Jekaterinburg – Čerepovec 3:5 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavľ 3:4 (po pr.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novgorod 3:2 (po pr.)
Togliatti – Soči 1:3 (kon.) | Nižnekamsk – Viťaz 2:3 (kon.) | D. Moskva – Omsk 5:4 (po pr.)
Petrohrad – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Traktor Čeljabinsk
3:4 (1:3, 2:0, 0:0 - 0:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
Štvrtok 06.11.2014, 15:00 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom zápase z dnešnej ponuky Kontinentálnej hokejovej ligy, ktorý sa odohrá od 15:00 SEČ v čeljabinskej Traktor Aréne, kde domáci Traktor privíta Lokomotiv Jaroslavľ.

    Domáci celok Traktor Čeljabinsk sa po 24 odohraných zápasoch nachádza na priebežnej deviatej priečke východnej konferencie so ziskom 25 bodov a gólovým skóre 49:73 za 9 výhier (4 po s.n.) a 15 prehier (1 pp. a 1 po s.n.). Pred Traktorom momentálne sídli Metallurg Novokuzneck s náskokom jedného bodu a za Traktorom Avtomobilist Jekaterinburg so stratou jedného bodu.
    Traktoru Čeljabinsk sa v posledných troch zápasoch naozaj veľmi nedarilo, keďže dokázal získať len dva body. Najskôr podľahol Avangardu Omsk ako hosťujúci tím výsledkom 0:3, následne dokázal vonku zdolať Salavat Julajev Ufa tesne 3:2 po s.n., no do tretice nebol úspešný v Jekaterinburgu po tesnej prehre 0:1.

    Hosťujúci Lokomotiv Jaroslavľ sa po 24 odohraných zápasoch usadil na siedmej priečke západnej konferencie so ziskom 36 bodov a gólovým skóre 63:62 za 11 výhier (2 po s.n.) a 13 prehier (5 po s.n.). Pred Lokomotivom sídli Torpedo Nižnij Novgorod s náskokom siedmich bodov a za Lokomotivom Slovan Bratislava so stratou troch bodov.
    Hokejisti hosťujúceho Lokomotivu Jaroslavľ boli v posledných troch pomerne úspešný, keď dokázali získať sedem bodov. Najskôr na domácej pôde zdolali Dinamo Riga výsledkom 4:1. Následne síce podľahli Čerepovcu 1:2 po s.n., no v poslednom zápase dokázali vonku zneškodniť Avtomobilist Jekaterinburg tesne 3:2.

    Podarí sa Lokomotivu opäť zabrať naplno a vyhrať aj ďalší zápas mimo svojho ľadu?
     
    Úvodné zostavy:

    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Kondratev, Borodkin, Piganovič, Katičev, Atjušov, Davydov, Vasilčenko – Čistov, Bulis, Panov – Popov, Pestunov, Glinkin – Zavaruchin, Růžička, Gubarev – Osnovin, Kokujov, Penkovskij

    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiľev, Pašnin, Gorochov, Višnevskij, Ljubuškin – Novotný, Plotnikov, Thörnberg – Konkov, Galimov, Kartajev – Platt, Sprukts, Musatov – Kapustin, Gračjov

    Rozhodca: Roman Ščenjov, Sergej Beljajev – Alexander Sirotkin, Dmitrij Parfjonov.
     
    Oba tímy sú už pripravené na ľade čeljabinskej Traktor Arény. Domáci hokejisti budú hrať v klasických čiernych dresoch, hostia v dresoch bieločervených.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:05
    V úvode prvej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hostia, no napokon sa po nepresnej rozohrávke previnili len zakázaným uvoľnením.
     
    00:21
    Novotný intenzívne napádal rozohrávku domáceho celku spoza brány a napokon vybojoval puk. Z ľavej strany následne pálil Plotnikov, no jeho delovka trafila len jedného z domácich obrancov.
     
