Poprad – Piešťany 4:1 (kon.) | Martin – Žilina 2:1 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 5:2 (kon.)
Skalica – Košice 3:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
Utorok 18.11.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Hlasy po zápase

    Milan Jančuška (tréner Popradu): Dnes môžem byť spokojný len so získanými bodmi, bolo to dnes bez pohybu, chýbalo naozaj veľa, aby sme herne presvedčili, možno keby sme premenili tie šance za stavu 2:0, 3:0, nemuseli by sme sa trápiť so súperom až do konca zápasu.

    Jozef Krišák (asistent trénera Piešťan): Išli sme sem s oklieštenou zostavou, máme veľa zranených hráčov, sú to kľúčoví, ale napriek tomu sme chceli v Poprade bojovať. Poprad bol hrateľný, chýbalonám šťastie, musím vyzdvihnúť brankára Popradu, ktorý predviedol naozaj dobrý výkon a najmä vďaka jeho zákrokom domáci získavajú tri body. (19:20:37)
     
    Popradskí hokejisti pridali v priebehu tretej tretiny ešte jeden gól, keď sa v priebehu 57. minúty presadil Bartečko. Domáci teda zvíťazili 4:1 a získavajú ďalšie tri body.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a teším sa na vašu priazeň už v piatok, keď Poprad v šlágri kola a východniarskom derby privíta Košice. Ďakujem za pozornosť pri sledovaní dnešného on-line prenosu a prajem príjemný zvyšok večera.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Lukáš Paukovček sa uvoľnil do zakončenia po ľavej strane a z ľavého kruhu strieľal, no nemieril presne.
     
    58:49
    Štefan Fabian poslal puk z obranného pásma po mantineli von cez všetky čiary, čo znamená zakázané uvoľnenie a hra sa presunie pred Kostúra.
     
    58:25
    Dušan Pašek si s pukom skorčuľoval vyššie na hornú časť pravého kruhu, odkiaľ preveril pozornosť gólmana Kostúra, no ten absolútne sebaisto zachytil puk medzi svojimi betónmi.
     
    57:41
    Z pravého kruhu tvrdo vypálil Tomáš Holovič, ktorého delovka opečiatkovala pravú tyčku popradskej brány!
     
    57:13
    Do tesnej blízkosti gólmana Matúša Kostúra sa dostal Filip Hudec, no ten, hádam, na dva pokusy neprekonal popradského brankára.
    BARTEČKO - 4:1
     
    56:26
    Poprad dal gól!
    Po dlhom čase tu máme znovu presný zásah, presadili sa popradskí hokejisti! Po pravej strane vzal puk do zakončenia ĽUBOŠ BARTEČKO, ktorý ešte najprv prihrával na ľavú stranu Sýkorovi, ten však puk Bartečkovi cez jediného obrancu vrátil a Bartečko následne z prvej prekonal Šúreka!
    Asistencie: Tomáš Sýkora, Peter Boltun.
     
    55:44
    Tibor Kutálek si v medzikruží spracoval prihrávku od Pašeka, no následná tvrdá strela skončila iba v Kostúrovom náručí.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1050 divákov.
     
    55:10
    Hvila teraz nedokázal zachytiť Kasíkovu zlú prihrávku a teda hra sa bude po odpískanom zakázanom uvoľnení presúvať pred Kostúra.
     
    53:52
    Bučka netrafil na útočnej modrej čiare letiaci puk, no pomohol mu výrazne brankár Martin Šúrek a vlastne aj celému tímu, keď dokázal puk pohotovo cez nebezpečného a rýchleho Paločka odstreliť po mantineli von z obrannej tretiny.
     
    53:14
    Tomáš Sýkora sa natlačil po pravom krídle, prešiel následne poza bránu, no už v predbránkoviskovom priestore nikoho zo spoluhráčov nenašiel.
     
    52:37
    Tomáš Klempa teraz z pravého kruhu vykúzlil ideálnu prihrávku pred bránkovisko, kde si zbiehal Michal Peško, no z prvej trafil iba do pripraveného Kostúra!
     
    52:19
    Od modrej čiary pálil znovu Brňák, no trafil iba obetavého Hvilu, od ktorého sa puk odrazil na ochrannú sieť. O dve sekundy už bude hrať Poprad v plnom počte.
     
    51:56
    Tomáš Brňák nekompromisne vypálil od modrej čiary, Kostúr mal čistý výhľad a aj vďaka tejto výhode dokázal puk bezpečne schovať vo svojej výstroji.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 15. Kroták (Takáč), 20. Kroták (Paločko, Takáč), 28. Gápa (Bartečko), 57. Bartečko (T. Sýkora, Boltun) – 39. B. Rapáč (Peško)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Patrik Rybár) – Šedivý, Kotaška – Brňák ("C"), Hamrák – Bučka, Hluch – Konečný, Holovič ("A"), Klempa – B. Rapáč, Pašek, Kutálek – Románek ("A"), Peško, Vaculín – Srnec, F. Hudec

    Rozhodca: Lauff – Bogdaň, Gavalier

    Diváci: 1050