celého týmu podpořený novou akvizicí v brance Chrisem Holtem vynesly Orlům dva body, které je katapultují na třetí pozici v tabulce, dosud nejlepší umístění v této sezóně!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Znojmo končí zápas stylově s pukem na holi.
     
    59:10
    Dvě minuty za vysokou hůl dostává v samotném závěru Martin Podešva (ZNO).
     
    58:02
    Už běží poslední dvě minuty třetí třetiny. Orli se po dnešním vítězství vyhoupnou na třetí místo tabulky EBEL, hned za Salzburg a Vídeň!
     
    56:22
    Další akce Bana končí u jistého Holta, na druhé straně brejk Orlů musí hasit dobrým zásahem Swette. Do konce utkání zbývají zhruba tři minuty a nezdá se, že by Klagenfurt měl v zásobě další překvapení.
     
    53:12
    Zatímco na ostatních stadionech EBEL vesměs probíhají dramatické závěry, Znojmo má otěže zápasu v Klagenfurtu pevně ve svých rukou a směřuje ve čtvrté sezóně v mezinárodní soutěži za svým teprve druhým vítězstvím na jihu Rakouska.
     
    51:35
    Ban zkouší rozpohybovat znojemské hráče a kombinuje v útočném pásmu, k většímu ohrožení Holta se však nedostal.
     
    49:02
    Klagenfurt musí vymýšlet a to se jim dnes proti zformované defenzivě Znojma nedaří.
     
    46:22
    Domácí v plném počtu.
     
    46:01
    Přesilovka se Orlům nedaří, vadit jim to ale příliš nemusí. Swette ještě nemusel zasahovat.
     
    44:22
    Michael Siklenka (KLG) navíc dostává dvě minuty za hrubost a Orli si zahrají přesilovku.
     
    42:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Důležitá branka, která vrací Znojmu tříbrankový náskok. JIŘÍ BEROUN zakončil rychlý brejk tvrdou ranou z levého kruhu, která překonává brankáře Swetteho a zastavuje se až v síti. To by pro domácí mohl být rozhodující direkt. Asistence: Jiří Klimíček a Branislav Rehuš.
     
    42:22
    Do další slibné šance se dostal Koch. První souvislejší tlak domácích v tomto zápase. Holt se ale nenechal překonat.
     
    41:22
    Lundmark se dostal v útočném pásmu do střelecké pozice, Holt si ale s jeho pokusem dokázal poradit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také po čtyřiceti minutách drží Orli na ledě Klagenfurtu dvoubrankový náskok. Trefa Martina Nemčíka v samotném úvodu druhé třetiny dostala Znojmo do skvělé pozice, dobře pracující obranu českého týmu pokořil až necelých pět minut před přestávkou Kirk Furey, který dal domácím naději na zvrat. Třetí třetina začne přibližně ve 20:52.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 36. Furey (Hundertpfund, Ban) – 6. Šeda (Klimíček, Beroun), 12. Tomas (Abdul, Jass), 23. Nemčík (Abdul, Tomas), 43. Beroun (Klimíček, Rehuš)


    KAC Klagenfurt: Swette (Tuokkola) – Siklenka, DeSantis, Furey, Reichel, Schumnig, Pöck, Vallant – Setzinger, Koch, Geier – Lundmark, Hundertpfund, Ban – Jacques, Pither, Kurath – Kreuzer, Witting.
    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (Nechvátal) – Jass, Štach, Pavlikovský, Nemčík, Bořuta, Klimíček – Tomas, Bartoš, Abdul – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Novák – Lattner, Rehuš, Číp – Fiala.

    Rozhodca: Berneker, Trilar – Ettlmayr, Hribar

    Diváci: 3500