    00:48
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Prvý útok hosťujúceho Jaroslavľu dokázal udrieť hneď v prvej minúte tohto zápasu! Po peknej prihrávke od Kronwalla sa k zakončeniu od modrej dostal Holos, ktorý síce gólmana Garnetta nedokázal prekonať, no následne dorážal SERGEJ PLOTNIKOV, ktorý už bol úspešný. Asistencie si pripisujú hráči Jonas Holos a Staffan Kronwall.
     
    01:28
    Na druhej strane sa do zakončenia dostal Glinkin, no gólman Sanford bol v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    01:54
    Hostia sa zásluhou Musatova dostali do útočného pásma, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no tentokrát aktívny Platt prišiel o puk.
     
    02:38
    Po nepresnej rozohrávke hosťujúceho Lokomotivu Jaroslavľ sa v akcii ocitol čiarový rozhodca, ktorý dlho neváhal a odpískal postavenie mimo hry.
     
    03:16
    Gólman Sanford si na svoje konto pripísal dva skvelé zákroky, keď najskôr zneškodnil tvrdú strelu od Glinkina svojim betónom a následne ľavou rukou zneškodnil projektil Pestunova!
     
    03:54
    Po tvrdej strele z pravej strany od hosťujúceho Plotnikova sa puk ocitol len mimo ľadovej plochy, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    04:25
    Katičev si na svoje konto pripísal dobrý obranný zákrok, keď sympaticky zneškodnil útočiaceho Musatova. Následne sú pri puku domáci.
     
    04:36
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Katičev.
     
    05:12
    Hostia sa po vyhratom vhadzovaní usadeili v útočnom pásme, kde si puk veľmi dobre prihrávajú, no zatiaľ sa neodhodlávajú zakončovať.
     
    05:38
    Spoza ľavého kruhu sympaticky vystrelil aktívny Kronwall, no gólman Garnett jeho strelu bez problémov vytesnil na zadný mantinel.
     
    06:05
    Galimov sa cez pravé krídlo natlačil pred gólmana Garnetta a snažil sa ho prekonať peknou strelou švihom, no napokon sa pri ňom pristavil domáci obranca Quint, ktorý ho zneškodnil.
     
    06:40
    Domáci Traktor Čeljabinsk hrá už v plnom počte. Po nepresnom zakončení hosťujúceho Spruktsa nasleduje komerčná prestávka.
     
    07:07
    Spoza ľavého kruhu sa snažil páliť Sprukts, no jeho nedôrazné zakončenie napokon pozorný Borodkin dokázal bez problémov zneškodniť.
     
    07:37
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hostia sa po skvelej individuálnej akcii KIRILLA KAPUSTINA dostávajú do dvojgólového vedenia! Kapustin si potiahol puk po pravom krídle k zadnému mantinelu, následne sa zbavil dvojice domácich obrancov, nakorčuľoval si do medzikružia a peknou strelou švihom ponad rameno gólmana Garnetta skóroval. Asistenciu si pripisuje Sergej Konkov.
     
    07:37
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    08:18
    Domáci hokejisti po oddychovom čase mierne ožili a usadili sa v útočnom pásme. Následn esi však po nepresnej prihrávke od Katičeva mierne nerozumeli a o puk pri zadnom mantineli prišli.
     
    08:47
    Tentokrát sa do útoku snažili dostať hostia, no ich prihrávková kombinácia nevyšla a puk skončil za všetkými čiarami. Jasné zakázané uvoľnenie.
     
    09:03
    Gólman Sanford si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po tvrdej strele od Gubareva zachytil puk vo svojej lapačke.
     
    09:37
    Čistov sa s pukom rýchlo presúval po ľavom krídle, následne chcel peknou prihrávkou nájsť osamoteného Panova, no ten cez pozorného Holosa už skórovať nedokázal.
     
    10:10
    Spoza pravého kruhu tentokrát nekompromisne vystrelil Glinkin, no gólman Sanford dobre zapracoval svojim ľavým betónom a puk s prehľadom vyrazil na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    10:38
    Galimov intenzívne forčekuje v spolupráci so svojim kolegom Konkovom, čo robí domácej rozohrávke poriadne problémy. Momentálne hrá Traktor len pred svojou bránou.
     
