Jekaterinburg – Čerepovec 3:5 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavľ 3:4 (po pr.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novgorod 3:2 (po pr.)
Togliatti – Soči 1:3 (kon.) | Nižnekamsk – Viťaz 2:3 (kon.) | D. Moskva – Omsk 5:4 (po pr.)
Petrohrad – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Traktor Čeljabinsk
3:4 (1:3, 2:0, 0:0 - 0:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
Štvrtok 06.11.2014, 15:00 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:59
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hosťujúci hokejisti síce nedokázali využiť presilovú hru, no napokon tesne po jej vypršaní dokázali skórovať. Po skvelej prihrávke od Plotnikova sa k zakončeniu dostal JIŘÍ NOVOTNÝ, ktorý zneškodnil gólmana Garnetta. Asistencie si pripisujú hráči Sergej Plotnikov a Staffan Kronwall.
     
    59:48
    Z hranice ľavého kruhu nekompromisne pálil hosťujúci Novotný, no jeho projektil napokon trafil len hornú žŕdku domácej brány!
     
    58:56
    Hosťujúci tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:56
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie na Holosa odchádza sadnúť Gubarev.
     
    43:21
    Máme tu ďalšie vylúčenie pre hostí. Na dve minúty si za držanie protihráča odchádza sadnúť Alexej Vasiľev.
     
    36:10
    Domáci Růžička sa dostal do samostatného úniku, no aktívny hosťujúci obranca Pašnnin sa rýchlo vracial s ním a dokázal ho od puku čistým spôsobom odstaviť.
     
    32:31
    Na rad prichádza vylúčenie na oboch stranách. Glinkin a Gorochov si odpykajú po dve minúty za hrubosť.
     
    31:05
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali svojim súperom, že sa nevzdávajú a dokázali vyrovnať! Po nepresnej rozohrávke hostí puk zachytil Panov, ktorý pálil z ľavej strany, následne sa k puku dostal Osnovin, ktorý presnou prihrávkou našiel nebráneného OLEGA PIGANOVIČA, ten už nemal problém s gólmanom Sanfordom. Asistenciu si pripisuje Vjačeslav Osnovin.
     
    23:05
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali aj túto presilovú hru využiť pomerne rýchlo a vsietili kontaktný gól! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Glinkina sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal ANDREJ POPOV, ktorý sa už nemýlil. Asistencie si pripisujú hráči Vitalij Atjušov a Anton Glinkin.
     
    22:24
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre domáci tím. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Pašnin.
     
    19:49
    Garnett si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď tentokrát po tvrdej strele od Ljubuškina zachytil puk medzi svojimi betónmi. O malú chvíľu budú domáci hrať v plnom počte.
     
    17:57
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre hostí. Na dve minúty si za nekompromisné podrazenie na Musatova odchádza sadnúť Borodkin.
     
    17:26
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Jaroslavľ v tejto chvíli potvrdil, že v jednoduchosti je krása. Novotný vybojoval puk na ľavom krídle, následne ho dopravil pred SERGEJA PLOTNIKOVA, ktorý sympatickým, no pre gólmana Garnetta nečakaným zakončením skóroval. Asistencie si pripisujú hráči Jiří Novotný a Martin Thörnberg.
     
    16:15
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali túto presilovú hru využiť už za sedem sekúnd! Po vyhratom buly sa k puku v centrálnej časti dostal domáci Glinkin, ktorý síce gólmana Sanforda neprekonal, no následne zakončoval DMITRIJ PESTUNOV a ten sa už nemýlil. Ochranca jaroslavľskej svätyne nemal žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Anton Glinkin a Andrej Popov.
     
    16:08
    Na rad prichádza už tretia presilová hra pre domáci Čeljabinsk. Na dve minúty si za držanie protihráča odchádza sadnúť Musatov.
     
    12:27
    Na rad prichádza presilová hra pre domáci tím. Hosťujúci Plotnikov si odchádza sadnúť na dve minúty za podrazenie.
     
    07:37
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    07:37
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hostia sa po skvelej individuálnej akcii KIRILLA KAPUSTINA dostávajú do dvojgólového vedenia! Kapustin si potiahol puk po pravom krídle k zadnému mantinelu, následne sa zbavil dvojice domácich obrancov, nakorčuľoval si do medzikružia a peknou strelou švihom ponad rameno gólmana Garnetta skóroval. Asistenciu si pripisuje Sergej Konkov.
     
    04:36
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Katičev.
     
    03:16
    Gólman Sanford si na svoje konto pripísal dva skvelé zákroky, keď najskôr zneškodnil tvrdú strelu od Glinkina svojim betónom a následne ľavou rukou zneškodnil projektil Pestunova!
     
    00:48
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Prvý útok hosťujúceho Jaroslavľu dokázal udrieť hneď v prvej minúte tohto zápasu! Po peknej prihrávke od Kronwalla sa k zakončeniu od modrej dostal Holos, ktorý síce gólmana Garnetta nedokázal prekonať, no následne dorážal SERGEJ PLOTNIKOV, ktorý už bol úspešný. Asistencie si pripisujú hráči Jonas Holos a Staffan Kronwall.

    Góly a asistencie: 17. Pestunov (Glinkin, Popov), 24. Popov (Atjušov, Glinkin), 32. Piganovič (Osnovin) – 1. Plotnikov (Holos, Kronwall), 8. Kapustin (Konkov), 18. Plotnikov (Novotný, Thörnberg), 61. Novotný (Plotnikov, Kronwall)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Kondratev, Borodkin, Piganovič, Katičev, Atjušov, Davydov, Vasilčenko – Čistov, Bulis, Panov – Popov, Pestunov, Glinkin – Zavaruchin, Růžička, Gubarev – Osnovin, Kokujov, Penkovskij
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiľev, Pašnin, Gorochov, Višnevskij, Ljubuškin – Novotný, Plotnikov, Thörnberg – Konkov, Galimov, Kartajev – Platt, Sprukts, Musatov – Kapustin, Gračjov

    Rozhodca: Roman Ščenjov, Sergej Beljajev – Alexander Sirotkin, Dmitrij Parfjonov

    Diváci: 5000