Chomutov – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:1 (2:1 po s.n.) | Třebíč – Jihlava 2:1 (kon.)
Ústí n/L – Most 3:2 (1:0 po s.n.) | Šumperk – Prostějov 5:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
cz Pondelok 27.10.2014, 18:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
    V. BÍLEK - 1:3
     
    50:14
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A je vymalování, Havlíčkův Brod nabírá po dalším inkasovaném gólu při oslabení dvoubrankovou ztrátu a jeho vidina bodového zisku se opět rozplývá kdesi v dálce! Elitní útočné komando Severočechů teď dokonale vyšachovalo havlíčkobrodskou obranou trojici a VÍTĚZSLAV BÍLEK potvrdil roli nejlepšího litoměřického střelce, když z mírného úhlu na levé straně poslal kotouč neomylně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Jaroslav Kalla, Jiří Rys.
    ONDRÁČEK - 1:2
     
    46:07
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V Kotlině je ticho jako na hřbitově, Kališníci se z ničeho nic znovu ujímají nejtěsnějšího vedení! Od modré čáry vypálil MARTIN ONDRÁČEK, a i když to vypadalo, že puk by se měl stát pro gólmana Svobodu snadnou kořistí prolétl mladému muži s maskou, který si vybral v nejhorší možný moment slabou chvilku, mezi rukou a tělem! Bez asistence.
    KUCHLER - 1:1
     
    43:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodská Kotlina se konečně může naplno radovat, Rebelové prolomili své střelecké trápení a srovnávají se soupeřem krok! Litoměřická obrana zaspala, když nahrávka Tomáše Rouska propadla mezi hostujícími zadáky na rozjetého JIŘÍHO KUCHLERA, který si sjel co nejblíže brankovišti a z mírného úhlu na levé straně nedal svižnou a přesnou střelou pod horní tyčku brankáři Královi žádnou šanci! Asistence: Tomáš Rousek, Roman Maliník.
    A. CHLAPÍK - 0:1
     
    36:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Troufám si říct, že zbytečně vyloučený Roman Přikryl dostane na střídačce od trenérů pořádně vynadáno, protože hosté přesilovku bleskově využívají! Radek Míka posunul puk do levého kruhu na Martina Nováka, který obstřelil hradbu těl v předbrankovém prostoru a našel v protějším kruhu volného ADAMA CHLAPÍKA, jenž si nikým nerušený srovnal puk na hůl a krásnou střelou propálil gólmana Svobodu! Asistence: Martin Novák, Radek Míka.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 44. Kuchler (Rousek, Maliník) – 37. A. Chlapík (M. Novák, Míka), 47. Ondráček, 51. Bílek (Kalla, Rys)


    BK Havlíčkův Brod: R. Svoboda (Polívka) – Jaroměřský, Pavlíček, Kotaška, Sklenička, Kolář, Boháč, Zítka, Janáček "A" – Maliník "C", Kuchler, Rousek – Babka, Heřman, Tomek – Beran, Schleiss, Sýkora – Chlubna, Přikryl, Milfait.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Šulc "A", Krstev, Míka "A", Mikliš, Špelda, Hrbas, Málek – Bílek, Kalla, Rys – M. Novák "C", Švagrovský, A. Chlapík – Procházka, Dvořáček, Volek – Z. Doležal, Antončík, Ondráček – Schwamberger.

    Rozhodca: Martin Horinek – Jakub Štětina, Daniel Reich

    Diváci: 421