    11:05
    Po tuhom boji o puk pred gólmanom Garnettom sa ho napokon zmocnili hostia, za ktorých pálil Gorochov, jeho tvrdá strela však skončila len na hokejke jedného z domácich obrancov.
     
    11:57
    Domáci Traktor sa snaží kombinačnou hrou dostať do útočného pásma, no nedarí sa mu v tom. Hosťujúci Lokomotiv je pozorný a intenzívne forčekuje.
     
    12:27
    Na rad prichádza presilová hra pre domáci tím. Hosťujúci Plotnikov si odchádza sadnúť na dve minúty za podrazenie.
     
    12:55
    Pestunov sa s pukom uvoľnil v strednom pásme, následne chcel zakončovať, no váhal až príliš dlho a pozorný Plotnikov ho dokázal od puku odstaviť.
     
    13:06
    Gólman Sanford si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po tvrdej strele od modrej čiary v znení Quinta dokázal puk zachytiť medzi svojimi betónmi.
     
    13:42
    Piganovič napriahol svoju hokejku za pravým kruhom, no gólman Sanford bol aj tentokrát v strehu a túto delovku dokázal zblokovať na ochrannú sieť.
     
    14:06
    Lokomotiv sa v týchto chvíľach bráni naozaj veľmi dobre. Aj tentokrát dokázal puk bez problémov poslať cez všetky čiary až za bránu gólmana Garnetta.
     
    14:36
    Hostia sa dokázali ubrániť bez inkasovania gólu aj v druhom oslabení. Domáci fanúšikovia spokojní očividne nie sú a dávajú to najavo jasným piskotom.
     
    15:20
    Borodkin sa dostal k puku na pravom krídle, následne pekne zakončoval, no aktíny Panov pred bránou hostí už nedokázal puk dopraviť za Sanfordov chrbát.
     
    15:59
    Traktor pridáva na ofenzívnej aktivite a dokázal sa usadiť v útočnom pásme. Lokomotiv je však zatiaľ v strehu a bráni sa veľmi dobre.
     
    16:08
    Na rad prichádza už tretia presilová hra pre domáci Čeljabinsk. Na dve minúty si za držanie protihráča odchádza sadnúť Musatov.
     
    16:15
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali túto presilovú hru využiť už za sedem sekúnd! Po vyhratom buly sa k puku v centrálnej časti dostal domáci Glinkin, ktorý síce gólmana Sanforda neprekonal, no následne zakončoval DMITRIJ PESTUNOV a ten sa už nemýlil. Ochranca jaroslavľskej svätyne nemal žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Anton Glinkin a Andrej Popov.
     
    16:38
    Čeljabinskí hokejisti sa dokázali prebudiť z herného spánku a v závere prvej tretiny sa snažia vyrovnať. Tentokrát z ľavej strany zakončoval Zavaruchin, no gólman Sanford zachytil jeho strelu vo svojej výstroji.
     
    17:26
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Jaroslavľ v tejto chvíli potvrdil, že v jednoduchosti je krása. Novotný vybojoval puk na ľavom krídle, následne ho dopravil pred SERGEJA PLOTNIKOVA, ktorý sympatickým, no pre gólmana Garnetta nečakaným zakončením skóroval. Asistencie si pripisujú hráči Jiří Novotný a Martin Thörnberg.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 5000 divákov.
     
    17:57
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre hostí. Na dve minúty si za nekompromisné podrazenie na Musatova odchádza sadnúť Borodkin.
     
    18:05
    V úvode presilovej hry sa Lokomotivu veľmi nedarí. Domáci hokejisti sa bránia a forčekujú veľmi dobre, čo robí hosťom zjavné problémy.
     
