Poprad – Piešťany 4:1 (kon.) | Martin – Žilina 2:1 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 5:2 (kon.)
Skalica – Košice 3:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
Utorok 18.11.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Z pravého kruhu tvrdo vypálil Tomáš Holovič, ktorého delovka opečiatkovala pravú tyčku popradskej brány!
    BARTEČKO - 4:1
     
    56:26
    Poprad dal gól!
    Po dlhom čase tu máme znovu presný zásah, presadili sa popradskí hokejisti! Po pravej strane vzal puk do zakončenia ĽUBOŠ BARTEČKO, ktorý ešte najprv prihrával na ľavú stranu Sýkorovi, ten však puk Bartečkovi cez jediného obrancu vrátil a Bartečko následne z prvej prekonal Šúreka!
    Asistencie: Tomáš Sýkora, Peter Boltun.
     
    52:37
    Tomáš Klempa teraz z pravého kruhu vykúzlil ideálnu prihrávku pred bránkovisko, kde si zbiehal Michal Peško, no z prvej trafil iba do pripraveného Kostúra!
     
    50:21
    Piešťany si zahrajú presilovku. Na dve minúty za hákovanie odchádza Samuel Takáč.
     
    50:16
    Pašek sa dostal po ľavom krídle poza bránu a následne zaskočil domácich prihrávkou popred bránkovisko, keďže si pri opačnej žrdi pýtal puk Kutálek, no ten zakončoval iba mimo brány!
     
    44:43
    Holovič vymyslel z pravého kruhu od mantinelu krásne prihrávku naprieč medzikružím, kde na ľavom kruhu stál Eduard Šedivý, no ten z prvej triafal iba do perfektného Kostúra!
     
    42:48
    Hostia si zahrajú presilovku. Na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou odchádza Marek Pitka.
     
    39:09
    Presne 29 sekúnd si ešte domáci zahrajú početnú prevahu o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu odchádza v týchto chvíľach Tomáš Klempa, ktorý dostal dve minúty kvôli podrazeniu.
    B. RAPÁČ - 3:1
     
    38:27
    Piešťany dali gól!
    Piešťany sa dokázali presadiť vo vlastnom oslabení! Kurali síce zastavil nevyhodený puk hostí na modrej čiare, no následne ho zrazil len na rozbehnutého Peška, ktorý pokračoval až ku ľavému kruhu a následne cez Suchého preniesol puk na BRANISLAVA RAPÁČA, ktorý do prázdnej brány nemal problém zakončovať!
    Asistencia: Michal Peško.
     
    37:38
    Poprad si v závere tretiny vyskúša presilovú hru. Eduard Šedivý dostáva dve minúty za držanie.
     
    34:36
    Piešťany si zahrajú presilovú hru, pretože hráčska lavica Popradu dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Trest si odchádza odsedieť Ľubomír Dinda.
     
    33:58
    Následne bol vo veľkej šanci aj Štefan Fabian, ktorý dostal do medzikružia skvelú prihrávku od Matisa, no namieril to ďaleko od brány!
     
    33:39
    Piešťany to mali nahnuté k ďalšiemu inkasovanému gólu, keď sa Samuel Takáč uvoľnil po ľavom krídle a následne z tesnej blízkosti strieľal. Hostia mali naozaj šťastie, veď puk jemne lízol hornú žŕdku!
     
    30:49
    Lukáš Paukovček vymyslel peknú prihrávku z ľavého kruhu priamo do medzikružia, kde našiel Lukáša Hvilu, no ten švihom napálil len presne do stredu brány, kde bol sebavedomý Šúrek!
     
