Poprad – Piešťany 4:1 (kon.) | Martin – Žilina 2:1 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 5:2 (kon.)
Skalica – Košice 3:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
Utorok 18.11.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    BARTEČKO - 4:1
     
    56:26
    Poprad dal gól!
    Po dlhom čase tu máme znovu presný zásah, presadili sa popradskí hokejisti! Po pravej strane vzal puk do zakončenia ĽUBOŠ BARTEČKO, ktorý ešte najprv prihrával na ľavú stranu Sýkorovi, ten však puk Bartečkovi cez jediného obrancu vrátil a Bartečko následne z prvej prekonal Šúreka!
    Asistencie: Tomáš Sýkora, Peter Boltun.
    B. RAPÁČ - 3:1
     
    38:27
    Piešťany dali gól!
    Piešťany sa dokázali presadiť vo vlastnom oslabení! Kurali síce zastavil nevyhodený puk hostí na modrej čiare, no následne ho zrazil len na rozbehnutého Peška, ktorý pokračoval až ku ľavému kruhu a následne cez Suchého preniesol puk na BRANISLAVA RAPÁČA, ktorý do prázdnej brány nemal problém zakončovať!
    Asistencia: Michal Peško.
    GÁPA - 3:0
     
    27:26
    Poprad dal gól!
    Zo začiatku tretiny sme vídavali len pokojný hokej, Kamzíci si povedali, že takto to nemôže byť a pridávajú tretí presný zásah! Bartečko potiahol akciu po ľavom krídle a z dolnej časti ľavého kruhu posunul puk na PETRA GÁPU, ktorý nekompromisnou strelou z prvej prekonal Šúreka!
    Presný zásah bol ešte konzultovaný s videorozhodcom pre posunutie brány, no to bolo až po preniknutí puku bránkovou čiarou.
    Asistencia: Ľuboš Bartečko.
    KROTÁK - 2:0
     
    19:52
    Poprad dal gól!
    V závere tretiny sa ešte predsa len podarilo popradským hokejistom skórovať! Po pravej strane sa ku pravému kruhu dostal Takáč, ktorý následne posunul do medzikružia ARNEMU KROTÁKOVI, ktorý prenechával Paločkovi. Jeho zakončenie ešte Šúrek vyrazil do ľavej strany, no na následnú dorážku od spomínaného Krotáka už nedokázal reagovať!
    Asistencie: Matúš Paločko, Samuel Takáč.
    KROTÁK - 1:0
     
    14:39
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v tomto zápase, keď sa im konečne podarilo využiť ten čoraz viac zosiliujúci sa tlak. Po ľavom krídle sa dokázal Takáč prebojovať cez Kotašku, následne urobil protismernú kľučku na ľavom kruhu a pekne ponúkol puk na pravý kruh, kde bol pripravený ARNE KROTÁK, ktorý tvrdou delovkou prestrelil Šúreka!
    Asistencia: Samuel Takáč.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 15. Kroták (Takáč), 20. Kroták (Paločko, Takáč), 28. Gápa (Bartečko), 57. Bartečko (T. Sýkora, Boltun) – 39. B. Rapáč (Peško)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Patrik Rybár) – Šedivý, Kotaška – Brňák ("C"), Hamrák – Bučka, Hluch – Konečný, Holovič ("A"), Klempa – B. Rapáč, Pašek, Kutálek – Románek ("A"), Peško, Vaculín – Srnec, F. Hudec

    Rozhodca: Lauff – Bogdaň, Gavalier

    Diváci: 1050