    18:41
    Hosťujúci Thörnberg sa natlačil pred bránu domáceho celku, no napokon zvalcoval gólmana Garnetta, a tak sa hra musela prerušiť. Po krátkej chvíli sa bude vhadzovať po Garnettovej ľavici.
     
    19:16
    Kondratev si na svoje konto pripísal dobrý zákrok, keď včas vystrčil svoju hokejku a útočiaceho Ljubuškina bez problémov zneškodnil dobrým zákrokom.
     
    19:49
    Garnett si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď tentokrát po tvrdej strele od Ljubuškina zachytil puk medzi svojimi betónmi. O malú chvíľu budú domáci hrať v plnom počte.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola z pohľadu hosťujúceho celku oveľa úspešnejšia, keďže Lokomotiv Jaroslavľ sa hneď v prvej minúte dokázal dostať do vedenia zásluhou Plotnikova. Následne na 0:2 zvyšoval aktívny Kapustin. Po niekoľkých minútach sa domáci prebudili a ponúknutú presilovú hru využili za 7 sekúnd zásluhou Pestunova, no hostia nenechali na seba dlho čakať a zásluhou Plotnikova v 18. minúte skórovali opäť.

    Podarí sa domácim zabrať na plné obrátky v druhej tretine a pripísať si tak na svoje konto vyrovnanie alebo si hostia svoj náskok ustrážia?
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:06
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali domáci, ktorí sa ihneď snažia zaútočiť.
     
    20:55
    Z hranice ľavého kruhu tentokrát zakončoval Bulis, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa Sanfordovej brány.
     
    21:24
    Na druhej strane puk vybojoval aktívny Galimov, no jeho projektil skončil len tesne vedľa brány gólmana Garnetta, ktorý zasahovať nemusel.
     
    21:55
    Puk sa presúva zo strany na stranu, no ani jeden z tímov zatiaľ nedokáže vytvoriť nejakú zaujímavú akciu, ktorá by potešila fanúšikov.
     
    22:05
    Spoza kruhov nekompromisne pálil Katičev, no gólman Sanford si zachoval chladnú hlavu a puk bez problémov zachytil vo svojej výstroji.
     
    22:24
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre domáci tím. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Pašnin.
     
    22:49
    Kondratev nahodil puk do útočného pásma, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa hosťujúcej svätyne.
     
    23:05
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali aj túto presilovú hru využiť pomerne rýchlo a vsietili kontaktný gól! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Glinkina sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal ANDREJ POPOV, ktorý sa už nemýlil. Asistencie si pripisujú hráči Vitalij Atjušov a Anton Glinkin.
     
    24:01
    Holos nekompromisne zakončoval spoza kruhov, no jeho delovku gólman Garnett videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    24:47
    Zavaruchin sa dostal do útočného pásma, následne chcel zakončovať z pravej strany, no cez pozorného Vasiľeva sa mu to nepodarilo.
     
    25:13
    Po nepresnostiach na oboch stranách sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    25:58
    Domáci hokejisti sa opäť snažia dostať do útočného pásma a vyrovnať tak gólový účet tohto stretnutia. Hosťujúci Lokomotiv sa však v týchto chvíľach bráni veľmi dobre.
     
    26:24
    Glinkin našiel dobrou prihrávkou svojho spoluhráča Pestunova, no ten napokon minul priestor hosťujúcej brány.
     
    26:55
    Od modrej čiary to skúšal aj domáci obranca Kondratev, no jeho delovka skončila len tesne vedľa Sanfordovej brány. Ochranca hosťujúcej svätyne teda zasahovať nemusel.
     
    27:24
    Po peknej prihrávke z ľavej strany od Bulisa sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Panov, no ten napokon nedokázal prekonať Sanfordove betóny.
     
    27:56
    Z medzikružia tentokrát nekompromisne zakončoval Čistov, no gólman Sanford ani tento puk nepustil za svoj chrbát a zachytil ho v lapačke.
     
    28:21
    Domáci Vasilčenko sa s pukom natlačil za bránu hostí, následne chcel gólmana Sanforda prekvapiť spoza jeho brány, no nepodarilo sa mu to.
     