    27:46
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej prevahe. Na dve minúty za vyhodenie puku odchádza Marcel Holovič.
    GÁPA - 3:0
     
    27:26
    Poprad dal gól!
    Zo začiatku tretiny sme vídavali len pokojný hokej, Kamzíci si povedali, že takto to nemôže byť a pridávajú tretí presný zásah! Bartečko potiahol akciu po ľavom krídle a z dolnej časti ľavého kruhu posunul puk na PETRA GÁPU, ktorý nekompromisnou strelou z prvej prekonal Šúreka!
    Presný zásah bol ešte konzultovaný s videorozhodcom pre posunutie brány, no to bolo až po preniknutí puku bránkovou čiarou.
    Asistencia: Ľuboš Bartečko.
     
    24:41
    Tomáš Sýkora získal rýchlosť po pravom krídle, následne sa prebojoval až do tesnej blízkosti brankára Šúreka, no puk napokon len preletel bránkoviskom a neskončil v piešťanskej bráne!
    KROTÁK - 2:0
     
    19:52
    Poprad dal gól!
    V závere tretiny sa ešte predsa len podarilo popradským hokejistom skórovať! Po pravej strane sa ku pravému kruhu dostal Takáč, ktorý následne posunul do medzikružia ARNEMU KROTÁKOVI, ktorý prenechával Paločkovi. Jeho zakončenie ešte Šúrek vyrazil do ľavej strany, no na následnú dorážku od spomínaného Krotáka už nedokázal reagovať!
    Asistencie: Matúš Paločko, Samuel Takáč.
     
    17:47
    Boltun pekne vysunul do zakončenia Ľuboša Bartečka, ktorý napriahol na ľavom kruhu, no trafil gólmana Šúreka len priamo do jeho masky!
    KROTÁK - 1:0
     
    14:39
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v tomto zápase, keď sa im konečne podarilo využiť ten čoraz viac zosiliujúci sa tlak. Po ľavom krídle sa dokázal Takáč prebojovať cez Kotašku, následne urobil protismernú kľučku na ľavom kruhu a pekne ponúkol puk na pravý kruh, kde bol pripravený ARNE KROTÁK, ktorý tvrdou delovkou prestrelil Šúreka!
    Asistencia: Samuel Takáč.
     
    11:28
    Takáč vysunul do stredného pásma Paločka, ktorý si to cez stred ihriska namieril priamočiaro na bránu, uvoľnil sa ešte cez Kotašku v medzikruží, no jeho následnú strelu dokázal Šúrek s prehľadom zlikvidovať betónmi.
     
    08:55
    Piešťany si zahrajú aj presilovú hru. Marek Pitka odchádza na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    08:55
    Prvá piešťanská formácia hostí teraz dokázala na štvrtý útok Popradu vymyslieť dobrý tlak, rôzne kombinované prihrávky, no gól to napokon neprinieslo. Šedivý zakončoval akciu strelou od modrej, no len do Kostúra.
     
    08:17
    Teraz to hostia vymysleli veľmi dobre, keď po pravom krídle vyrazil do útoku Klempa, ktorý skvelou prihrávkou pred bránkovisko našiel Konečného, no ten zakončoval iba do rýchleho Kostúra!
     
    06:31
    Lukáš Hvila nahodil z rohu klziska nebezpečne pred bránkovisko, kde strieľal z tesnej blízkosti Bartečko, po ňom dorážal aj Sýkora, no všetko dokázal Šúrek zastaviť!
     
    04:07
    Presilová hra pre Poprad. Branislav Rapáč odchádza na dve minúty za podrazenie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 15. Kroták (Takáč), 20. Kroták (Paločko, Takáč), 28. Gápa (Bartečko), 57. Bartečko (T. Sýkora, Boltun) – 39. B. Rapáč (Peško)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Patrik Rybár) – Šedivý, Kotaška – Brňák ("C"), Hamrák – Bučka, Hluch – Konečný, Holovič ("A"), Klempa – B. Rapáč, Pašek, Kutálek – Románek ("A"), Peško, Vaculín – Srnec, F. Hudec

    Rozhodca: Lauff – Bogdaň, Gavalier

    Diváci: 1050