Chomutov – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:1 (2:1 po s.n.) | Třebíč – Jihlava 2:1 (kon.)
Ústí n/L – Most 3:2 (1:0 po s.n.) | Šumperk – Prostějov 5:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
cz Pondelok 27.10.2014, 18:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    57:38
    Hosté si sami komplikují poklidný závěr zápasu. Na trestné lavici už sedí Adam Chlapík (LTM) za držení protihráče. Hraje se 4 na 4.
     
    56:52
    Matěj Beran (HBR) v podstatě odsoudil svůj tým takřka s neochvějnou jistotou k další porážce, jež Rebelům nepřinese ani jeden bod. Dostal 2 minuty za faul loktem, navíc si vykoledoval osobní trest na 10 minut za nesportovní chování a za stejný prohřešek i do konce zápasu. Při odjezdu z ledové plochy vztekle flákl s dvířkami od ledové plochy, ale zlobit se zřejmě může jen sám na sebe.
     
    55:03
    Ještě ale není konec. Za katr rozhodčí poslal Martina Ondráčka (LTM), který se proti hokejovým regulím provinil hákováním.
     
    51:59
    Dominik Málek (LTM) ještě dává Rebelům jiskřičku naděje. Provinil se nedovoleným bráněním.
     
    49:00
    Stejná situace jako v první třetině. Kotouč vyhodil z ledové plochy Dominik Boháč (HBR) a inkasoval 2 minuty za zdržování hry. Stadion si zahraje 1 minutu a 36 sekund 5 na 3 a má velkou šanci přiblížit se tříbodovému zisku ještě více.
     
    48:36
    To je opravdu neuvěřitelné. Další faul z kategorie naprosto zbytečných posílá Rebely do oslabení. Za bránou gólmana Krále se provinil krosčekem Matěj Beran (HBR) a upřímně nechápu, na co si teď u hlavního rozhodčího při odjezdu na lavici hanby stěžuje.
     
    43:58
    Zbytečného vyloučení se dopustili i Kališníci. Bývalý hráč Havlíčkova Brodu Martin Ondráček (LTM) v blízkosti útočné modré čáry přidržel protihráče.
     
    39:45
    Ještě tu máme přesilovku pro brodský soubor. V pravém kruhu litoměřického pásma se dopustil hákování Angel Krstev (LTM).
     
    36:11
    Ne, disciplína skutečně není věc, která by havlíčkobrodské hokejisty zdobila. Naprosto hloupý faul předvedl v útočném pásmu Roman Přikryl (HBR), který svého soupeře evidentně hákoval.
     
    34:04
    S vyloučeními se nám teď doslova roztrhl pytel, rozhodčí jsou v posledních minutách v hlavních rolích. Hosté špatně vystřídali a obdrželi dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Na lavici hanby zamířil Adam Chlapík (LTM).
     
    33:00
    Kališníci se vrátili do blízkosti gólmana Svobody, a i když je Havlíčkobrodští k zakončení nepustili, je tu další litoměřická přesilovka. Daniel Kolář (HBR) zasáhl protihráče do obličeje vysokou holí.
     
    29:25
    Tak to je hodně nepříjemné. Havlíčkobrodská družina se bránila velmi dobře, jenže Ján Sýkora (HBR) obdržel 2 minuty za zdržování hry a domácí jdou do tří.
     
    28:11
    Kališníci se usadili v útočném pásmu a za svou aktivitu byli odměněni přesilou hrou. Do hokejového vězení byl na 2 minuty vykázán Martin Janáček (HBR) za vražení na hrazení.
     
    21:19
    Při souboji v rohu litoměřického pásma to s důrazem přehnal Angel Krstev (LTM), jenž usedá na lavici hanby kvůli hákování. Brodští fanoušci chtějí gól.
     
    11:03
    Šimon Antončík (LTM) obdržel 2 minuty za hákování. Pomohl si nedovoleným zákrokem proti Matějovi Beranovi, jenž se uvolňoval před brankovištěm.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 44. Kuchler (Rousek, Maliník) – 37. A. Chlapík (M. Novák, Míka), 47. Ondráček, 51. Bílek (Kalla, Rys)


    BK Havlíčkův Brod: R. Svoboda (Polívka) – Jaroměřský, Pavlíček, Kotaška, Sklenička, Kolář, Boháč, Zítka, Janáček "A" – Maliník "C", Kuchler, Rousek – Babka, Heřman, Tomek – Beran, Schleiss, Sýkora – Chlubna, Přikryl, Milfait.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Šulc "A", Krstev, Míka "A", Mikliš, Špelda, Hrbas, Málek – Bílek, Kalla, Rys – M. Novák "C", Švagrovský, A. Chlapík – Procházka, Dvořáček, Volek – Z. Doležal, Antončík, Ondráček – Schwamberger.

    Rozhodca: Martin Horinek – Jakub Štětina, Daniel Reich

    Diváci: 421