Čeljabinsk – A. Mytišči 2:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Dinamo Minsk 2:6 (kon.) | Nižnekamsk – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.)
Togliatti – HC Slovan 3:6 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:6 (2:3, 0:3, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Piatok 24.10.2014, 15:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alexej KAľJUŽNIJ - 2:6
     
    31:53
    Dinamo Minsk dal gól!
    Konečne sme sa po dlhej dobe dočkali aj niečoho hokejovo pekného. Dinamo dokázalo presilovku piatich proti trom poľahky využiť a pridalo svoj šiesty gól v dnešnom stretnutí. Jonathan Cheechoo sa neulakomil a predložil puk pred bránu úplne voľnému ALEXEJOVI KAĽJUŽNIJMU, ktorý tak pridal k dnešným trom asistenciám i prvý gól. Predstavenie snov v podaní prvého útoku Dinama Minska na ľade Jugry. Asistencie: Jonathan Cheechoo, Paul Szczechura.
    Jonathan CHEECHOO - 2:5
     
    26:35
    Dinamo Minsk dal gól!
    Nuž, s nádejami Jugry na body z dnešného zápasu to už nevyzerá vôbec dobre. O druhý zlepený gól Dinama v druhej tretine sa nepostaral nik iný ako hviezdne JONATHNAN CHEECHOO, ktorý dostal ideálnu prihrávku cez pásmo a vo výhodnej streleckej parkete sa nepomýlil. Kanadský útočník tak dokázal skompletizovať hetrik. Asistencie: Iľja Sinkevič, Alexej Kaľjužnij.
    Konstantin ZACHAROV - 2:4
     
    26:07
    Dinamo Minsk dal gól!
    Celok z bieloruskej metropoly odskakuje svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Pavel Razvadovskij to dva krát výborne hádzal na Gorjaševskichova s tým, že na dorážku číhal KONSTANTIN ZACHAROV, ktorý sa k puku dostal v druhom z týchto prípadov a už mu nerobilo problémy poslať puk za rozháraného brankára Jugry! Asistencia: Pavel Razvadovskij.
     
    19:52
    Jugra dal gól!
    Gól strelil NIKITA GUSEV. Asistencie Igor Magogin, Arťjom Buljanskij.
     
    18:57
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil JONATHAN CHEECHOO. Asistencie Paul Szczechura, Alexej Kaľjužnij.
     
    16:30
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil SERGEJ DROZD. Asistencie Pavel Razvadovskij.
     
    12:36
    Jugra dal gól!
    Gól strelil TONI RAJALA. Asistencie Ben Maxwell, Lukáš Kašpar.
    Jonathan CHEECHOO - 0:1
     
    00:26
    Dinamo Minsk dal gól!
    Vo vyľudnenej aréne v Chanty-Mansijsku sa favorit zápasu dostáva veľmi rýchlo do vedenia. Kapitán Dinama Alexej Kaľjužnij využil fatálne zaváhanie domácich v obrannom pásme, z rohu klziska predložil puk do paľebnej situácie Paulovi Szczechurovi, ktorého pokus ešte dokázal Birjukov zlikvidovať, no puk vyrazil len ku JONATHANOVI CHECHOOVI, ktorý ho dorazil za chrbát domáceho brankára! Asistencie: Paul Szczechura, Alexej Kaľjužnij.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 13. Toni Rajala (Ben Maxwell, Lukáš Kašpar), 20. Nikita Gusev (Igor Magogin, Arťjom Buljanskij) – 1. Jonathan Cheechoo (Paul Szczechura, Alexej Kaľjužnij), 17. Sergej Drozd (Pavel Razvadovskij), 19. Jonathan Cheechoo (Paul Szczechura, Alexej Kaľjužnij), 27. Konstantin Zacharov (Pavel Razvadovskij), 27. Jonathan Cheechoo (Iľja Sinkevič, Alexej Kaľjužnij), 32. Alexej Kaľjužnij (Jonathan Cheechoo, Paul Szczechura)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Gorjaševskich – 21. minúty) – Larsen, Sergejev, Stalnov, Pepeljaev, Rjabikin, Mamkin, Sokolov, Želdakov – Rajala, Magogin, Čibisov, Buljanskij, Kašpar, Šitnikov, Korenev, Maxwell, Jatsenko, Gorbunov, Romancev, Gusev.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Šelepnjov) – Nogačjov, Šinkevič, Filichin, Lisovec, Krajíček, Goroško, Bailen – Linglet, Ellison, Kulakov, Drozd, Vesce, Kaľjužnij, Cheechoo, Meleško, Zacharov, Szczechura, Gavrus, Razvadovskij.

    Rozhodca: Karabanov, Jeřábek – Sadovnikov, Nazarov.