Pittsburgh – Vancouver 0:3 (kon.) | Carolina – Washington 1:2 (kon.) | Toronto – NJ Devils 3:5 (kon.)
Florida – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Dallas 5:2 (kon.) | Tampa Bay – Buffalo 5:0 (kon.)
Ottawa – NY Islanders 1:2 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:3 (kon.) | Calgary – Colorado 4:3 (po pr.)
Arizona – LA Kings 0:4 (kon.) | San Jose – Boston 7:4 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:5 (0:1, 2:2, 1:2)
New Jersey Devils
cz Piatok 05.12.2014, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Phil KESSEL - 3:5
     
    59:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs přece jen dotlačili kotouč do sítě. Van Riemsdyk se snažil u tyčky dostat puk do sítě, ale Schneider odolával, až se ujala střela PHILA KESSELA. Času už však zbývá málo. Asistence: James van Riemsdyk, Tyler Bozak.
    Adam HENRIQUE - 2:5
     
    51:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Ryder si po buly dlouho rovnal puk, položil si protihráče, ale do zakončení se nedostal. To za něj ale převzal ADAM HENRIQUE a z mezikruží zavěsil kotouč do sítě Leafs. Asistence: Michael Ryder, Marek Židlický.
    Steve BERNIER - 2:4
     
    46:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Poprvé v zápase je to o dvě branky. Židlický vystřelil od modré, puk skončil na noze Gomeze, od nějž se puk odrazil přímo na hokejku STEVEA BERNIERA, který pak zakončil přesně za záda svého jmenovce. Asistence: Marek Židlický, Dainius Zubrus.
    Mike CAMMALLERI - 2:3
     
    36:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Time-out hostí se vyplatil i ve třetí přesilovce vidíme gól. Gelinas střílel od modré, kotouč se od zadního mantinelu odrazil a dostal se až k MIKEU CAMMALLERIMU, jenž dorazil puk do odkryté branky: Asistence: Eric Gelinas.
    Nazem KADRI - 2:2
     
    31:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs prokazují, že hru v oslabení ovládají a umí dávat i branky. Židlický ztratil puk, zmocnil se ho Santorelli, přenechal ho NAZEMU KADRIMU, ten vypálil, Schneider vyrazil, ale následnou dorážku už útočník Toronta uklidil do sítě. Asistence: Mike Santorelli, Stephane Robidas.
    Stephen GIONTA - 1:2
     
    28:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí dlouho nevedli. Merrill nahodil do pásma, tam se k puku dostal Bernier, který předal kotouč před branku, kde z první pálil STEPHEN GIONTA a poslal puk za záda gólmana Leafs. Asistence: Bernier, Merrill.
    Mike SANTORELLI - 1:1
     
    25:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs se dočkávají vyrovnání. Lupul se dostal ke střele od modré. Puk spíše tak nahodil vzduchem a MIKE SANTORELLI ho na hraně regulérnosti tečoval před Schneiderem do branky. Asistence: Joffrey Lupul, Jake Gardiner.
    Eric GELINAS - 0:1
     
    04:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využita. ERIC GELINAS nahazoval puk od modré a puk tečoval někdo z hráčů. Kotouč tak změnil směr, zapadl vedle betonu Berniera a skončil v síti. Asistence: Jon Merril, Daminen Brunner.

    Michal Sedláček

    Góly a asistencie: 26. Santorelli (Lupul, Gardiner), 32. Kadri (Santorelli, Robidas), 60. Kessel (van Riemsdyk, Bozak) – 5. Gelinas (Merrill, Brunner), 28. Gionta (Bernier, Merrill), 37. Cammalleri (Gelinas), 47. Bernier (Židlický, Zubrus), 52. Henrique (Ryder, Židlický)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Gardiner, Holzer, Rielly, Robidas – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Santorelli – Winnik, Holland, Clarkson – Booth, Smith, Panik.
    New Jersey Devils: Schneider (Clemmensen) – Greene, Severson, Helgeson, Židlický, Gelinas, Merrill – Zubrus, Gomez, Brunner – Cammalleri, Henrique, Ryder – Ruutu, Josefson, Sislo – Tootoo, Gionta, Bernier.