Chomutov – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:1 (2:1 po s.n.) | Třebíč – Jihlava 2:1 (kon.)
Ústí n/L – Most 3:2 (1:0 po s.n.) | Šumperk – Prostějov 5:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
cz Pondelok 27.10.2014, 18:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    Je konec. Troufám si říct, že Rebelové dnes byli dlouho lepším týmem, jenže ortel si pod sebou podepsali vlastní nedisciplinovaností. Litoměřice chyb svého soupeře z Vysočiny nekompromisně využily ve svůj prospěch a radují se za zaslouženého vítězství. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. Na shledanou. (20:17:28)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Jiří Kuchler ještě nahodil puk na bránu, gólman Král kotouč poslal betony do rohu pásma. Stadion už může začít slavit.
     
    59:42
    Tak ne, brankář Svoboda se vrátil ze střídačky do svého brankoviště. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    59:42
    Střídačka Rebelů si bere oddechový čas. Dá se očekávat, že domácí soubor sáhne ke hře bez brankáře.
     
    59:30
    Stadion opět převzal kus černé gumy pod svou správu a poslal ho podél levého mantinelu až do rohu havlíčkobrodského pásma. Zápas se už jen dohrává, o dělbě bodů už je s největší pravděpodobností rozhodnuto.
     
    59:10
    Běží poslední minuta zápasu. Havlíčkův Brod drží útočné pásmo.
     
    58:50
    Tak teď rozhodčí nepochopitelně odpustil Litoměřicím 2 minuty. Vítězslav Bílek v podstatě už mimo hru narazil protihráče čelem na mantinel. Zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    58:09
    Další rána z blízkosti modré čáry byla hodně nepřesná a Kališníci posunuli puk do blízkosti gólmana Svobody.
     
    57:55
    Domácí i nadále drží útočné pásmo.
     
    57:44
    David Sklenička se ocitl u puku po vyhraném vhazování a od modré čáry prověřil pozornost brankáře Krále, který ukryl jeho projektil ve své výstroji.
     
    57:38
    Hosté si sami komplikují poklidný závěr zápasu. Na trestné lavici už sedí Adam Chlapík (LTM) za držení protihráče. Hraje se 4 na 4.
     
    57:25
    Havlíčkův Brod vyhodil puk až do útočného pásma.
     
    56:52
    Matěj Beran (HBR) v podstatě odsoudil svůj tým takřka s neochvějnou jistotou k další porážce, jež Rebelům nepřinese ani jeden bod. Dostal 2 minuty za faul loktem, navíc si vykoledoval osobní trest na 10 minut za nesportovní chování a za stejný prohřešek i do konce zápasu. Při odjezdu z ledové plochy vztekle flákl s dvířkami od ledové plochy, ale zlobit se zřejmě může jen sám na sebe.
     
    56:46
    Jan Heřman se objevil v předbrankovém prostoru, ale v krkolomé pozici upadl na led a nedokázal zakončit tak, aby měl brankář Král problémy.
     
    56:33
    Litoměřice opět získaly kus černé gumy do své moci a posunuly děj hry do útočného pásma. Zde nepouštějí Rebely k puku a šetří čas.
     
    56:09
    Jan Jaroměřský vypálil od modré čáry, jenže brankář Král měl nekrytý výhled a tak si na jeho projektilu doslova pochutnal. Puk končí v jeho lapačce.
     
    55:55
    Havlíčkův Brod se po další sérii nezdarů probil do útočného pásma.
     
    55:23
    Rebelové se sice protlačili ke střele, jenže ta byla nepřesná a jen proletěla kolem levé Královy tyčky. Hosté ukořistili puk a vyhodili.
     
    55:03
    Ještě ale není konec. Za katr rozhodčí poslal Martina Ondráčka (LTM), který se proti hokejovým regulím provinil hákováním.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 44. Kuchler (Rousek, Maliník) – 37. A. Chlapík (M. Novák, Míka), 47. Ondráček, 51. Bílek (Kalla, Rys)


    BK Havlíčkův Brod: R. Svoboda (Polívka) – Jaroměřský, Pavlíček, Kotaška, Sklenička, Kolář, Boháč, Zítka, Janáček "A" – Maliník "C", Kuchler, Rousek – Babka, Heřman, Tomek – Beran, Schleiss, Sýkora – Chlubna, Přikryl, Milfait.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Šulc "A", Krstev, Míka "A", Mikliš, Špelda, Hrbas, Málek – Bílek, Kalla, Rys – M. Novák "C", Švagrovský, A. Chlapík – Procházka, Dvořáček, Volek – Z. Doležal, Antončík, Ondráček – Schwamberger.

    Rozhodca: Martin Horinek – Jakub Štětina, Daniel Reich

    Diváci: 421