    28:56
    Bulis zaviezol puk do útočného pásma, no napokon natrafil na hosťujúceho Jakovleva, ktorý ho svojim telom bez problémov odstavil od puku.
     
    29:28
    Růžička preveril pozornosť gólmana Sanforda dobrou strelou z pravej strany, no ochranca hosťujúcej svätyne bol aj tentokrát v strehu.
     
    29:58
    Pestunov našiel dobrou prihrávkou z pravej strany Quinta za kruhmi, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovka smerovala len tesne nad bránu gólmana Sanforda.
     
    30:35
    Gračjov sa sympaticky presúval po pravom krídle, no napokon narazil na dobre brániaceho Kondrateva, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    31:05
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali svojim súperom, že sa nevzdávajú a dokázali vyrovnať! Po nepresnej rozohrávke hostí puk zachytil Panov, ktorý pálil z ľavej strany, následne sa k puku dostal Osnovin, ktorý presnou prihrávkou našiel nebráneného OLEGA PIGANOVIČA, ten už nemal problém s gólmanom Sanfordom. Asistenciu si pripisuje Vjačeslav Osnovin.
     
    31:58
    Na druhej strane sa snažil ofenzívne presadiť Geoff Platt, no jeho projektil skončil len v moci gólmana Garnetta, ktorý bol aj tentokrát úspešný a dobre zapracoval svojimi betónmi.
     
    32:02
    Garnett dobre zakročil svojou lapačkou aj tentokrát po strele aktívneho Kartajeva. Na rad prichádza komerčná prestávka.
     
    32:20
    Glinkin predvádza v dnešnom zápase naozaj veľmi bojovnú povahu, keď intenzívne forčekoval a následne sa aj pustil do bitky s hosťujúcim obrancom a kapitánom Gorochovom. Napokon však kohútov čiaroví rozhodcovia rozdelili.
     
    32:31
    Na rad prichádza vylúčenie na oboch stranách. Glinkin a Gorochov si odpykajú po dve minúty za hrubosť.
     
    33:03
    Gólman Sanford opäť sympaticky zakročil, keď po tvrdej strele od Kondrateva spoza kruhov preveril svoju lapačku.
     
    33:43
    Domáci hokejisti vytvorili poriadny zmätok pred svojou bránou, no napokon sa spoza kruhov aktívny hosťujúci Galimov nedokázal trafiť.
     
    34:03
    Galimov sa dostal do zakončenia aj tentokrát, no v tesnej blízkosti pred gólmanom Garnettom napokon neprekonal jeho betóny.
     
    34:43
    Oba tímy hrajú už v plnom počte. Momentálne je puk v moci domácich hokejistov, ktorí sa aktívne predierajú do útočného pásma.
     
    35:06
    Čistov tvrdo pálil z ľavej strany, no gólman Sanford bol v strehu a puk s prehľadom zachytil vo svojej výstroji.
     
    35:49
    Spoza kruhov nekompromisne pálil Pašnin, no jeho delovku napokon gólman Garnett bez problémov zblokoval do bezpečia.
     
    36:10
    Domáci Růžička sa dostal do samostatného úniku, no aktívny hosťujúci obranca Pašnnin sa rýchlo vracial s ním a dokázal ho od puku čistým spôsobom odstaviť.
     
    36:47
    Domáci hokejisti intenzívne forčekujú a hosťom to robí zjavné problémy. Puk sa v týchto chvíľach presúva zo strany na stranu, bez väčších streleckých šancí.
     
    37:47
    Pestunov zachytil nepresnú rozohrávku hostí a následne zakončoval spoza ľavého kruhu. Jeho delovka však skončila len tesne nad bránou gólmana Sanforda.
     
    38:16
    Musatov potiahol puk do útočného pásma, následne ho však nahodil na zadný mantinel a odišiel striedať. Pri puku sú opäť domáci hokejisti.
     
