Čeljabinsk – A. Mytišči 2:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Dinamo Minsk 2:6 (kon.) | Nižnekamsk – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.)
Togliatti – HC Slovan 3:6 (kon.)
koniec
Lada Togliatti
3:6 (1:1, 0:3, 2:2)
HC Slovan Bratislava
Piatok 24.10.2014, 17:30 • Arena Lada (kapacita 6,600 divákov) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tu koniec zápasu. Slovan Bratislava ukončuje trip na ihriskách súperov víťazstvom na ľade Lady Togliatti v pomere 3:6. Najbližší zápas odohrajú hokejisti Slovana v domácej Slovnaft Aréne, vo štvrtok 30.10.2014 o 19:00 hod. proti Sibiru Novosibirsk. S týmto konštatovaním sa s Vami lúčim a prajem Vám ešte príjemný zvyšok večera. (19:46:14)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:56
    Hostia už len odovzdávajú puk a sústreďujú sa na pozornú defenzívu.
     
    58:01
    Dve minúty do konca tretej tretiny.
     
    57:43
    Domáci sa ešte snažia útočiť, pochybujem však o tom že je v ich silách streliť tri góly v priebehu troch minút.
     
    56:54
    Togliatti dáva gól! Gól strelil BELOUSOV.
    Krásna individuálna akcia BELOUSOVA, ktorý sa dostal po ľavej strane do útočného pásma a následne do samostatného úniku, položil si Backlunda, zabrzdil a umiestnil puk do prázdnej bránky. Krásny hokejový moment.
     
    56:05
    Domáci v plnom počte.
     
    54:05
    Na trestnú lavicu odchádza za seknutie Fedorov. Presilová hra pre Slovan.
     
    53:55
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól strelil MILAN BARTOVIČ. Asistencia: Ladislav Nagy.
    Dvojica Bartovič – Nagy sa pred malou chvíľou postarala o tretí gól, ktorý táto dvojica v dnešnom stretnutí zaznamenala. Nagy skvele napádal rozohrávku domácich, podarilo sa mu vypichnúť puk jednému z domácich hokejistov, ku ktorému sa dostal pred bránkoviskom MILAN BARTOVIČ a ten už nezaváhal a poslal strelou puk za Glassa.
     
    53:15
    Aj atmosféra v Lada Aréne už nie je taká ako na začiatku zápasu, čaká sa už len na záver stretnutia, v ktorom Slovan jasne dominuje.
     
    52:50
    Posunutá bránka hostí teraz prerušuje hru, do bránky hostí teraz padol jeden z domácich hráčov.
     
    50:57
    Slovan kontroluje hru, domáci sa aj napriek nepriaznivému stavu nevzdávajú a útočia do plných. Treba poznamenať že hokejisti Slovana sú v dnešnom stretnutí mimoriadne efektívni, keď potrestali doposiaľ všetky veľké chyby domácej obrany.
     
    50:08
    Domáci hokejista je už v poriadku, mierne otrasený je v opatere tímových lekárov na striedačke Lady.
     
    50:08
    Na ľade teraz ostáva ležať v útočnom pásme domáci Barancev, ktorý dostal zásah pukom do tváre.
     
    48:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól strelil BARTOVIČ.Asistencia: Nagy.
    Slovan už asi definitívne rozhoduje o svojom víťazstve v dnešnom stretnutí. Po prihrávke z pravej strany od Ladislava Nagya sa presadil MILAN BARTOVIČ, ktorý si dal puk na bekhand a strelou ponad vyrážačku prekonáva Glassa v bránke Lady, ktorý po tom čo vymenil na začiatku tretej tretiny Ježova kapituluje po prvý krát.
     
    47:54
    Backlund teraz zasahuje po strele jedného z domácich hráčov, ktorého sa nechali hostia prepracovať do výbornej streleckej pozície, brankár hostí vyráža puk hruďou.
     
    47:38
    Glass teraz radšej podržal puk a vhadzovanie v obrannom pásme Lady sa zopakuje, oba tímy striedajú.
     
    47:30
    Domáci v plnom počte.
     
    46:57
    Domáci hokejisti sú aktívny aj v oslabení, ich túžba po víťazstve je momentálne väčšia. Slovan sa sústredí najmä na defenzívu.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 16. Mastrjukov (Stulov), 43. Bocharov (Nikitenko), 57. Belousov – 7. Sersen (Vondrka), 29. Netík (Nedorost), 32. Starosta (Vondrka, Netík), 34. Nagy (Bartovič), 49. Bartovič (Nagy), 54. Bartovič (Nagy)


    Lada Togliatti: Ježov (od 40:01 Glass) – Barancev, Podhradský, Šulakov, Hunkes, Vorobjov(A), Romanov, Ogurcov, Stulov – Petrov(A), Golubev, Černikov, Nikitenko(C), Valujsky, Fedorov, Zatovič, Belousov, Šenfield, Šarov, Mastrjukov, Bocharov
    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Sigalet, Štajnoch, Baranka, Sersen(A), Foster, Starosta, Brejčák – Bližňák, Surový, Bartovič(C), Nedorost, Netík, Vondrka, Nagy(A), Tičar, Jeglič, Lunter, White, Kudrna

    Rozhodca: Beljajev,Romasko – Otmachov, Palej

    Diváci: 5600