Čeljabinsk – A. Mytišči 2:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Dinamo Minsk 2:6 (kon.) | Nižnekamsk – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.)
Togliatti – HC Slovan 3:6 (kon.)
koniec
Lada Togliatti
3:6 (1:1, 0:3, 2:2)
HC Slovan Bratislava
Piatok 24.10.2014, 17:30 • Arena Lada (kapacita 6,600 divákov) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:54
    Togliatti dáva gól! Gól strelil BELOUSOV.
    Krásna individuálna akcia BELOUSOVA, ktorý sa dostal po ľavej strane do útočného pásma a následne do samostatného úniku, položil si Backlunda, zabrzdil a umiestnil puk do prázdnej bránky. Krásny hokejový moment.
     
    53:55
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól strelil MILAN BARTOVIČ. Asistencia: Ladislav Nagy.
    Dvojica Bartovič – Nagy sa pred malou chvíľou postarala o tretí gól, ktorý táto dvojica v dnešnom stretnutí zaznamenala. Nagy skvele napádal rozohrávku domácich, podarilo sa mu vypichnúť puk jednému z domácich hokejistov, ku ktorému sa dostal pred bránkoviskom MILAN BARTOVIČ a ten už nezaváhal a poslal strelou puk za Glassa.
     
    48:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól strelil BARTOVIČ.Asistencia: Nagy.
    Slovan už asi definitívne rozhoduje o svojom víťazstve v dnešnom stretnutí. Po prihrávke z pravej strany od Ladislava Nagya sa presadil MILAN BARTOVIČ, ktorý si dal puk na bekhand a strelou ponad vyrážačku prekonáva Glassa v bránke Lady, ktorý po tom čo vymenil na začiatku tretej tretiny Ježova kapituluje po prvý krát.
     
    42:23
    Togliatti dáva gól! Gól strelil BOCHAROV.
    Krásna individuálna akcia domáceho BOCHAROVA, ktorý sa dostal s pukom do útočného pásma, v ktorom si krásne obhodil Tomáša Starostu a strelou z bezprostrednej blízkosti prekonáva Backlunda.
     
    33:11
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól strelil NAGY. Asistencie Bartovič
    Hostia vedú už o tri góly! Krásny hokejový moment! Hostia sa dostali do prečíslenia, pričom s pukom do pásma sa dostal Bartovič, ktorý našiel prihrávkou z ľavej strany LADISLAVA NAGYHO a ten si krásne položil Ježova v bránke domácich, dal si puk na forhend a popri ležiacom brankárovi domácich zasunul puk do bránky.
     
    31:08
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól strelil STAROSTA. Asistencie Vondrka, Netík
    Micha Vondrka teraz na pravej strane zdvihol hlavu a skvelou prihrávkou našiel v ľavom kruhu TOMÁŠA STAROSTU, ktorý sa skvele uvoľnil a mal priestor sa domáceho brankára opýtať kam to chce, Starosta nakoniec zvolil strelu z prvej a prekonáva Ježova, keď puk umiestnil pod vyrážačku domáceho brankára.
     
    28:14
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól strelil NETÍK. Asistencie Nedorost
    Tak predsa len sa Slovan ujíma vedenia! Presadil sa český útok v zložení Vondrka – Netík – Nedorost. Strelcom gólu je TOMÁŠ NETÍK, ktorý po prihrávke z ľavej strany od Nedorosta neváhal a prudkou strelou z prvej prekonáva Ježova, ktorý bol tentokrát len v úlohe štatistu a na túto strelu z ľavého kruhu si ani nesiahol.
     
    15:03
    Togliatti dáva gól! Gól strelil MASTRJUKOV. Asistencia: Stulov
    Veľmi nešťastný moment pre hostí! Po strele od Sharova, ktorú dokázal Backlund vyraziť sa puk nešťastne odrazil od Tomáša Starostu presne na hokejku Mastrjukova, ktorý už nemal problém ho dopraviť do brány.
     
    06:12
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól strelil SERSEN.Asistencia: Vondrka.
    Slovan teraz v útočnom pásme dlho čakal na vhodný moment pre strelu, pričom Vondrka s Barankom si vymenili puk azda trikrát, nakoniec sa však ku strele spoza kruhov po prihrávke od Vondrku odhodlal MICHAL SERSEN, ktorý prudkou strelou z prvej vyháňa Romanova z trestnej lavice.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 16. Mastrjukov (Stulov), 43. Bocharov (Nikitenko), 57. Belousov – 7. Sersen (Vondrka), 29. Netík (Nedorost), 32. Starosta (Vondrka, Netík), 34. Nagy (Bartovič), 49. Bartovič (Nagy), 54. Bartovič (Nagy)


    Lada Togliatti: Ježov (od 40:01 Glass) – Barancev, Podhradský, Šulakov, Hunkes, Vorobjov(A), Romanov, Ogurcov, Stulov – Petrov(A), Golubev, Černikov, Nikitenko(C), Valujsky, Fedorov, Zatovič, Belousov, Šenfield, Šarov, Mastrjukov, Bocharov
    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Sigalet, Štajnoch, Baranka, Sersen(A), Foster, Starosta, Brejčák – Bližňák, Surový, Bartovič(C), Nedorost, Netík, Vondrka, Nagy(A), Tičar, Jeglič, Lunter, White, Kudrna

    Rozhodca: Beljajev,Romasko – Otmachov, Palej

    Diváci: 5600