    38:50
    Gubarev sa snažil dobrou prihrávkou spoza kruhov nájsť Zavaruchina na pravom krídle, no nebol úspešný.
     
    39:27
    Quint zneškodnil za domácou bránou aktívneho hosťujúceho Plotnikova a následne upokojuje tempo hry.
     
    39:49
    Hostia sa previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej dvadsaťminútovke tohto zápasu hokejisti domáceho Traktora Čeljabinsk zabrali na plné obrátky a dokázali prekvapiť hosťujúcu defenzívu. Najskôr na 2:3 znižoval počas presilovej hry v 24. minúte Andrej Popov a následne v 32. minúte skóroval Piganovič, ktorý zoči-voči gólmanovi Sanfordovi bez problémov uspel.

    Podarí sa jednému z tímov rozhodnúť o svojom triumfe v tretej tretine alebo uvidíme predĺženie?
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:05
    Bulis nekompromisne pálil z pravej strany, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa Sanfordovej brány.
     
    40:50
    Sanford si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil puk po tvrdej strele od Davydova.
     
    41:13
    Hostia sa snažia takticky zaútočiť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Pozorní hokejisti Traktora sú v strehu a veľmi dobre sa bránia.
     
    41:55
    Vasiľev pálil spoza kruhov na bránu gólmana Garnetta, no napokon bol puk ešte pred Garnettom zblokovaný do bezpečia.
     
    42:48
    Gubarev našiel dobrou prihrávkou z pravej strany Zavaruchina v medzikruží, no jeho projektil skončil len nad bránou hostí.
     
    43:21
    Máme tu ďalšie vylúčenie pre hostí. Na dve minúty si za držanie protihráča odchádza sadnúť Alexej Vasiľev.
     
    43:46
    Lokomotiv sa počas svojho oslabenia bráni naozaj veľmi dobre a nič nenecháva na náhodu. V týchto chvíľach aktívne forčekuje.
     
    44:21
    Kondratev tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho projektil napokon skončil len na hokejke jedného z pozorných hosťujúcich obrancov.
     
    44:49
    Quint sa dostal do zakončenia na pravom kruhu, no gólman Sanford bol v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    45:11
    Po nepresnej prihrávke od Katičeva sa k puku dostal pozorný Vasiľev, ktorý ho vyhodil do bezpečia cez všetky čiary.
     
    45:39
    Hostia sa dokázali v početnej nevýhode ubrániť a už hrajú v plnom počte. Domáci hokejisti však stále bojujú a snažia sa dostať do vedenia.
     
    46:27
    Borodkin zakončoval spoza kruhov, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný len na ochrannej sieti.
     
    47:16
    Panov sa s pukom natlačil na zadný mantinel, no následne ho pozorný Ljubuškin od puku bez problémov odstavil.
     
    47:58
    Puk sa nachádza v strednom pásme, kde o neho tuho bojujú oba celky. Mierne aktívnejší sú však hráči Lokomotivu.
     
    48:38
    Galimov potiahol puk na zadný mantinel, následne ho prihral svojmu spoluhráčovi Konkovi, no ten proti domácemu Kondratevovi nedokázal uspieť.
     
    49:10
    Aktívny Kartajev potiahol puk pred Garnetta, následne bekhendovou prihrávkou našiel Galimova, no jeho projektil skončil len vo výstroji domáceho gólmana.
     
    49:49
    Brankár Garnett musel byť opäť v strehu. Po tvrdej strele od Plotnikova skvele zapracoval svojou lapačkou.
     
    50:12
    Na druhej strane sympaticky zasahoval aj gólman Sanford, ktorý zneškodnil strelu z medzikružia v znení domáceho kapitána Bulisa.
     
    50:50
    Domáci Popov sa dostal do zakončenia na pravej strane, no gólman Sanford bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov ukryl vo svojej výstroji.
     
    51:16
    Bulis opäť potiahol puk do útočného pásma, no následne si nerozumel s Panovom a táto dvojica o puk prišla.
     
    51:42
    Galimov sa opäť natlačil pred domácu bránu a snažil sa zakončovať, no proti pozornému gólmanovi Garnettovi napokon nebol úspešný.
     
    52:38
    Oba tímy hrajú v týchto chvíľach naozaj veľmi pokojne a dbajú na dobre zabezpečenú defenzívu. Pri puku sú domáci.
     
    53:27
    Kapustin sa vydal do protiútoku po pravom krídle, no napokon nemal dosť síl a domáci Borodkin ho s prehľadom prekorčuľoval.
     
    54:38
    Thörnberg poslal puk na zadný mantinel, následne sa k nemu však dostali len domáci obrancovia.
     
    55:13
    Z ľavej strany sympatickým bekhendovým blafákom zakončoval domáci Popov, no gólman Sanford ostal na správnom mieste a puk nepustil za svoj chrbát.
     
    56:09
    Spoza ľavého kruhu nekompromisne pálil Piganovič, no jeho delovka skončila zblokovaná tesne mimo brány domáceho celku.
     
    56:57
    Lokomotiv sa v závere tretej tretiny snaží uchmatnúť tri body, no zatiaľ domáci Traktoor s prehľadom odoláva.
     
    57:45
    Po peknej prihrávke od Plotnikova sa k zakončeniu dostal Novotný, no ten z pravej strany napokon minul priestor domácej brány.
     
    58:15
    Spoza kruhov nekompromisne pálil hosťujúci Jakovlev, no gólman Garnett zasahovať nemusel, keďže puk smeroval len tesne vedľa jeho brány.
     
    58:56
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie na Holosa odchádza sadnúť Gubarev.
     
    58:56
    Hosťujúci tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:24
    Hostia sa snažia skórovať v presilovej hre, no zatiaľ sa domáci hokejisti bránia naozaj veľmi dobre.
     
    59:48
    Z hranice ľavého kruhu nekompromisne pálil hosťujúci Novotný, no jeho projektil napokon trafil len hornú žŕdku domácej brány!
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V tretej tretine sa napokon o víťazovi tohto stretnutia nerozhodlo. Na rad prichádza 5minútové predĺženie, v ktorom majú hostia k dispozícii presilovú hru, ktorá bude trvať ešte 56 sekúnd.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:59
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hosťujúci hokejisti síce nedokázali využiť presilovú hru, no napokon tesne po jej vypršaní dokázali skórovať. Po skvelej prihrávke od Plotnikova sa k zakončeniu dostal JIŘÍ NOVOTNÝ, ktorý zneškodnil gólmana Garnetta. Asistencie si pripisujú hráči Sergej Plotnikov a Staffan Kronwall.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V predĺžení boli napokon úspešnejší hokejisti hosťujúceho Lokomotivu Jaroslavľ, ktorí zásluhou českého útočníka Jiřího Novotného získali cenné dva body za výhru v tomto zápase.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:28:15)

    Góly a asistencie: 17. Pestunov (Glinkin, Popov), 24. Popov (Atjušov, Glinkin), 32. Piganovič (Osnovin) – 1. Plotnikov (Holos, Kronwall), 8. Kapustin (Konkov), 18. Plotnikov (Novotný, Thörnberg), 61. Novotný (Plotnikov, Kronwall)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Kondratev, Borodkin, Piganovič, Katičev, Atjušov, Davydov, Vasilčenko – Čistov, Bulis, Panov – Popov, Pestunov, Glinkin – Zavaruchin, Růžička, Gubarev – Osnovin, Kokujov, Penkovskij
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiľev, Pašnin, Gorochov, Višnevskij, Ljubuškin – Novotný, Plotnikov, Thörnberg – Konkov, Galimov, Kartajev – Platt, Sprukts, Musatov – Kapustin, Gračjov

    Rozhodca: Roman Ščenjov, Sergej Beljajev – Alexander Sirotkin, Dmitrij Parfjonov

    Diváci: 5000